Mitä jos sinulla ei ole aikaa manifestoida

Tykkää tai jaa

sieppaaMitä jos sinulla ei ole aikaa manifestoida? Ensiksi kannattaa miettiä, ymmärrätkö todella manifestoinnin hyödyt. Jos manifestointi ei tunnu sinusta riittävän tärkeältä, tietenkin sinun on vaikea löytää sille aikaa, vaikka ajattelisit siitä olevan jotain apua. Katso tämä video päivittäisen manifestoinnin tärkeydestä.

Sen lisäksi alla olevalla videolla on vielä pari vinkkiä, joista on varmasti hyötyä!
Manifestointiäänitteitä

 

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina | 4 kommenttia

Sinun unelmasi on tärkeä

Tykkää tai jaa

Sinun unelmasi on tärkeä.
Se on yhtä tärkeä kuin kaikkien toistenkin unelmat.
Sillä on yhtä suuri oikeus olla olemassa.
Sama Elämä, joka toteuttaa toisten unelmia,
näkee sinun syvimmät toiveesi, ja haluaa toteuttaa ne.

Anna unelmallesi lupa tulla todeksi,
saada muoto näkyvässä maailmassa.
Mahdollisuuden siemen, joka on aina ollut sisälläsi,
saa nyt puhjeta kauneimmaksi kuviteltavissa olevaksi kukaksi.

Pidä puhtaanvalkoista kukkaa kämmenelläsi
ja näe, kuinka se siunaa kaikkia, joita se koskettaa.
Luulit, että unelmasi on Elämän lahja sinulle,
mutta se onkin sinun lahjasi Elämälle.

IMG_7338

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Inspiraatio | Avainsanoina | Jätä kommentti

Pelko ja manifestointi

Tykkää tai jaa

15
Pelko on keskeinen osa elämää, ja pelosta puhutaan paljon myös henkisessä kirjallisuudessa. Henkisen tieni varrella omaksuin pitkäksi aikaa käsityksen, jonka mukaan pelko on valon ja rakkauden vastakohta, ja että siitä tulisi pyrkiä pääsemään eroon. Uskoin, että kaikki ns. negatiiviset tunteet kumpuavat pelosta.

Tämä lähestymistapa toimi jonkin aikaa, mutta alkaessani luoda elämääni tietoisesti huomasin, että sen on aika lentää romukoppaan. Ajatus siitä, että pelosta ylipäätään voi päästä eroon, on täysin epäkäytännöllinen ja väärä silloin, kun ihminen alkaa astua konkreettisia askeleita unelmiaan kohti. Voit hoitaa ja puhdistaa pelkoasi vaikka kuinka paljon, mutta sillä hetkellä, kun sinun on astuttava ratkaiseva askel, pelko ilmestyy takaisin hyvin todellisena.

Jos pysähdyt poistamaan pelkoa itsestäsi ennen kuin jatkat eteenpäin unelmiasi kohti, pysyt paikoillasi loppuelämän. Meidän ei ole tarkoitus paeta ja väistellä pelkoa, vaan kohdata se. Kohtaamalla pelon käytännössä ja kulkemalla sen läpi saamme kokea oman voimamme. Pelko ei ole itsessään ongelma, este tai muullakaan tavalla negatiivinen asia. Ainoastaan, jos suhteemme pelkoon on huono, pelosta tulee ongelma. Jos suhteemme pelkoon on hyvä, pelosta tulee liittolainen, joka auttaa meitä astumaan täyteen potentiaaliimme.

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Pelon kesyttäminen | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Mitä jos haavoittuneet puolesi saisivat sitä mitä ne tarvitsevat

Tykkää tai jaa

Henkisyys on toisinaan rajua. Väittäisin jopa, että jotkut yleisesti hyväksytyt henkiset opit ovat suorastaan väkivaltaisia. Eivät ehkä toisia ihmisiä kohtaan, vaan sinua.

Tiedäthän, miten meille on opetettu, että meidän pitää kitkeä itsestämme huonot puolet? Meidän pitää karsia itsestämme pelko, viha, häpeä, syyllisyys, arvottomuus, riittämättömyys, negatiivisuus. Kaikki mitä pidetään ”alempana” ja vähemmän henkisenä (lue vähemmän arvokkaana) kuin valo ja rakkaus. Edelleen on vallalla käsitys, jonka mukaan henkisen ihmisen pitää olla koko ajan rakastava, lempeä ja säteilevän onnellinen.

Niin me sitten kitkemme huonoina pidettyjä puolia itsestämme ja sanomme noille puolillemme, että ne eivät saa olla olemassa. Kitkemme, karsimme, työnnämme pois, revimme irti kaikkea mikä tuntuu epämukavalta ja vaikealta omasta tai jonkun toisen mielestä.

Olen itsekin tehnyt tätä vuosien ajan, ja koin jopa pääseväni jollain tavalla eteenpäin. Alkaessani työskennellä itsensä rakastamisen parissa tajusin kuitenkin, miten rakkaudetonta ja väkivaltaista se on.

Epämukavat, vaikeat, negatiiviset, pelokkaat, ahdistuneet, kateelliset, vihaiset, ahneet, mustasukkaiset, alistuvat ja hyökkäävät puolemme ovat haavoittuneita osiamme.

Torjuessasi kipeät ja huonoina pitämäsi puolesi ja tunteesi ja pyrkiessäsi pääsemään niistä eroon et anna näille puolillesi mahdollisuutta saada rauhaa.

Nämä puolesi kaipaavat ainoastaan tulla hyväksytyiksi ja rakastetuiksi sellaisina kuin ne ovat. Ne pyytävät sinulta rakkautta ja hyväksyntää saadessaan sinut toimimaan ”huonolla” tavalla kuten luokkaantumaan tai ärsyyntymään. Saadessaan hyväksyntää ja rakkautta ne saavat rauhan ja alkavat eheytyä. Silloin niiden ei tarvitse enää huutaa niin lujaa.

Hyväksyessäsi vaikean puolen itsessäsi annat sille luvan olla olemassa. Tämä ei ole samaa kuin alistuminen. Hyväksymällä ikävän puolen tai ominaisuuden osaksi itseäsi ymmärrät, että olet ihan yhtä hyvä sen ominaisuuden kanssa kuin ilman sitä. Tällöin sinä itse saat rauhan ja pystyt rakastamaan ja tukemaan niitä puoliasi, joiden on vaikea olla.

Mieti hetki muutamia puolia, joista olet yrittänyt päästä eroon henkisen kasvun nimissä (tai ollaksesi riittävän hyvä ja saadaksesi hyväksyntää itseltäsi ja toisilta). Itselläni tällaisia puolia ovat olleet mm.
– epävarma, huonon itsetunnon omaava puoli
– pelkäävä puoleni
– ujo ja vetäytyvä puoleni
– kateellinen ja mustasukkainen puoleni
– se puoleni, joka kokee olevansa niin perinpohjaisen viallinen, että se on sen takia tuomittu olemaan ikuisesti yksin, erillään toisista.

Vuoden kestävällä Itsensä rakastamisen taika -kurssilla palataan yhä uudelleen kaikkien tämänkaltaisten puolten täydelliseen hyväksymiseen eri tavoin, eri näkökulmista. Tällaisessa työskentelyssä todella on taikaa.

Heinäkuussa käsittelimme kurssilla itsetuntoa. Itsetunto on yksi yhdestätoista itsensä rakastamisen osa-alueesta. Itsetuntomentoroinnin lopuksi, niin kuin aina mentoroinnin päätteeksi, ohjasin intuitiivisesti manifestoinnin.

Tässä manifestoinnissa annetaan huonon itsetunnon omaavalle puolelle lupa olla olemassa. Se nähdään osana itseänä, hyvän itsetunnon omaavan puolen rinnalla, ja vaikka olisikin tuntunut siltä, että huonon itsetunnon omaava puoli on suurempi, manifestoinnin aikansa se tuntuu pienemmältä kuin hyvän itsetunnon omaava puoli.

Tuntuu todella helpottavalta antaa haavoittuneille puolille lupa olla olemassa, rakastaa ja tukea niitä, ottaa ne mukaan kaikkiin kokemuksiin sen sijaan, että ne työnnetään pois.

Itsetunto-manifestointi auttaa tekemään juuri tämän – tuntemaan, että huonon itsetunnon omaava puolesi on vain yksi (pieni) osa sinua, että sillä on lupa olla olemassa, ja että se on rakastettu juuri sellaisena kuin se on – rumana, epävarmana, vihaisena, mitä se ikinä kokee olevansa.

En tavallisesti myy kursseihin liittyviä manifestointeja erikseen, mutta Itsetunto-manifestointi on ollut niin voimakas ja tehokas, että haluan tarjota sinulle mahdollisuuden saada se käyttöösi.

Voit tilata manifestoinnin lähettämällä sähköpostia inna@omanelamaniluoja.fi. Jos olet uusi asiakas, saat n. 15 minuutin pituisen, ladattavan mp3-äänitteen  33,50% alennuksella 9,90 e, jos tilaat manifestoinnin 31.8 mennessä. Normaalihinta 14,90 e.

Tilattuasi manifestoinnin lähetän sähköpostiisi latauslinkin.

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Itsensä rakastaminen | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Manifestointi on kuin urheilua – se vaatii harjoittelua

Tykkää tai jaa

Nähdessäni olympialaisten kenttäratsastuksen maastoradan oli pudota tuoliltani. Valtavia erilaisista elementeistä rakennettuja esteitä ylä- ja alamäissä, vedessä, uskomattoman tiukkoja käännöksiä, esteitä joiden läpi hevosten piti hypätä. Kuuden kilometrin radalla 45 estettä, joista vain pari kolme tavallista helposti hypättävää. Ja ratsukot, toinen toistaan upeampia, laukkaamassa pitkää rataa ja hyppäämässä korkeita ja leveitä esteitä kevyesti, omassa elementissään.

Mitä tahansa lajia katsot olympialaisissa, näet huippusuorituksia. Laji vaihtuu ratsastuksesta lentopalloon, voimisteluun tai painiin, mutta kaikille urheilijoille on yhteistä, että he osaavat sen, mitä ovat tekemässä.

He osaavat, koska he ovat harjoitelleet tuhansia tunteja, ja koska he ovat valinneet käyttää aikansa itselleen tärkeän asian opetteluun.

Kyllä, he varmasti ovat luonnonlahjakkuuksia. Siitä huolimatta kukaan heistä ei olisi siellä missä on ilman säännöllistä ja pitkäjänteistä harjoittelua.

IMG_7719 - CopyMinä 40-50 cm:n luokassa kolmatta kertaa 20 vuoden tauon jälkeen

Yksikään näkemistäni ratsukoista ei olisi pystynyt hyppäämään niitä esteitä, jos he eivät olisi alkaneet harjoitella kauan sitten, pienin askelin. Kukaan ratsukoista ei hypännyt ensimmäiseksi 150 cm:n estettä. Itse asiassa sekä hevonen että ratsastaja aloittivat maassa makaavista puomeista. Vähitellen puomeja alettiin nostaa maasta, ensin vähän, sitten vähän enemmän ja sitten vielä enemmän. Kun perushyppäämiseen oli tullut varmuutta, he saattoivat alkaa harjoitella erikoisempien esteiden hyppäämistä.

Toisin sanoen ratsukot muuttivat sisällään piilevän kyvyn selvitä haastavista maastoradoista taidoksi.

Se, että sinulla on kyky manifestoida eli luoda elämääsi tietoisesti, ei vielä tarkoita, että osaat tehdä niin.

Joillain ihmisillä on luontaisesti lahjoja manifestointiin. He osaavat luoda paljon haluamiaan asioita helposti ja kevyesti. Usein tällaisilla ”luonnonlahjakkuuksilla” on kuitenkin sokeat pisteensä. Voi olla, että he ovat hyviä luomaan sellaisia asioita, joilla ei ole valtavasti merkitystä, mutta he ovat kykenemättömiä manifestoimaan jotain, mitä he ihan oikeasti sydämessään haluavat. Tällöin he ovat kyllä käyttäneet manifestointilahjaansa hyväkseen, mutta eivät ole vielä kehittäneet sitä taidoksi. He saavat haluamiaan tuloksia, mutta eivät elä täydessä kukoistuksessaan.

On myös taviksia, jotka eivät ole yhtä lahjakkaita manifestoinnissa. Ihmisiä, joilla on kyllä kyky luoda elämäänsä tietoisesti niin kuin lahjakkailla lajitovereillaan, mutta jotka eivät vain ole siinä luonnostaan hyviä. Ihan niin kuin jotkut ovat luonnostaan hyviä matematiikassa tai pallopeleissä tai pianonsoitossa ja jotkut eivät. Taviksien täytyy ehkä harjoitella enemmän kuin luonnonlahjakkuuksien, mutta heistä voi silti tulla loistavia manifestoijia.

Kuuluitpa kumpaan tahansa edellä mainituista ryhmistä, mikäli haluat toteuttaa ihanat unelmat, joista sydämesi ja sielusi sinulle kuiskivat, sinun on omaksuttava urheilijamainen nöyryys harjoitella.

Asioita, joita sinun tulee harjoitella muuttaaksesi kykysi luoda elämästäsi sellaista, kuin syvällä sisälläsi haluat, taidoksi:

1) Vision kirkastaminen
2) Päivittäinen manifestointi
3) Sisäisten esteiden purkaminen
4) Pelon kesyttäminen
5) Itsesi rakastaminen
6) Intuitiivinen suunnitelmanteko
7) Oikea toiminta oikeaan aikaan
8) Täyteen potentiaaliin astuminen

Näistä lisää tulevien viikkojen ja kuukausien aikana!

Lisää tukea ja inspiraatiota oman elämäsi tietoiseen luomiseen Oman Elämäni Luoja -postituslistalla. Liittyessäsi saat ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.


Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina | Jätä kommentti

Kuinka sain porttikiellon Kanadaan

Tykkää tai jaa

IMG_8103

En useinkaan puhu siitä, mutta olen käynyt Kanadassa. Olin siellä peräti 24 tuntia, enkä nähnyt vilaustakaan koko paikasta. Olin nimittäin jumissa lentokentällä. Jos olisin lähtenyt sieltä pois ja jäänyt kiinni, olisin joutunut putkaan.

Ei, tämä ei ole fiktiota, vaan tarina kertoo minusta.

Olin silloin parikymppinen ja saanut päähäni vapauttavan ajatuksen, että mikä tahansa on mahdollista, jos niin päättää.

Niinpä päätin lähteä laittomaksi siirtolaiseksi Kanadaan.

Tai oikeastaan päätin lähteä au pairiksi, mutta Kanadaan ei lain mukaan saanut mennä ulkomaalaisia lastenhoitajiksi. Näin jälkeenpäin en voi käsittää, mitä päässäni liikkui, mutta silloin pidin koko juttua mahtavana seikkailuna.

Olin lukenut parin vuoden ajan inspiroivaa, henkistä kirjallisuutta, ja kaksikymppisen uskomattomalla yksinkertaisuudella uskoin sen, että mikä tahansa on mahdollista tarkoittavan, että on hyvä idea toteuttaa mikä tahansa päähänpisto sillä hetkellä, kun se sattuu mieleen juolahtamaan.

Olin saanut ajatuksen Kanadaan menosta päähäni, eikä mikään saanut minua muuttamaan mieltäni. Löysin netin kautta yrityksen, joka välitti au paireja kanadalaisille perheille. Yrityksen kotisivulla mainittiin, että toiminta ei ole ihan sallittua, ja sain pulittaa sievoisin summan siitä hyvästä, että he etsivät minulle perheen. Palkkio piti tietysti maksaa etukäteen, eikä sitä voinut saada takaisin (ehkä siinä vaiheessa olisi voinut alkaa hälytyskellot soida, mutta minulle se ei ollut este eikä mikään.)

Lainasin rahat, pakkasin rinkkani ja ennen kuin huomasinkaan, katselin koneesta Atlantin vaahtopäisiä aaltoja. Koneen saapuessa Vancouveriin saatoin nähdä vilauksen Tyynen meren rannikosta ja kauniista, vehreästä kaupungista, josta tulisi kotini seuraavan vuoden ajaksi.

Lentoemännän ojentaessa käteeni maihinnousukortin mieleeni hiipi ensimmäistä kertaa epämääräinen aavistus, että kaikki ei ehkä sittenkään ollut ihan niin kuin piti. Maihinnousukorttiin piti kirjoittaa, kuinka monta päivää aioin olla maassa, mutta olin varannut paluulennon kuukausien päähän. Oli vaikea laskea aikaa päässäni, ja jouduin suttaamaan laittamani numerot monta kertaa. Epämääräinen aavistukseni vahvistui saapuessamme lentokentälle ja ojentaessani passin ja maihinnousukortin virkailijalle, joka katsoi minua epäluuloisesti.
– Aiotko tehdä töitä Kanadassa ollessasi? Hän kysyi virkamiesmäisellä äänellä.
– En, vastasin niin rauhallisesti kuin pystyin, vaikka todellisuudessa olin jo aika paniikissa.
Ymmärsin nyt täysin, miksi lentolipun myynyt tyttö epäili yli puolen vuoden päässä olevasta paluulennosta koituvan hankaluuksia. Puoli vuotta on pitkä aika lomamatkalle.

Virkailija kysyi vielä jotain ja ohjasi minut sitten eteenpäin. Näytin passini ja maihinnousukorttini toiselle virkailijalle, nuorehkolle miehelle. Hän kysyi minulta samoja kysymyksiä kuin nainen ja sanoi sitten epäilevänsä, että olin tullut tekemään laittomasti töitä. Vastasin kieltävästi.
– Miten aiot elättää itsesi? Virkailija kysyi.
– Isä lähettää minulle rahaa.
– Kuinka paljon? Virkailija halusi tietää.
Olin paniikissa. Ei isä tietenkään mitään rahaa lähettäisi, minähän saisin palkkaa.
– Niin paljon kuin tarvitsen, sanoin, kun en muutakaan keksinyt.
– Edes suunnilleen, virkailija vaati, mutta en osannut sanoa mitään. Sen siitä saa, kun on huono valehtelemaan.
– Paljonko tililläsi on rahaa? Virkailija kysyi seuraavaksi.
Ajattelin tiliäni, jolla oli 87 senttiä. – Ei kovin paljon, minun oli pakko myöntää.
Mies lähti ja jätti minut yksin. En tiedä sinusta, mutta minut kuulusteltavaksi joutuminen saa aivan sekaisin. Ajatukset pyörivät päässäni hullun lailla, ja hetken kuluttua olin jo valmis tunnustamaan mitä tahansa, mistä minua syytettiin.

Niinhän siinä sitten kävi, että Kanadan valloitukseni loppui kuin kanan lento. Minun piti odottaa lentokentällä vuorokauden päästä lähtevää paluulentoa Suomeen. Sain kuulla, että minua oli ollut perhe vastassa, joten ainakaan au paireja välittävä yritys ei ollut täyttä huijausta. Ennen kuin minut saatettiin koneeseen seuraavana iltana minulle kerrottiin, että takaisin ei olisi tulemista kahteentoista kuukauteen. Olin saanut porttikiellon Kanadaan.

Mitä tästä tarinasta opimme? Minulle opetus on, että mikä tahansa voi olla mahdollista, mutta silläkin on merkitystä, millä tavalla yritämme toteuttaa toiveitamme. Olen Kanadan-seikkailuni jälkeen oppinut toteuttamaan toiveitani tavalla, joka ei
a) pakota minua rikkomaan lakia
b) ei perustu egon toiveisiin vaan lähtee sydämen ja sielun unelmien tunnistamiseen ja kunnioittamiseen.

Parikymppisenä minulle ei ollut tärkeintä päästä nimenomaan Kanadaan, vaikka aluksi niin kuvittelin. Minulle oli tärkeämpää oppia kunnolla englantia ja saada nähdä maailmaa. Loppujen lopuksi päädyin viettämään vuoden Irlannissa ihanassa perheessä, jossa oli vain yksi lapsi viiden kanadalaislapsen sijaan. En ole koskaan katunut sitä, että en päässyt Kanadaan, sillä rakastuin täydestä sydämestäni Irlantiin ja sain siellä ihania kokemuksia.

Kerron syksyn aikana uutiskirjeissäni ja ilmaisessa 8 askelta unelman toteutumiseen -nettiseminaarissa ihanimman löytämäni tavan toteuttaa unelmia ja kasvaa siinä sivussa ihmiseksi, joka olet aina syvällä sisälläsi halunnut olla.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje tästä. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Unelmat ja syvimmät toiveet | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Kolmen tunnin työpäiviä

Tykkää tai jaa

Alle kaksikymppisenä, miettiessäni mitä haluan tehdä isona, minulla ei ollut täysin selkeää kuvaa siitä, millaisen työn haluan. Sen sijaan tiesin hyvin tarkkaan, mitä EN halua.

WP_20140524_016Tiesin, että en halua kahdeksasta neljään toimistotyötä. Tiesin, että en halua rutiinityötä, jossa ei voi kasvaa ja kehittyä. Tiesin, että en halua työtä, joka ei kuvasta minua ihmisenä.

Unelmatyön manifestointi sen perusteella mitä ei halua ei ole kovin helppoa. Me luomme todeksi sen, mihin keskitymme, joten vaikka saatoin kulkea poispäin siitä mitä en halunnut, minulla ei vielä ollut mitään, mitä kohti olisin kulkenut.

Oikeastaan minä tiesin syvällä sisälläni, millaisen työn halusin, mutta en uskaltanut silloin vielä luottaa siihen, että sen saaminen olisi ihan oikeasti mahdollista.

Halusin tehdä jotain luovaa. Halusin myös tehdä työtä joka on tosi kivaa, ja jossa saan olla oma itseni. Työtä, joka tuo minulle iloa ja innostaa ja inspiroi minua. Halusin työn, jossa on riittävästi vapautta ja joustavuutta.

Vasta alettuani oppia manifestoimaan aloin syvällä sisälläni uskoa, että voin saada juuri sellaisen työn kuin haluan. Ja silloin aloin luoda sitä.

Työ, jonka olen luonut viime vuosien aikana itselleni täysin tyhjästä, ei ole ihan täydellistä, mutta tässä muutamia asioita siitä, millaista se on:

Kyllä, joinain päivinä istun sisällä tietokoneen ääressä, montakin tuntia peräkkäin, mutta en koskaan kahdeksasta neljään. Nettibisnestä kun pyöritän, tietokoneen ääressä istuminen on väistämättä osa työnkuvaa.

Osa tietokoneella käyttämästäni työajasta menee rutiini- ja ylläpitotehtäviin, jotka olen halukas luovuttamaan jossain vaiheessa jollekin toiselle tai automatisoimaan.

Osa tietokoneajasta on kuitenkin asiakkaiden kanssa  työskentelyä. Ohjaan ryhmämentorointeja suorina videolähetyksinä, joiden aikana saan jakaa itselleni tärkeitä asioita sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tiedoistani ja viisaudestani.

Mentorointien aikana ohjaan myös intuitiivisia manifestointeja, jotka kohottavat kuulijaa ja auttavat häntä uskomaan unelmiinsa ja luomaan ne todeksi.

Se osa työajasta, jota en istu koneen ääressä, voi näyttää esim. eiliseltä työpäivältäni: Menin mieheni kanssa rannalle. Kävimme uimassa ja söimme herkulliset voileivät. Sen jälkeen virittäydyin töihin kuuntelemalla itselleni äänittämäni manifestoinnin. Sitten aloin tehdä jotain, mitä rakastan – kirjoittaa.

Tunnen kirjoittaessani yhteyden syvempään osaan itseäni, sieluun tai miksi sitä tuntuu milloinkin hyvältä nimittää. Se on se osa meitä, joka saa meidät tuntemaan olevamme syvästi elossa, ja joka hukkuu helposti arjen kiireissä ja askareissa. Tuntuu äärettömän hyvältä olla yhteydessä siihen puoleen itsessäni, ja se tekee minut onnelliseksi.

Tiedän, että koska olen kirjoittaessani yhteydessä tuohon syvempään osaan itseäni, kirjoitukseni koskettaa ja herättää jotain syvempää myös lukijassa. Olen  onnellinen siitäkin.

Kirjoittaminen on siis osa työtäni. Osa sitä, millä elätän itseni. Mikä voisi olla parempaa kuin tämä?

Yhden kesäpäivän aloitin kahdella ratsastustunnilla. Sen jälkeen kävimme miehen kanssa rannalla uimassa ja piknikillä. Sitten kävin kotona tekemässä 1,5 tuntia töitä. Sen jälkeen tapasin ystäviä arboretumissa rannalla vanhojen, upeiden puiden katveessa. Illalla pelasin vielä vähän aikaa lentopalloa ulkona kavereiden kanssa, ja sitten ajoimme miehen kanssa mökille, jossa tein seuraavana päivänä kevyen ja ihanan työpäivän osittain laiturilla maaten.

Tällä ja viime viikolla, kolmen viikon ihanan loman jälkeen, työpäiväni ovat olleet 3-5,5 tunnin pituisia. Silti olen saanut tehtyä kaiken suunnittelemani, samaan aikaan kun olen pystynyt nauttimaan täydesti kesän lämpimimmistä päivistä.

Kyllä minä joskus teen myös 8 tunnin työpäiviä, mutta ne ovat harvinainen poikkeus. Kuukausituloni ovat kasvaneet tämän vuoden aikana keskimäärin 800 eurolla. Nykyiset kuukausituloni ovat lähellä summaa, jota enempää en aikaisemmin edes uskonut pystyväni ansaitsemaan.

Pidän lokakuussa ensimmäistä kertaa Manifestointi 1 -nettikurssin, jolla kerron 8 askeleesta, joiden avulla myös sinä voit manifestoida juuri sitä mitä haluat.

Esittelen näitä kahdeksaa askelta myös syyskuussa pitämässäni ilmaisessa 8 askelta unelman toteutumiseen -nettiseminaarissa, ja sitä ennen uutiskirjeissä.

Manifestoinnin kahdeksaa askelta voit käyttää minkä tahansa unelman toteuttamiseen. Jos kuitenkin haluat tällä hetkellä keskittyä juuri unelmien työn luomiseen, voit aloittaa jo nyt Täyttymyksen tuova työ -manifestointiäänitteen avulla. Äänite on 31.7 asti 33,55 % alennuksessa vain 9,90 e (norm. 14,90 e). Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Täyteläisen ihania ja iloisia kesäpäiviä!

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje tästä, niin pääset seuraamaan syksyllä ilmestyvää kirjoitusten sarjaa manifestointitaidon kehittämisestä. Tilatessasi uutiskirjeen saat myös ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

 

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Tällaisen työn manifestoin aivan tyhjästä

Tykkää tai jaa

dreamstime_xl_38073058

15-vuotiaana sairastuin vaikeaan masennukseen. Kaksikymppisenä alkoi noin kymmenen vuotta kestänyt uupumus. Mukaan mahtui paniikkihäiriö, opintojen keskeyttäminen, yhdeksän kuukauden sairasloma ja työttömyys.

Kesällä 2010 olin alkanut pikkuisen toipua vaikeasta uupumusjaksosta. En paljoa, mutta juuri sen verran, että toimeentuloon liittyville kauhulle ja paniikille oli taas tilaa mielessäni.

Olin 31-vuotias. Olin keskeyttänyt opinnot graduvaiheessa. Minulla ei ollut nimeksikään työkokemusta, ei säästöjä, ja elin työmarkkinatuella ja yleisellä asumistuella, jotka olivat yhteensä noin 800 e kuussa. Jouduin tukeutumaan jatkuvasti vanhempiini. En tuntenut olevani itsenäinen aikuinen, vaikka se olikin pikku juttu sen kauhun rinnalla, joka tuli ajatellessani, miten ihmeessä elättäisin itseni tulevaisuudessa.

Sinä kesänä tein päätöksen. Viralliselta taholta minulle suositeltiin kuntoutusta, joka olisi ehkä ollut tie työhön, jota en luultavasti olisi halunnut tai pystynyt tekemään. Toimintakykyni oli silloin vielä niin heikko, että jos olisin joutunut kokopäivätyöhön, olisin uupunut uudelleen parissa viikossa.

Kuntoutuksen kautta olisi ehkä voinut saada kevyempää työtoimintaa, mutta en pystynyt millään uskomaan, että se johtaisi minua haluamaani suuntaan. Osa ongelmaa kun oli, että jos joudun tekemään työtä, joka ei merkitse minulle mitään, ja jota en ole itse syvällä sisälläni valinnut, masennun.

Vaihtoehdoiksi jäi jatkaa työttömänä, mikä ei oikeasti ollut vaihtoehto, tai antaa itselleni luvan lähteä kulkemaan sydämeni ja sieluni viitoittamaa tietä. Sen minä sitten tein.

Tehdessäni päätöksen en tiennyt kovin tarkkaan, mitä haluan tehdä. Tiesin vain, että minun oli pakko pystyä tekemään jotain, mitä ihan oikeasti haluan ja toipua samalla 10 vuotta kestäneestä uupumuksesta.

Muita lähtökohtiani, asioita, joita sydämessäni halusin työltäni, olivat henkisyys ja luovuus sekä vapaus tehdä työtä haluamallani tavalla. Ei siis mitään kahdeksasta neljään toimistotyötä!

Minulla ei ollut silloin vielä aavistustakaan siitä, miten toteuttaisin nämä toiveet. En tiennyt, mistä aloittaisin, tai onnistuisinko. Minulla ei ollut koulutusta luovaan tai henkiseen työhön, ei työkokemusta, verkostoja, voimavaroja tai mitään muutakaan, mikä olisi auttanut minut alkuun.

Minulla oli ainoastaan usko siihen, että voin luoda mitä tahansa haluan ja rohkeutta testata uskoni käytännössä.

Oli minulla myös jonkin verran ymmärrystä manifestoinnista sekä konkreettisia välineitä, jotka auttoivat minua visualisoimaan itseni onnellisena työssä, jota rakastan.

Nykyään elätän itseni opettamalla manifestointia toisille. Työ on henkistä ja luovaa, ja saan käyttää siinä monia lahjojani kuten kirjoittamista ja kaunista ja voimakasta ääntäni, jonka tehosta minulla ei kuusi vuotta sitten ollut aavistustakaan.

Saan olla työssäni täysin oma itseni. Saan tehdä juuri sitä mitä haluan, silloin kuin haluan. Lisäksi työni sallii minulle vapauden työskennellä missä tahansa, missä on internetyhteys, esimerkiksi mökillä, niin kuin nyt, tai vaikka ulkomailla.

Työni tekee minut onnelliseksi ja saa minut tuntemaan syvää ja puhdasta iloa ja täyttymystä. Sen sijaan, että työ uuvuttaisi, saan siitä voimia.

Teen töitä keskimäärin 20-25 tuntia viikossa. Tämän vuoden aikana kuukausituloni ovat nousseet noin 800 eurolla, ja tämä on vasta alkua.

Miten minä tein tämän?

Minä manifestoin.

Kuuntelin joka päivä äänitteitä, jotka auttoivat minua näkemään ja tuntemaan, että olen unelmieni työssä.

Toivomani lopputuloksen näkeminen ja tunteminen etukäteen aktivoi intuitioni, joka alkoi kuiskia minulle uusia ideoita. Sitten vain toteutin ne rohkeasti.

Työ on valtavan iso osa elämää. Sillä on merkitystä taloudellisesti ja elämänlaadullisesti. Jos teet työtä, joka ei vastaa sydämesi ja sielusi toiveita, et voi tuntea syvää täyttymystä ja iloa.

Täyttymys on tunne, joka tuli minulle yllätyksenä. En osannut odottaa sitä, mutta se on yksi parhaista tunteista, joita olen koskaan kokenut.

Tuntiessasi täyttymystä tunnet olevasi oikeassa paikassa ja tekeväsi oikeita asioita. Tunnet, että elämäsi ei valu hukkaan, vaan että teet juuri sitä mitä sinun kuuluukin tehdä. Se mitä teet on niin hyvää, että et toivo etkä kaipaa parempaa.

Kuvittele, että tuntisit täyttymystä omassa työssäsi.

Miten se muuttaisi elämääsi?

Miten paljon enemmän iloa, keveyttä ja onnellisuutta tuntisit kaikilla muillakin elämänalueilla?

Miten paljon enemmän energiaa ja annettavaa sinulla olisi toisille?

Miten paljon enemmän sinulla olisi voimia omille tärkeille jutuille ja unelmille?

Täyttymyksen tuovan työn luominen on iso prosessi ja siihen voi mennä aikaa. Minulta meni neljä ja puoli vuotta päätöksen tekemisestä pisteeseen, jossa aloin elättää itseni tällä työllä. Pisteeseen, jossa koin olevani itsenäinen ja saavuttaneeni ensimmäisen suuren työhön liittyvän tavoitteeni.

Sinun olosuhteesi ovat erilaiset kuin minun olivat, mutta ne eivät ole välttämättä helpommat.

Saatat epäillä olevasi liian vanha. Saatat olla niin tottunut kurjaan työhön tai työttömyyteen, että sinun on vaikea kuvitella, että pystyisit enää muuttamaan tilanteen. Saatat tuntea turvallisuutta ihan hyvässä työssä, joka ei kuitenkaan vastaa sydämesi ja sielusi toiveita, ja sinua pelottaa astua tuntemattomaan, joka voisi tuoda onnea ja täyttymystä.

Sinullakaan ei välttämättä ole selkeää kuvaa siitä, mitä haluaisit tehdä työksesi, eikä aavistustakaan siitä, miten voit onnistua täyttymyksen tuovan työn luomisessa ja mistä aloittaa.

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse tietää.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tietää tässä vaiheessa on, että valitset elämän, joka tekee sinut syvästi ja aidosti onnelliseksi ja tuo sinulle syvää iloa ja täyttymystä. Valitset parhaan mahdollisen elämän ja parhaan mahdollisen työn.

Tämä on luomisprosessin alku. Se on ensimmäinen askel. Kaikki muu seuraa päätöksestäsi kunnioittaa aidointa ja syvintä olemustasi ja vastata sen kutsuun.

En voi luvata, että täyttymyksen tuovan työn luominen on helppoa ja nopeaa, mutta sen lupaan, että se on mahdollista.

Sinä päätät, jatkatko työtilanteessa, joka ei tuo sinulle aitoa ja syvää iloa, onnea ja täyttymystä, vai luotko työn, joka tuo sinulle juuri sitä, mitä syvällä sisälläsi haluat.

Minä olen tukenasi ja kuljen rinnallasi prosessin läpi, jos niin haluat.

  1. askel: Tilaa Täyttymyksen tuova työ –manifestointiäänite 31.7.2016 asti Kuukauden manifestointina vain 9,90 e (norm. 14,90 e),  Kirjoita tilauslomakkeeseen alennuskoodi-kohtaan Kuukauden manifestointi. Huom! Tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita.
  2. askel: Seuraa Oman elämäni luoja -uutiskirjettä. Kirjoitan elokuusta lähtien manifestoinnin perusteista ja siitä, miten voit muuttaa sisälläsi olevan kyvyn manifestoida mitä tahansa konkreettiseksi manifestointitaidoksi.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje tästä. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Luova liittolaisesi,

Inna Thil

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Sisäinen voima on kykyä toteuttaa unelmia

Tykkää tai jaa

IMG_5774Periaatteessa asia on hyvin yksinkertainen. Sinä joko elät unelmiesi elämää tai et.

Tiedän, että käytännön tasolla elämä näyttää tekevän asioista monimutkaisempia.

Sinulla ei ole tarvitsemaasi koulutusta eikä varaa hankkia sitä.

Tai et voi hypätä tuntemattomaan, koska sinulla on pieniä lapsia huolehdittavana.

Tai sitä tai tätä.

Tämä ei ole ylimielisyyttä. En vähättele asiaa ollenkaan.

Joskus olosuhteet ovat sellaiset, että näyttää vaikealta tai jopa mahdottomalta muuttaa niitä.

Siitäkin huolimatta asia on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen. Sinä joko elät unelmiesi elämää tai et.

Miksi unelmat sitten ovat niin tärkeitä?

Unelmat ovat sydämesi ja sielusi ääni. Ne kertovat, kuka voit ja syvällä sisälläsi haluat olla, ja jollain tasolla jo olet. Toteuttaessasi unelmiasi elät todeksi sen itsesi, josta haaveilet.

Eläessäsi unelmiesi elämää elät itsellesi oikeaa elämää. Elämää, joka tuntuu hyvältä ja oikealta ytimessä asti.

Eläessäsi unelmiesi elämää sinulle ei jää kaduttavaa. Et joudu kokemaan kunpa-olisin -harmitusta katsoessasi vanhuksena elämääsi taaksepäin.

Ollessasi yhteydessä sisäiseen voimaasi pystyt luomaan unelmiesi elämän, olivatpa lähtökohdat millaiset tahansa.

Kerron esimerkin omasta elämästäni.

Kesällä 2010 olin 10 vuoden uupumuksen ja burnoutin jälkeen lähes toimintakyvytön.

Olin 31-vuotias, mutta en ollut vielä päässyt työelämään. Minulla ei ollut työkokemusta, ei työkykyä. Kädessä oli ainoastaan kesken jääneet opinnot ja alempi korkeakoulututkinto, jolla ei käytännössä tee mitään. Lisäksi pelkäsin paniikinomaisesti työelämää ja ajattelin, että jos menisin tavalliseen  kokopäivätyöhön, uupuisin jo parissa viikossa uudelleen.

Päätin sinä kesänä, että alan tehdä työkseni jotain, jota oikeasti syvällä sisälläni haluan. Jotain, jossa saan olla oma itseni ja tehdä työtä omalla tavallani, omassa tahdissani samalla, kun toivun burnoutista.

Tehdessäni päätöksen minulla ei ollut aavistustakaan, miten onnistuisin. En tiennyt edes tarkalleen, mitä halusin tehdä. Lähtökohtina olivat ainoastaan luovuus ja henkisyys.

Minua kiinnosti elämäntaitovalmentajan koulutus, mutta minulla ei ollut varaa siihen.

Päätin, että en tarvitse koulutusta. Tiesin, että sisälläni on viisautta, joka tulee esiin ilmankin.

Minulla ei ollut verkostoja, jotka olisivat auttaneet minut alkuun.

Sekään ei haitannut, koska olin tehnyt päätöksen.

Etenin omassa tahdissani ja manifestoin itselleni työn aivan tyhjästä.

Viisi vuotta myöhemmin olin täysin toipunut kymmenen vuoden uupumuksesta ja elätin itseni manifestointimentorina – työllä, joka on kuin minua varten luotu, ja jolla monien mielestä pitäisi olla mahdotonta elättää itsensä.

Tämä oli kuitenkin mahdollista, koska olin yhteydessä sisäiseen voimaani. En antanut  periksi peloille ja epäuskolle, vaan kuuntelin sisäistä ääntäni, joka sanoi, että se on mahdollista.

Löysin yhteyden sisäiseen voimaani kuuntelemalla toisia, jotka olivat toteuttaneet unelmansa.

Nyt tarjoan sinulle mahdollisuutta saada voimaa minun tarinastani.

Voit joko ottaa tarinani sellaisena kuin olet juuri  lukenut, tai voit tulla Voimapäivään oppimaan lisää siitä, miten sisäiseen voimaan voi luoda yhteyden ja miten yhteyttä voi ylläpitää ja vahvistaa.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Sisäinen voima, Unelmat ja syvimmät toiveet | Jätä kommentti

Mitä sisäinen voima on (älä ota mallia tästä)

Tykkää tai jaa

depressedKatsoin eilen Woody Allenin elokuvan Vicky Christina Barcelona. Koska olen miettinyt viime aikoina paljon kuun lopussa olevan Voimapäivän takia sisäistä voimaa, on mielenkiintoista pohtia elokuvaa sisäisen voiman näkökulmasta.

Elokuvan alussa toinen päähenkilöistä, amerikkalainen Vicky saapuu Barcelonaan. Vicky on nuori nainen, joka tietää, mitä haluaa elämältä. Hän on kihloissa turvallisen ja luotettavan miehen kanssa, joka suunnittelee innolla heidän yhteistä elämäänsä.

Elokuvan aikana Vicky rakastuu mieheen, jota hän aluksi inhoaa. Hän ajautuu yhden yön suhteeseen miehen kanssa ja tajuaa, että ei syvällä sisällään haluakaan sitä, mitä luuli haluavansa. Hän on kuitenkin niin pitkällä, että ei uskalla muuttaa mitään, vaan menee naimisiin turvallisen ja luotettavan kihlattunsa kanssa.

Sisäisellä voimalla on varmasti monia erilaisia määritelmiä. Itse ajattelen sisäisen voiman koostuvan kahdesta osasta:
1) Kyky seurata sisäistä ääntään/sisäistä totuuttaan
2) Kyky olla avoin/läsnä elämälle.

Kyky seurata sisäistä ääntään tarkoittaa kykyä seurata omaatuntoa ja intuitiota. Kyky seurata sisäistä ääntään tarkoittaa myös sydämen ja sielun unelmien toteuttamista.

Sydämen ja sielun unelmat ovat syvimpiä unelmiasi. Ne kumpuavat aidoimmasta ja todellisimmasta itsestäsi, ja silloin kun torjut ne, etkä edes anna itsellesi mahdollisuutta toteuttaa niitä, tunnet tyhjyyttä, etkä voi koskaan olla syvästi ja aidosti onnellinen.

Radical Marriage -liikkeen perustaja David Steelen mukaan on kolmenlaisia unelmia: tiedostettuja, tiedostamattomia ja ns. kehittyviä unelmia.

Vicky Christina Barcelonassa Vickyllä on ollut tiedostettu unelma turvallisuudesta. Kun tämä unelma toteutuu hänen löydettyään miehen, joka pystyy tarjoamaan sen hänelle, Vickyn sisältä paljastuu uusi unelma. Unelma intohimosta on jotain, mitä hän ei ole osannut kaivata aikaisemmin. Uusi unelma sekoittaa kuviot ja pelottaa Vickyä.

Jos Vicky eläisi yhteydessä sisäiseen voimaansa, hän antaisi itselleen luvan tutkailla uutta unelmaansa ja loisi sen todeksi kauneimmalla mahdollisella tavalla.

Se ei välttämättä tarkoittaisi, että hänen tulee jättää aviomiehensä. Kyse ei ole miehestä, johon Vicky rakastuu, ja Vicky itsekin tajuaa, että suhde Juan Antonioon olisi mahdoton.

Elokuvassa turvallisuus ja intohimo asetetaan vastakkain, ikään kuin ne olisivat täysin eri maailmoista, ja yksi sulkisi väistämättä pois toisen.

Sydämen ja sielun unelmat eivät kuitenkaan toimi niin, vaan sinulla on aina mahdollisuus saada kaikki, mitä syvällä sisälläsi haluat. (Huomaa, että en puhu egon haluista, ne ovat asiaa erikseen.)

Vicky ei elokuvassa ala tutkailla, tarjoaisiko hänen nykyinen suhteensa mahdollisuuden intohimoon. Hän ei anna itselleen mahdollisuutta tutkia seksuaalisuuttaan uudella tavalla turvallisissa olosuhteissa miehen kanssa, jota hän rakastaa, mutta jota hän ei ole koskaan nähnyt samassa valossa kuin voimakkaan seksuaalista Juan Antoniota.

Sen sijaan Juan Antonion tavattuaan Vickystä tulee onneton vaimo, joka alistuu omaan tyytymättömyyteensä.

Silloin kun ihminen elää yhteydesssä sisäiseen voimaansa, elämässä on enemmän mahdollisuuksia.

Silloin, kun elää yhteydessä sisäiseen voimaansa, pystyy aina – ajan kanssa – luomaan sen, mitä syvällä sisällään haluaa.

Jos Vicky antaisi itselleen mahdollisuuden toteuttaa sekä unelmansa turvallisuudesta että intohimosta ja seikkailusta, hänelle avautuisi valtavasti mahdollisuuksia, joita hän ei koko elokuvan aikana näe.

Hän saattaisi nähdä ilmoituksen eroottisen tantran kurssista ja tuntea vahvan sysäyksen mennä sinne. Kurssilla hän saisi uudenlaisen näkökulman seksuaalisuuteen ja uskaltaisi antaa seksuaalienergiansa virrata vapaasti. Vickyn mies voisi netissä surffaillessaan törmätä Personal Life Media -sivustoon ja oppia uudenlaisia tapoja kokea fyysistä läheisyyttä vaimonsa kanssa.

He saattaisivat löytää spontaanisti jonain läheisenä ja hauskana hetkenä suhteeseensa kipinän, jota he eivät pystyneet sytyttämään toisissaan aikaisemmin.

Tai Vicky voisi tavata miehen, joka – toisin kuin hänen miehensä ja Juan Antonio – pystyy tarjoamaan hänelle sekä turvallisuutta että intohimoa.

Mahdollisuuksia on lukemattomia.

Niin kuin sinunkin elämässäsi.

Jos haluat tietää lisää sisäisestä voimasta ja siitä, miten voit luoda ja ylläpitää yhteyttä omaasi, tule Voimapäivään.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Tykkää tai jaa
Tallennettu kategorioihin Sisäinen voima | Avainsanoina | Jätä kommentti