10 askelta runsauteen -nettikurssi

Millaisen taloudellisen ihmeen sinä tarvitset?

 • Täytyykö sinun saada yritys pyörimään ansaitaksesi toimeentulo itsellesi ja perheellesi?
 • Oletko kurkkuasi myöten täynnä velkoja ja haluat saada ne maksetuiksi niin pian kuin mahdollista?
 • Onko sinun aika päästä unelmiesi lomamatkalle?
 • Haluatko oman kodin, johon voit asettua perheesi kanssa niin pitkäksi aikaa kuin haluat, paikan jossa olet täysin turvassa ja onnellinen?
 • Haluatko lopultakin nauttia siitä, että rahaa jää muuhunkin kuin perustarpeisiin?

Sinulla on suuri visio taloudellisesta runsaudesta, johon sisältyy kaikki, mitä voit koskaan haluta. Suuri visiosi sisältää niin paljon runsautta, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia rahasta. Rahaa on enemmän kuin kylliksi ja voit käyttää sitä omien ja perheesi unelmien toteuttamiseen, hyväntekeväisyyteen tai ihan mihin tahansa haluat.

Suuri taloudellinen visio on jotain, jonka toteuttamiseen menee useimmiten vuosia silloinkin, kun ihmisellä ei ole sisäisiä esteitä niin suuren runsauden luomiseen. Jos sinulla – niin kuin useimmilla meistä – kuitenkin on paljon sisäisiä esteitä runsauden luomiselle ja vastaanottamiselle, suuren vision toteuttamiseen menee vielä kauemmin, jos ylipäätään saat itsestäsi irti lähteä toteuttamaan sitä.

10 askelta runsauteen -nettikurssilla alat kulkea kohti suurinta mahdollista taloudellista visiotasi – vaikka et vielä edes tietäisi mikä se on. Sydämesi ja sielusi tietävät, ja nettikurssilla luot yhteyden sisäiseen viisauteesi ja hyvyyteesi niin, että alkaessasi luoda runsautta et tee sitä pelosta ja ahneudesta vaan sydämestä ja sielusta käsin.

Sydämen ja sielun visio runsaudestasi on kuitenkin niin iso, että sitä on vaikea käsittää, ellei ala pilkkoa sitä osiin. Siksi kysyin sinulta, millaisen taloudellisen ihmeen tarvitset, ja tarkoitan, millaisen ihmeen tarvitset juuri nyt.

Koska suuren vision toteuttaminen vie vuosia ja pystyäksesi uskomaan vision toteutumiseen sinun on nähtävä käytännössä, että osia visiostasi toteutuu. Näitä vision osia kutsun välietapeiksi. Taloudellinen ihme, jota tarvitset juuri nyt, on ensimmäinen välietappisi. Osallistuessasi 10 askelta runsauteen -nettikurssille sinulla ei tarvitse olla aavistustakaan siitä, miten pääset välietappiisi. Sinä saat olla peloissasi ja epäuskoinen. Nettikurssilla etenemme askel askeleelta kohti välietappiasi ja samalla lähemmäs suuren taloudellisen visiosi toteutumista.

Mitä jos taloudellisen runsauden luominen voi olla kivaa, kevyttä ja taianomaista?

Oikeasti taloudellisen runsauden luominen on helppoa. Vaikeaksi sen tekee ainoastaan sisäiset esteesi, rajoittavat uskomukset, jotka sanovat sinulle, että taloudellisen runsauden luominen ei ole mahdollista, tai että se on äärimmäisen vaikeaa.
Rajoittavat uskomukset saattavat ilmetä esimerkiksi näin:

 • Et usko pystyväsi saamaan (parempaa) työpaikkaa, joten et edes hae, tai työn hakeminen tuntuu sinusta työläältä ja uuvuttavalta
 • Et usko yrittäjänä saavasi tarpeeksi asiakkaita tai et tunne voivasi pyytää riittävää hintaa palveluistasi
 • Haluaisit pitää välivuoden tai ryhtyä taiteilijaksi tai perustaa yrityksen, mutta et uskalla, koska et luota siihen, että olet taloudellisesti turvattu muutoksen jälkeenkin
 • Elämä on vuosi toisensa jälkeen jatkuvaa, uuvuttavaa taloudellista kamppailua, mutta et tee mitään muuttaaksesi tilannettasi
 • Yrityksesi muuttaa asioita tuntuvat raskailta ja uuvuttavilta ja johtavat umpikujiin ja epäonnistumisiin
 • Teet harkitsemattomia rahaan liittyviä päätöksiä joita kadut jälkeenpäin, ja jotka huonontavat tilannettasi entisestään

Rajoittavat uskomukset estävät sinua toteuttamasta unelmiasi. Unelmasi ovat sydämesi ja sielusi ääni, joka kuiskii sinulle elämästä, jota oikeasti haluat elää. Unelmien toteutuminen toisi sinulle syvempää onnea ja täyttymystä, kuin olet koskaan kokenut. Niin kauan kuin et anna itsellesi lupaa toteuttaa unelmiasi, et sen sijaan voi koskaan olla syvästi onnellinen, koska torjuessasi unelmasi torjut aidoimman itsesi.

Sinulla on oikeus elää elämää, jota sydämesi ja sielusi haluavat sinulle. Elämää, jossa olet aidosti oma itsesi ja koet syvää onnea, täyttymystä, turvaa, keveyttä, vapautta, iloa ja luottamusta.

10 askelta runsauteen -nettikurssi antaa sinulle välineet luoda taloudellista runsautta pystyäksesi kokemaan kaiken, mitä sydämesi ja sielusi haluavat sinun kokevan. Raha on sidoksissa moneen unelmaan. 10 askelta runsauteen -nettikurssilla opit tuntemaan rahan todellisen luonteen ja astumaan sisäiseen voimaasi, etkä koe tätä sidosta enää negatiivisena. Opit iloitsemaan rahasta, sen vastaanottamisesta ja käyttämisestä, ja koska olet rahan kanssa tekemisissä joka päivä, tämä muutos tuo elämääsi valtavasti lisää iloa, varsinkin jos raha on tähän asti synnyttänyt sinussa pelkoa, huolta, ahdistusta, syyllisyyttä tai häpeää. Ilo tuo mukanaan keveyttä, keveys helppoutta, ja näin positiivinen kierre on valmis.

10 askelta runsauteen -nettikurssi kestää kokonaisuudessaan 10  kuukautta, mutta se on jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäinen kestää neljä kuukautta ja toinen ja kolmas kolme kuukautta. Voit aloittaa ensimmäisestä osasta ja jatkaa halutessasi toiseen ja kolmanteen osaan.

Kurssin ensimmäisen osan aikana luot pohjaa taloudelliselle runsaudelle. Kurssin toisen osan aikana tutkit tarkemmin nykyistä taloudellista tilannettasi ja sitä, mitä haluat luoda sen tilalle, ja kolmannen osan aikana vaalit visiotasi ja alat ottaa konkreettisia askeleita taloudellisen ihmeesi toteutumiseksi.

10 askelta runsauteen -nettikurssi sisältää:

 • Kuukausittainen 1,5 t videomentorointi netissä
 • Joka kuukausi 3 lyhyempää mentorointia, jotka auttavat sinua pysymään suunnassa ja vievät syvemmälle kuukausimentorointien aiheisiin
 • Äänitteet kaikista videomentoroinneista
 • Joka kuukausi voimakas manifestointi, joka auttaa sinua luomaan todeksi haaveilemasi runsauden
 • Arkiston kaikista mentoroinneista ja manifestoinneista
 • 1 henkilökohtainen mentorointi/osa
 • Ylimääräistä rahaa -manifestointiäänite

 

1) Kuukausimentoroinnit
Joka kuukausi kurssin aikana saat pääsyn 1,5 tunnin pituiseen videomentorointiin, jonka aikana käydään läpi yksi 10:stä taloudelliseen runsauteen johtavasta askeleesta. Osa askeleista kulkee mukana koko nettikurssin ajan ja syvenee kuukausi kuukaudelta.

2) Suunnassapysymismentoroinnit
Kuukausimentoroinnin lisäksi saat joka kuukausi kolme lyhyempää viikkomentorointia, jotka auttavat sinua pysymään oikeassa suunnassa. Nämä mentoroinnit syventävät kuukausimentoroinneissa käsiteltyjä asioita ja muistuttavat sinua runsaudesta, jota alat kokea ja nähdä ympärilläsi. Viikkomentoroinnit ovat 5-15 minuutin pituisia.

3) Äänitteet mentoroinneista
Saat jokaisesta kuukausi- ja viikkomentoroinnista myös ladattavan mp3-äänitteen, jonka voit tallentaa mobiililaitteeseesi ja kuunnella koska ja missä tahansa. Äänitteitä voit kuunnella myös kurssisivulla.

4) Manifestoinnit
Jokainen kuukausimentorointi sisältää noin 15 minuutin pituisen intuitiivisesti ohjatun manifestoinnin. Manifestointi tulee käyttöösi erillisenä äänitteenä, jota kannattaa kuunnella niin usein kuin mahdollista, kunnes tunnet syvästi, että manifestoinnissa puhutut asiat ovat totta. Manifestoinnit auttavat sinua suuntaamaan ajatuksesi, mielikuvasi ja tunteesi tavalla, joka saa sinut uskomaan taloudellisen ihmeesi toteutumiseen ja tuntemaan, että se on jo totta. Kun uskot syvällä ytimessäsi asti taloudellisen ihmeesi toteutumiseen, sillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin tulla todeksi ihan konkreettisesti.

5) Arkisto
Kurssin arkistosta löytyvät kätevästi kaikki siihen asti julkaistut mentoroinnit ja manifestoinnit.

7) 3 henkilökohtaista mentorointia
Jokaiseen  kolmesta osasta sisältyy yksi henkilökohtainen mentorointi, jonka aikana menemme syvälle siihen, miten juuri sinä voit omista lähtökohdistasi alkaa luoda kaipaamaasi taloudellista runsautta. Tunnin pituiset henkilökohtaiset mentoroinnit tapahtuvat puhelimitse.  Henkilökohtaisten mentorointien aikana sinulla on tilaisuus työskennellä juuri itsellesi ajankohtaisten tai haastavimpien asioiden parissa rahaan ja taloudelliseen tilanteeseen liittyen. Kaikkiin mentorointeihin sisältyy myös henkilökohtainen, intuitiivisesti ohjattu manifestointi, joka on suunnattu juuri sinulle. Nämä henkilökohtaiset manifestoinnit ovat usein vielä voimakkaampia kuin ryhmille suunnatut manifestoinnit. Saat kaikista mentoroinneista äänitteet, joiden kautta voit kuunnella erityisesti manifestointeja yhä uudelleen ja uudelleen, aina kun tarvitset vahvistusta. Asiakkaiden kommentteja henkilökohtaisten mentorointien jälkeen:
”Se meni suoraan ytimeen.”
”Miten osasit sanoa juuri oikeat sanat?”
”Valtava ammattitaito, että osasit koota keskustelustamme kaiken oleellisen manifestointiin.”

8) Ylimääräistä rahaa -manifestointi
15 minuutin pituinen ladattava mp3-äänite, joka auttaa sinua vetämään puoleesi ja huomaamaan tarjolla olevaa rahaa, mahdollisuuksia joita et juuri nyt näe, mutta jotka voivat parantaa taloudellista tilannettasi nopeastikin, jos osaat tarttua niihin. Saat Ylimääräistä rahaa -manifestoinnin heti ilmoittauduttuasi.

Oletko valmis sitoutumaan taloudellisen visiosi toteutumiseen?

Ilmoittaudu 10 askelta runsauteen -nettikurssille ainoastaan, jos olet valmis ja halukas sitoutumaan suuren taloudellisen visiosi ja ensimmäisen välietappisi toteutumiseen. Ennen kuin sitoudut, sinun on syytä tietää, mitä suuren taloudellisen visiosi ja ensimmäisen taloudellisen ihmeesi toteutuminen vaativat sinulta.

Aika
10 askelta runsauteen -nettikurssi kuljettaa sinua askel askeleelta kohti ensimmäistä taloudellista ihmettäsi ja vie sinua lähemmäs suurta visiotasi. Askelten ottaminen vaatii, että katsot tai kuuntelet joka kuukausi 1,5 tunnin mentoroinnin, joka tukee, opastaa ja inspiroi sinua luodessasi taloudellista ihmettäsi todeksi.

Kuukausimentorointien tueksi saat joka kuukaui kolme lyhyttä, 5-15 min. pituista mentorointia, jotka auttavat ajatuksiasi ja tunteitasi pysymään oikeassa suunnassa.

Kaikkein tärkein taloudellisen ihmeen manifestoinnin vaatima ajallinen panostus on kuitenkin (lähes) päivittäinen manifestointi. Voit toteuttaa tämän itsellesi parhaalta tuntuvalla tavalla, mutta nettikurssilla saat joka kuukausi voimakkaan, n. 15 min. pituisen manifestointiäänitteen, joita sinun kannattaa luonnollisesti hyödyntää niin paljon kuin mahdollista.

Manifestointiäänitteet tekevät manifestoinnin todella helpoksi ja kivaksi. Sinun ei tarvitse ponnistella suunnataksesi ajatuksesi ja tunteesi oikein, vaan riittää että laitat manifestointiäänitteen soimaan ja annat minun tehdä työn puolestasi. Manifestointiäänitteissä ohjaan ajatuksiasi, tunteitasi ja energiaasi oikeaan suuntaan niin, että alat uskoa ihmeesi toteutumiseen ja innostua siitä.

Raha
Voit luoda taloudellista runsautta ilman, että sinun täytyy osallistua yhdellekään maksulliselle kurssille tai ostaa yhtään tuotetta. Tietoa ja tukea on saatavana ilmaiseksi. Maksullisten tuotteiden, kuten 10 askelta runsauteen -nettikurssin, eteen joku on kuitenkin nähnyt paljon vaivaa. 10 askelta runsauteen -nettikurssin tekijänä olen käyttänyt ja käytän koko kurssin ajan paljon aikaa, energiaa ja sydäntäni luodakseni kurssin, joka tekee taloudellisen runsauden luomisen sinulle mahdollisimman helpoksi, nopeaksi ja taianomaiseksi.

Taloudellisen runsauden luominen vaatii luottamusta, sitä että uskaltaa laittaa rahaa virtaamaan oikealla tavalla, oikeissa olosuhteissa. Runsautta ei voi luoda, jos ei uskalla päästää irti rahasta, vaan tarrautuu kynsin hampain kiinni siihen, mitä on. Käyttäessäsi rahaa viisaasti ja sydämellä raha virtaa takaisin luoksesi. Sinä tiedät syvällä sisälläsi, onko 10 askelta runsauteen -nettikurssi sinua varten. Luota sisäiseen viisauteesi ja tee päätöksesi sitä kunnioittaen.

Rajoittavista uskomuksista vapautuminen
Toisinaan rajoittavat uskomukset ovat niin syviä, että niiden muuttaminen muuttaa ihmisen persoonaa, sitä mihin hän on samaistanut ja identifioinut itsensä. Oletko sinä valmis luopumaan syyllisyydestä, jota taloudellisen runsauden haluaminen sinussa synnyttää? Oletko valmis luopumaan turvasta, jota asioiden pitäminen samalla lailla kuin aina ennenkin, näennäisesti sinulle tuo? Oletko oikeasti valmis kokemaan itsesi sellaisena, kuin sydämessäsi ja sielussasi olet – vapaana, elinvoimaisena ilon, rakkauden ja runsauden lapsena, joka nauttii elämästä syvemmin, rohkeammin ja näkyvämmin kuin koskaan ennen? Tämä muutos voi olla kipeä. Joudut luopumaan osasta identiteettiäsi ja astumaan uuteen, tuntemattomaan. Tämä tuntuu ajoittain epämukavalta, vaikealta ja pelottavalta, vaikka onkin moninkertaisesti kaiken epämukavuuden arvoista. Tämä tie ei ole kaikkia varten. Se vaatii valtavasti rohkeutta ja halua kasvaa. Oma sydämesi ja sielusi kertovat, onko tämä tie, jota sinun tulee kulkea.

Palautetta kurssista

”Kurssissa on ollut parasta sen jatkuvuus. Se, että on edetty säännöllisesti, jokainen aihe on nivoutunut yhteen edellisen kerran kanssa ja viikoittain on tullut ’muistutus’ kuukauden teemaan liittyen. Suurin sisäinen muutos on luottamuksen vahvistuminen. Luotan enemmän itseeni, runsauteen ja manifestoinnin toimivuuteen. Kurssi on tuonut minulle uusia asiakkaita ja yritykseni taloudellinen tilanne on kohentunut jo muutaman kuukauden työskentelyn jälkeen tappiollisesta hieman plussan puolelle. Ehdottomasti kaiken rahan arvoinen kurssi, joka on minulle jo nyt maksanut itsensä takaisin.”
– Suvi Lähteenkorva, sateenkaarisydan.fi

”Nyt tällä viikolla olen kokenut myös selkeää etenemistä lasikaton poistamisessa. Kuuntelin manifestoinnin useamman kerran ja kirjoittelinkin unelmien kirjaani siitä ja nyt on töitä ruvennut tippumaan ihan mahdotonta vauhtia. Jo se, että laskin ensin tavoitetuloa hiukan alemmaksi. Ensin panin sen aika korkealle ja se loi selkeästi pelkoa. Maanantain Innan viestin jälkeen laskin sitä realistisemmalle tasolle ja se toimi. ”

”Olen uskaltanut antaa itselleni luvan saada rahaa enemmän kuin vanhemmillani on ollut tai sisarillani on. Nuorena tein ns. köyhyyslupauksen ja olen antanut itselleni luvan päästää siitäkin irti. Mitään yllätys rahavirtoja ei ole vielä tullut. Pidän kuitenkin erittäin merkittävänä ’voittona’ sitä, että rahaan ja sen puutteeseen liittyvä vuosien tuska, ahdistus ja levottomuus on väistynyt – se on niin ihanaa.” – Raija

”Mieheni oli epäilevä kurssin suhteen. Päätin ottaa kurssin tosissani, ja olen kuunnellut manifestointia joka päivä. Sain idean laittaa vuokraamalleni mökille äkkilähdön. Laitoin heti ilmoituksen nettiin, ja pari tuntia myöhemmin joku soitti ja halusi varata mökin. Se toi minulle kurssimaksun takaisin.” – Ulla 3 viikkoa kurssin alkamisen jälkeen

”Kurssin alussa firman tilillä oli 1000 e, nyt siellä on 10 000 e.” – Ulla

Hinta alk €61,76/kk

Helmipaketti: €61,76/kk (4x€61,76=247,04)
Timanttipaketti: €78,43 /kk (4x€78,43=313,72)
Helmipaketin sisältö on muuten sama kuin timanttipaketin, mutta se ei sisällä henkilökohtaista mentorointia.

Jos nettikurssi ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, voit perua ilmoittautumisesi 14 vrk:n sisällä nettikurssin alkamisesta ilman, että sinun tarvitsee maksaa yhtään mitään. Tämä on tyytyväisyystakuuni.

Molemmat tilauslomakkeet ovat alla.

Tilaa 10 askelta runsauteen -nettikurssin 1. osa Timantti-paketti, €78,43/kk
Toimitusehdot: Tuote toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä. Tuotteessa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit perua tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inna[ät]omanelamaniluoja.fi.

 

 

Tilaa 10 askelta runsauteen -nettikurssin 1. osa Helmi-paketti, €61,76/kk
Toimitusehdot: Tuote toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä. Tuotteessa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit perua tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inna[ät]omanelamaniluoja.fi.