Kolmen tunnin työpäiviä

Alle kaksikymppisenä, miettiessäni mitä haluan tehdä isona, minulla ei ollut täysin selkeää kuvaa siitä, millaisen työn haluan. Sen sijaan tiesin hyvin tarkkaan, mitä EN halua.

WP_20140524_016Tiesin, että en halua kahdeksasta neljään toimistotyötä. Tiesin, että en halua rutiinityötä, jossa ei voi kasvaa ja kehittyä. Tiesin, että en halua työtä, joka ei kuvasta minua ihmisenä.

Unelmatyön manifestointi sen perusteella mitä ei halua ei ole kovin helppoa. Me luomme todeksi sen, mihin keskitymme, joten vaikka saatoin kulkea poispäin siitä mitä en halunnut, minulla ei vielä ollut mitään, mitä kohti olisin kulkenut.

Oikeastaan minä tiesin syvällä sisälläni, millaisen työn halusin, mutta en uskaltanut silloin vielä luottaa siihen, että sen saaminen olisi ihan oikeasti mahdollista.

Halusin tehdä jotain luovaa. Halusin myös tehdä työtä joka on tosi kivaa, ja jossa saan olla oma itseni. Työtä, joka tuo minulle iloa ja innostaa ja inspiroi minua. Halusin työn, jossa on riittävästi vapautta ja joustavuutta.

Vasta alettuani oppia manifestoimaan aloin syvällä sisälläni uskoa, että voin saada juuri sellaisen työn kuin haluan. Ja silloin aloin luoda sitä.

Työ, jonka olen luonut viime vuosien aikana itselleni täysin tyhjästä, ei ole ihan täydellistä, mutta tässä muutamia asioita siitä, millaista se on:

Kyllä, joinain päivinä istun sisällä tietokoneen ääressä, montakin tuntia peräkkäin, mutta en koskaan kahdeksasta neljään. Nettibisnestä kun pyöritän, tietokoneen ääressä istuminen on väistämättä osa työnkuvaa.

Osa tietokoneella käyttämästäni työajasta menee rutiini- ja ylläpitotehtäviin, jotka olen halukas luovuttamaan jossain vaiheessa jollekin toiselle tai automatisoimaan.

Osa tietokoneajasta on kuitenkin asiakkaiden kanssa  työskentelyä. Ohjaan ryhmämentorointeja suorina videolähetyksinä, joiden aikana saan jakaa itselleni tärkeitä asioita sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tiedoistani ja viisaudestani.

Mentorointien aikana ohjaan myös intuitiivisia manifestointeja, jotka kohottavat kuulijaa ja auttavat häntä uskomaan unelmiinsa ja luomaan ne todeksi.

Se osa työajasta, jota en istu koneen ääressä, voi näyttää esim. eiliseltä työpäivältäni: Menin mieheni kanssa rannalle. Kävimme uimassa ja söimme herkulliset voileivät. Sen jälkeen virittäydyin töihin kuuntelemalla itselleni äänittämäni manifestoinnin. Sitten aloin tehdä jotain, mitä rakastan – kirjoittaa.

Tunnen kirjoittaessani yhteyden syvempään osaan itseäni, sieluun tai miksi sitä tuntuu milloinkin hyvältä nimittää. Se on se osa meitä, joka saa meidät tuntemaan olevamme syvästi elossa, ja joka hukkuu helposti arjen kiireissä ja askareissa. Tuntuu äärettömän hyvältä olla yhteydessä siihen puoleen itsessäni, ja se tekee minut onnelliseksi.

Tiedän, että koska olen kirjoittaessani yhteydessä tuohon syvempään osaan itseäni, kirjoitukseni koskettaa ja herättää jotain syvempää myös lukijassa. Olen  onnellinen siitäkin.

Kirjoittaminen on siis osa työtäni. Osa sitä, millä elätän itseni. Mikä voisi olla parempaa kuin tämä?

Yhden kesäpäivän aloitin kahdella ratsastustunnilla. Sen jälkeen kävimme miehen kanssa rannalla uimassa ja piknikillä. Sitten kävin kotona tekemässä 1,5 tuntia töitä. Sen jälkeen tapasin ystäviä arboretumissa rannalla vanhojen, upeiden puiden katveessa. Illalla pelasin vielä vähän aikaa lentopalloa ulkona kavereiden kanssa, ja sitten ajoimme miehen kanssa mökille, jossa tein seuraavana päivänä kevyen ja ihanan työpäivän osittain laiturilla maaten.

Tällä ja viime viikolla, kolmen viikon ihanan loman jälkeen, työpäiväni ovat olleet 3-5,5 tunnin pituisia. Silti olen saanut tehtyä kaiken suunnittelemani, samaan aikaan kun olen pystynyt nauttimaan täydesti kesän lämpimimmistä päivistä.

Kyllä minä joskus teen myös 8 tunnin työpäiviä, mutta ne ovat harvinainen poikkeus. Kuukausituloni ovat kasvaneet tämän vuoden aikana keskimäärin 800 eurolla. Nykyiset kuukausituloni ovat lähellä summaa, jota enempää en aikaisemmin edes uskonut pystyväni ansaitsemaan.

Pidän lokakuussa ensimmäistä kertaa Manifestointi 1 -nettikurssin, jolla kerron 8 askeleesta, joiden avulla myös sinä voit manifestoida juuri sitä mitä haluat.

Esittelen näitä kahdeksaa askelta myös syyskuussa pitämässäni ilmaisessa 8 askelta unelman toteutumiseen -nettiseminaarissa, ja sitä ennen uutiskirjeissä.

Manifestoinnin kahdeksaa askelta voit käyttää minkä tahansa unelman toteuttamiseen. Jos kuitenkin haluat tällä hetkellä keskittyä juuri unelmien työn luomiseen, voit aloittaa jo nyt Täyttymyksen tuova työ -manifestointiäänitteen avulla. Äänite on 31.7 asti 33,55 % alennuksessa vain 9,90 e (norm. 14,90 e). Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Täyteläisen ihania ja iloisia kesäpäiviä!

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje tästä, niin pääset seuraamaan syksyllä ilmestyvää kirjoitusten sarjaa manifestointitaidon kehittämisestä. Tilatessasi uutiskirjeen saat myös ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

 

Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Tällaisen työn manifestoin aivan tyhjästä

dreamstime_xl_38073058

15-vuotiaana sairastuin vaikeaan masennukseen. Kaksikymppisenä alkoi noin kymmenen vuotta kestänyt uupumus. Mukaan mahtui paniikkihäiriö, opintojen keskeyttäminen, yhdeksän kuukauden sairasloma ja työttömyys.

Kesällä 2010 olin alkanut pikkuisen toipua vaikeasta uupumusjaksosta. En paljoa, mutta juuri sen verran, että toimeentuloon liittyville kauhulle ja paniikille oli taas tilaa mielessäni.

Olin 31-vuotias. Olin keskeyttänyt opinnot graduvaiheessa. Minulla ei ollut nimeksikään työkokemusta, ei säästöjä, ja elin työmarkkinatuella ja yleisellä asumistuella, jotka olivat yhteensä noin 800 e kuussa. Jouduin tukeutumaan jatkuvasti vanhempiini. En tuntenut olevani itsenäinen aikuinen, vaikka se olikin pikku juttu sen kauhun rinnalla, joka tuli ajatellessani, miten ihmeessä elättäisin itseni tulevaisuudessa.

Sinä kesänä tein päätöksen. Viralliselta taholta minulle suositeltiin kuntoutusta, joka olisi ehkä ollut tie työhön, jota en luultavasti olisi halunnut tai pystynyt tekemään. Toimintakykyni oli silloin vielä niin heikko, että jos olisin joutunut kokopäivätyöhön, olisin uupunut uudelleen parissa viikossa.

Kuntoutuksen kautta olisi ehkä voinut saada kevyempää työtoimintaa, mutta en pystynyt millään uskomaan, että se johtaisi minua haluamaani suuntaan. Osa ongelmaa kun oli, että jos joudun tekemään työtä, joka ei merkitse minulle mitään, ja jota en ole itse syvällä sisälläni valinnut, masennun.

Vaihtoehdoiksi jäi jatkaa työttömänä, mikä ei oikeasti ollut vaihtoehto, tai antaa itselleni luvan lähteä kulkemaan sydämeni ja sieluni viitoittamaa tietä. Sen minä sitten tein.

Tehdessäni päätöksen en tiennyt kovin tarkkaan, mitä haluan tehdä. Tiesin vain, että minun oli pakko pystyä tekemään jotain, mitä ihan oikeasti haluan ja toipua samalla 10 vuotta kestäneestä uupumuksesta.

Muita lähtökohtiani, asioita, joita sydämessäni halusin työltäni, olivat henkisyys ja luovuus sekä vapaus tehdä työtä haluamallani tavalla. Ei siis mitään kahdeksasta neljään toimistotyötä!

Minulla ei ollut silloin vielä aavistustakaan siitä, miten toteuttaisin nämä toiveet. En tiennyt, mistä aloittaisin, tai onnistuisinko. Minulla ei ollut koulutusta luovaan tai henkiseen työhön, ei työkokemusta, verkostoja, voimavaroja tai mitään muutakaan, mikä olisi auttanut minut alkuun.

Minulla oli ainoastaan usko siihen, että voin luoda mitä tahansa haluan ja rohkeutta testata uskoni käytännössä.

Oli minulla myös jonkin verran ymmärrystä manifestoinnista sekä konkreettisia välineitä, jotka auttoivat minua visualisoimaan itseni onnellisena työssä, jota rakastan.

Nykyään elätän itseni opettamalla manifestointia toisille. Työ on henkistä ja luovaa, ja saan käyttää siinä monia lahjojani kuten kirjoittamista ja kaunista ja voimakasta ääntäni, jonka tehosta minulla ei kuusi vuotta sitten ollut aavistustakaan.

Saan olla työssäni täysin oma itseni. Saan tehdä juuri sitä mitä haluan, silloin kuin haluan. Lisäksi työni sallii minulle vapauden työskennellä missä tahansa, missä on internetyhteys, esimerkiksi mökillä, niin kuin nyt, tai vaikka ulkomailla.

Työni tekee minut onnelliseksi ja saa minut tuntemaan syvää ja puhdasta iloa ja täyttymystä. Sen sijaan, että työ uuvuttaisi, saan siitä voimia.

Teen töitä keskimäärin 20-25 tuntia viikossa. Tämän vuoden aikana kuukausituloni ovat nousseet noin 800 eurolla, ja tämä on vasta alkua.

Miten minä tein tämän?

Minä manifestoin.

Kuuntelin joka päivä äänitteitä, jotka auttoivat minua näkemään ja tuntemaan, että olen unelmieni työssä.

Toivomani lopputuloksen näkeminen ja tunteminen etukäteen aktivoi intuitioni, joka alkoi kuiskia minulle uusia ideoita. Sitten vain toteutin ne rohkeasti.

Työ on valtavan iso osa elämää. Sillä on merkitystä taloudellisesti ja elämänlaadullisesti. Jos teet työtä, joka ei vastaa sydämesi ja sielusi toiveita, et voi tuntea syvää täyttymystä ja iloa.

Täyttymys on tunne, joka tuli minulle yllätyksenä. En osannut odottaa sitä, mutta se on yksi parhaista tunteista, joita olen koskaan kokenut.

Tuntiessasi täyttymystä tunnet olevasi oikeassa paikassa ja tekeväsi oikeita asioita. Tunnet, että elämäsi ei valu hukkaan, vaan että teet juuri sitä mitä sinun kuuluukin tehdä. Se mitä teet on niin hyvää, että et toivo etkä kaipaa parempaa.

Kuvittele, että tuntisit täyttymystä omassa työssäsi.

Miten se muuttaisi elämääsi?

Miten paljon enemmän iloa, keveyttä ja onnellisuutta tuntisit kaikilla muillakin elämänalueilla?

Miten paljon enemmän energiaa ja annettavaa sinulla olisi toisille?

Miten paljon enemmän sinulla olisi voimia omille tärkeille jutuille ja unelmille?

Täyttymyksen tuovan työn luominen on iso prosessi ja siihen voi mennä aikaa. Minulta meni neljä ja puoli vuotta päätöksen tekemisestä pisteeseen, jossa aloin elättää itseni tällä työllä. Pisteeseen, jossa koin olevani itsenäinen ja saavuttaneeni ensimmäisen suuren työhön liittyvän tavoitteeni.

Sinun olosuhteesi ovat erilaiset kuin minun olivat, mutta ne eivät ole välttämättä helpommat.

Saatat epäillä olevasi liian vanha. Saatat olla niin tottunut kurjaan työhön tai työttömyyteen, että sinun on vaikea kuvitella, että pystyisit enää muuttamaan tilanteen. Saatat tuntea turvallisuutta ihan hyvässä työssä, joka ei kuitenkaan vastaa sydämesi ja sielusi toiveita, ja sinua pelottaa astua tuntemattomaan, joka voisi tuoda onnea ja täyttymystä.

Sinullakaan ei välttämättä ole selkeää kuvaa siitä, mitä haluaisit tehdä työksesi, eikä aavistustakaan siitä, miten voit onnistua täyttymyksen tuovan työn luomisessa ja mistä aloittaa.

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse tietää.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tietää tässä vaiheessa on, että valitset elämän, joka tekee sinut syvästi ja aidosti onnelliseksi ja tuo sinulle syvää iloa ja täyttymystä. Valitset parhaan mahdollisen elämän ja parhaan mahdollisen työn.

Tämä on luomisprosessin alku. Se on ensimmäinen askel. Kaikki muu seuraa päätöksestäsi kunnioittaa aidointa ja syvintä olemustasi ja vastata sen kutsuun.

En voi luvata, että täyttymyksen tuovan työn luominen on helppoa ja nopeaa, mutta sen lupaan, että se on mahdollista.

Sinä päätät, jatkatko työtilanteessa, joka ei tuo sinulle aitoa ja syvää iloa, onnea ja täyttymystä, vai luotko työn, joka tuo sinulle juuri sitä, mitä syvällä sisälläsi haluat.

Minä olen tukenasi ja kuljen rinnallasi prosessin läpi, jos niin haluat.

  1. askel: Tilaa Täyttymyksen tuova työ –manifestointiäänite 31.7.2016 asti Kuukauden manifestointina vain 9,90 e (norm. 14,90 e),  Kirjoita tilauslomakkeeseen alennuskoodi-kohtaan Kuukauden manifestointi. Huom! Tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita.
  2. askel: Seuraa Oman elämäni luoja -uutiskirjettä. Kirjoitan elokuusta lähtien manifestoinnin perusteista ja siitä, miten voit muuttaa sisälläsi olevan kyvyn manifestoida mitä tahansa konkreettiseksi manifestointitaidoksi.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje tästä. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Luova liittolaisesi,

Inna Thil

Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Sisäinen voima on kykyä toteuttaa unelmia

Periaatteessa asia on hyvin yksinkertainen. Sinä joko elät unelmiesi elämää tai et.

Tiedän, että käytännön tasolla elämä näyttää tekevän asioista monimutkaisempia.

Sinulla ei ole tarvitsemaasi koulutusta eikä varaa hankkia sitä.

Tai et voi hypätä tuntemattomaan, koska sinulla on pieniä lapsia huolehdittavana.

Tai sitä tai tätä.

Tämä ei ole ylimielisyyttä. En vähättele asiaa ollenkaan.

Joskus olosuhteet ovat sellaiset, että näyttää vaikealta tai jopa mahdottomalta muuttaa niitä.

Siitäkin huolimatta asia on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen. Sinä joko elät unelmiesi elämää tai et.

Miksi unelmat sitten ovat niin tärkeitä?

Unelmat ovat sydämesi ja sielusi ääni. Ne kertovat, kuka voit ja syvällä sisälläsi haluat olla, ja jollain tasolla jo olet. Toteuttaessasi unelmiasi elät todeksi sen itsesi, josta haaveilet.

Eläessäsi unelmiesi elämää elät itsellesi oikeaa elämää. Elämää, joka tuntuu hyvältä ja oikealta ytimessä asti.

Eläessäsi unelmiesi elämää sinulle ei jää kaduttavaa. Et joudu kokemaan kunpa-olisin -harmitusta katsoessasi vanhuksena elämääsi taaksepäin.

Ollessasi yhteydessä sisäiseen voimaasi pystyt luomaan unelmiesi elämän, olivatpa lähtökohdat millaiset tahansa.

Kerron esimerkin omasta elämästäni.

Kesällä 2010 olin 10 vuoden uupumuksen ja burnoutin jälkeen lähes toimintakyvytön.

Olin 31-vuotias, mutta en ollut vielä päässyt työelämään. Minulla ei ollut työkokemusta, ei työkykyä. Kädessä oli ainoastaan kesken jääneet opinnot ja alempi korkeakoulututkinto, jolla ei käytännössä tee mitään. Lisäksi pelkäsin paniikinomaisesti työelämää ja ajattelin, että jos menisin tavalliseen  kokopäivätyöhön, uupuisin jo parissa viikossa uudelleen.

Päätin sinä kesänä, että alan tehdä työkseni jotain, jota oikeasti syvällä sisälläni haluan. Jotain, jossa saan olla oma itseni ja tehdä työtä omalla tavallani, omassa tahdissani samalla, kun toivun burnoutista.

Tehdessäni päätöksen minulla ei ollut aavistustakaan, miten onnistuisin. En tiennyt edes tarkalleen, mitä halusin tehdä. Lähtökohtina olivat ainoastaan luovuus ja henkisyys.

Minua kiinnosti elämäntaitovalmentajan koulutus, mutta minulla ei ollut varaa siihen.

Päätin, että en tarvitse koulutusta. Tiesin, että sisälläni on viisautta, joka tulee esiin ilmankin.

Minulla ei ollut verkostoja, jotka olisivat auttaneet minut alkuun.

Sekään ei haitannut, koska olin tehnyt päätöksen.

Etenin omassa tahdissani ja manifestoin itselleni työn aivan tyhjästä.

Viisi vuotta myöhemmin olin täysin toipunut kymmenen vuoden uupumuksesta ja elätin itseni manifestointimentorina – työllä, joka on kuin minua varten luotu, ja jolla monien mielestä pitäisi olla mahdotonta elättää itsensä.

Tämä oli kuitenkin mahdollista, koska olin yhteydessä sisäiseen voimaani. En antanut  periksi peloille ja epäuskolle, vaan kuuntelin sisäistä ääntäni, joka sanoi, että se on mahdollista.

Löysin yhteyden sisäiseen voimaani kuuntelemalla toisia, jotka olivat toteuttaneet unelmansa.

Nyt tarjoan sinulle mahdollisuutta saada voimaa minun tarinastani.

Voit joko ottaa tarinani sellaisena kuin olet juuri  lukenut, tai voit tulla Voimapäivään oppimaan lisää siitä, miten sisäiseen voimaan voi luoda yhteyden ja miten yhteyttä voi ylläpitää ja vahvistaa.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Tallennettu kategorioihin Sisäinen voima, Unelmat ja syvimmät toiveet | Jätä kommentti

Mitä sisäinen voima on (älä ota mallia tästä)

depressedKatsoin eilen Woody Allenin elokuvan Vicky Christina Barcelona. Koska olen miettinyt viime aikoina paljon kuun lopussa olevan Voimapäivän takia sisäistä voimaa, on mielenkiintoista pohtia elokuvaa sisäisen voiman näkökulmasta.

Elokuvan alussa toinen päähenkilöistä, amerikkalainen Vicky saapuu Barcelonaan. Vicky on nuori nainen, joka tietää, mitä haluaa elämältä. Hän on kihloissa turvallisen ja luotettavan miehen kanssa, joka suunnittelee innolla heidän yhteistä elämäänsä.

Elokuvan aikana Vicky rakastuu mieheen, jota hän aluksi inhoaa. Hän ajautuu yhden yön suhteeseen miehen kanssa ja tajuaa, että ei syvällä sisällään haluakaan sitä, mitä luuli haluavansa. Hän on kuitenkin niin pitkällä, että ei uskalla muuttaa mitään, vaan menee naimisiin turvallisen ja luotettavan kihlattunsa kanssa.

Sisäisellä voimalla on varmasti monia erilaisia määritelmiä. Itse ajattelen sisäisen voiman koostuvan kahdesta osasta:
1) Kyky seurata sisäistä ääntään/sisäistä totuuttaan
2) Kyky olla avoin/läsnä elämälle.

Kyky seurata sisäistä ääntään tarkoittaa kykyä seurata omaatuntoa ja intuitiota. Kyky seurata sisäistä ääntään tarkoittaa myös sydämen ja sielun unelmien toteuttamista.

Sydämen ja sielun unelmat ovat syvimpiä unelmiasi. Ne kumpuavat aidoimmasta ja todellisimmasta itsestäsi, ja silloin kun torjut ne, etkä edes anna itsellesi mahdollisuutta toteuttaa niitä, tunnet tyhjyyttä, etkä voi koskaan olla syvästi ja aidosti onnellinen.

Radical Marriage -liikkeen perustaja David Steelen mukaan on kolmenlaisia unelmia: tiedostettuja, tiedostamattomia ja ns. kehittyviä unelmia.

Vicky Christina Barcelonassa Vickyllä on ollut tiedostettu unelma turvallisuudesta. Kun tämä unelma toteutuu hänen löydettyään miehen, joka pystyy tarjoamaan sen hänelle, Vickyn sisältä paljastuu uusi unelma. Unelma intohimosta on jotain, mitä hän ei ole osannut kaivata aikaisemmin. Uusi unelma sekoittaa kuviot ja pelottaa Vickyä.

Jos Vicky eläisi yhteydessä sisäiseen voimaansa, hän antaisi itselleen luvan tutkailla uutta unelmaansa ja loisi sen todeksi kauneimmalla mahdollisella tavalla.

Se ei välttämättä tarkoittaisi, että hänen tulee jättää aviomiehensä. Kyse ei ole miehestä, johon Vicky rakastuu, ja Vicky itsekin tajuaa, että suhde Juan Antonioon olisi mahdoton.

Elokuvassa turvallisuus ja intohimo asetetaan vastakkain, ikään kuin ne olisivat täysin eri maailmoista, ja yksi sulkisi väistämättä pois toisen.

Sydämen ja sielun unelmat eivät kuitenkaan toimi niin, vaan sinulla on aina mahdollisuus saada kaikki, mitä syvällä sisälläsi haluat. (Huomaa, että en puhu egon haluista, ne ovat asiaa erikseen.)

Vicky ei elokuvassa ala tutkailla, tarjoaisiko hänen nykyinen suhteensa mahdollisuuden intohimoon. Hän ei anna itselleen mahdollisuutta tutkia seksuaalisuuttaan uudella tavalla turvallisissa olosuhteissa miehen kanssa, jota hän rakastaa, mutta jota hän ei ole koskaan nähnyt samassa valossa kuin voimakkaan seksuaalista Juan Antoniota.

Sen sijaan Juan Antonion tavattuaan Vickystä tulee onneton vaimo, joka alistuu omaan tyytymättömyyteensä.

Silloin kun ihminen elää yhteydesssä sisäiseen voimaansa, elämässä on enemmän mahdollisuuksia.

Silloin, kun elää yhteydessä sisäiseen voimaansa, pystyy aina – ajan kanssa – luomaan sen, mitä syvällä sisällään haluaa.

Jos Vicky antaisi itselleen mahdollisuuden toteuttaa sekä unelmansa turvallisuudesta että intohimosta ja seikkailusta, hänelle avautuisi valtavasti mahdollisuuksia, joita hän ei koko elokuvan aikana näe.

Hän saattaisi nähdä ilmoituksen eroottisen tantran kurssista ja tuntea vahvan sysäyksen mennä sinne. Kurssilla hän saisi uudenlaisen näkökulman seksuaalisuuteen ja uskaltaisi antaa seksuaalienergiansa virrata vapaasti. Vickyn mies voisi netissä surffaillessaan törmätä Personal Life Media -sivustoon ja oppia uudenlaisia tapoja kokea fyysistä läheisyyttä vaimonsa kanssa.

He saattaisivat löytää spontaanisti jonain läheisenä ja hauskana hetkenä suhteeseensa kipinän, jota he eivät pystyneet sytyttämään toisissaan aikaisemmin.

Tai Vicky voisi tavata miehen, joka – toisin kuin hänen miehensä ja Juan Antonio – pystyy tarjoamaan hänelle sekä turvallisuutta että intohimoa.

Mahdollisuuksia on lukemattomia.

Niin kuin sinunkin elämässäsi.

Jos haluat tietää lisää sisäisestä voimasta ja siitä, miten voit luoda ja ylläpitää yhteyttä omaasi, tule Voimapäivään.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

Tallennettu kategorioihin Sisäinen voima | Avainsanoina | Jätä kommentti

Ethän tee tätä virhettä parisuhteessasi

dreamstimefreeKäytämme paljon aikaa ja energiaa oikean elämänkumppanin manifestointiin. Tapaamme mahtavan ihmisen, rakastumme, ja vähän aikaa kaikki on hyvin.

Hullaantumisen haihtuessa alamme kuitenkin epäillä, tulikohan sittenkään valittua oikein. Mies ei ole romanttinen ja hellä, hän ei osaa kuunnella, eikä auta kotitöissä. Naisen mielialat vaihtelevat äkkiarvaamatta. Joudut olemaan koko ajan varpaillasi, kun et koskaan tiedä etukäteen, koska ja mistä hän suuttuu.

Mies ei puhu tunteistaan ja katoaa penkkiurheilun tai netin pariin tai baariin. Nainen kontrolloi, kritisoi ja suuttuu.

Nainen ei saa tarpeeksi kosketusta, huomiota ja hellyyttä. Mies ei saa tarpeeksi omaa tilaa, lämpöä ja seksiä.

Tai toisinpäin.

Rakastat tuota miestä tai naista, mutta voi kun hän vain olisi erilainen ja antaisi sinulle sitä, mitä haluat.

En sano tätä norsunluutornista toisten yläpuolelta, koska olen itsekin langennut samaan ansaan.

Me manifestoimme itsellemme elämänkumppanin, mutta sen jälkeen me lakkaamme manifestoimasta.

Me odotamme alitajuisesti, että toinen olisi romanttisempi, auttavaisempi, seksuaalisesti halukkaampi. Että toinen antaisi automaattisesti niitä asioita, joita parisuhteelta haluamme.

Emme kuitenkaan tee mitään luodaksemme suhteeseen sitä mitä haluamme.

Itse asiassa me teemme aivan päinvastoin.

Keskitämme kaiken huomiomme siihen, mitä suhteesta puuttuu. Valitamme siitä ystävillemme. Valitamme siitä puolisollemme. Harmittelemme sitä itseksemme.

Tällä tavalla tulemme huomaamattamme luoneeksi ja ylläpitäneeksi juuri sellaista todellisuutta, jota emme halua.

Jos parisuhteessasi ei ole jotain, mitä oikeasti haluat, kysy itseltäsi, onko vika todella kumppanissasi.

Oletko itse tehnyt KAIKEN voitavasi luodaksesi suhteeseen haluamasi asiat?

Onko vielä jotain, mitä voit tehdä?

Jos olet puhunut kumppanillesi, mutta turhaan, kysy itseltäsi, puhuitko parhaalla mahdollisella tavalla. Ymmärsikö kumppanisi, miten tärkeä asia se on sinulle? Ymmärsikö hän, mitä haluat hänen tekevän? Osaako hän tehdä sen? Teitkö hänelle vaikeaksi suostua pyyntöösi kritisoimalla häntä tai vaatimalla sitä mitä haluat? Vaikka olisit pyytänyt kauniisti, voitko esittää pyynnön vieläkin selkeämmin ja ystävällisemmin? Oletko tukenut häntä kaikin mahdollisin tavoin pyyntösi toteuttamisessa?

Oletko toiminut itse aktiivisesti luodaksesi sen, mitä haluat? Jos haluat romantiikkaa, mutta mies ei tunnu haluavan tai osaavan järjestää sitä, oletko jäänyt odottamaan, että hän kuitenkin tekisi niin, vai oletko järjestänyt romantiikkaa itse?

Entä oletko miettinyt, mitä oikeastaan haluat halutessasi romantiikkaa (tai mitä tahansa muuta)? Ehkä haluat tuntea itsesi rakastetuksi ja ihailluksi, ehkä haluat miehesi jakamattoman huomion, tai haluat tuntea itsesi naiselliseksi ja viehättäväksi. Voitko kokea näitä asioita muilla tavoin kuin romanttisina pidettyjen tekojen ja tilanteiden kautta?

Toisin sanoen, jos olet jollain tavalla tyytymätön parisuhteeseesi, oletko kantanut vastuun omasta tyytymättömyydestäsi, vai oletko yrittänyt sysätä oman osuutesi kumppanisi niskoille?

Onnellisen parisuhteen luominen ja ylläpitäminen ei ole maailman helpoin asia. Se vaatii ihmiseltä paljon. Oletko sinä valmis antamaan itsestäsi kaiken kokeaksesi tämän ihanan unelman?

Jos haluat kuulla lisää ihanimman mahdollisen parisuhteen luomiseen liittyviä juttujua, liity tälle postituslistalle. Samalla saat ilmaisen Manifestoi ihanin mahdollinen parisuhde -nettiseminaarin.

Tallennettu kategorioihin Parisuhteen manifestointi | Jätä kommentti

Hyvinvointia elämään – rajoittavista ajatusmalleista vapautuminen

Teksti: Suvi Lähteenkorva

Pieni tyttö istuu ikkunalla ja katsoo kaukaisuuteen. Miettii, että vielä jonain päivänä olen iso ja saan kertoa tarinani. Saan kertoa kuka olen, mitä tunnen ja ajattelen. Nyt ei ole se hetki. Nyt minun pitää olla hiljaa ja ajatella toisia. Minun tulee olla vahva ja auttaa muita. Auttaa äitiä ja auttaa siskoa. Auttaa olemalla pieni ja huomaamaton. Niin, että äiti saa rauhassa hoitaa vauvaa ja tehdä ruokaa. Että äiti jaksaa hoitaa meitä ja pitää meidät hengissä.

Reagoimme eteemme tuleviin tilanteisiin eri tavoin. Sama tilanne saattaa aiheuttaa suurta stressiä jollekulle toiselle, kun taas toinen nauttii tilanteesta. Reaktioihimme vaikuttavat aiemmat kokemuksemme sekä uskomuksemme. Jo kauan on tiedetty, että persoonallisuutemme sekä tapa, miten käsittelemme elämän eri tilanteita, muotoutuu suurimmaksi osaksi ensimmäisten ikävuosiemme aikana.

Tarinan tyttö on juuri kuullut äidin tokaisevan hänelle; mene pois häiritsemästä, etkö näe, että hoidan juuri vauvaa. Tyttö on juuri täyttänyt kaksi vuotta ja hänen silmissä äiti suuttuu hänelle, koska hän on häirinnyt tätä. Hän päättelee, että on parempi olla hiljaa ja huomaamaton, jotta äiti hyväksyisi hänet. Tytölle alkaa muodostua ajatusmalli, joka auttaa häntä selviytymään ja saamaan hyväksyntää.  Vastaavien tilanteiden toistuessa ajatusmalli saa vahvistusta ja muodostuu uskomukseksi, osaksi tytön persoonallisuutta.

Tyttö istuu rennosti maalaamassa, hän uppoutuu tekemiseen täysin. Hän maalaa täydestä sydämestään upeaa taideteosta. Hän on tyytyväinen kuvaan. Tyytyväinen että on saanut aikaan taideteoksen. Värit ovat kirkkaat ja kauniit, juuri sellaiset kun hän mielessään kuvitteli.

Myöhemmin hän kuulee äidin kertovan taideteoksesta naapurille; kerrankin tyttö osasi maalata jotakin kaunista, mutta se johtui varmasti siitä, että hän tuli seuraavana päivänä kipeäksi. Tyttö vaikenee. Hän kuulee, ettei yleensä osaa maalata ja nytkin osasi vain koska tuli kipeäksi. Hän ei uskalla kertoa omaa näkemystään. Hänen pitää miellyttää äitiä ja olla huomaamaton. En osaa maalata niin kuin äiti toivoo, en ole riittävän hyvä enkä taitava. Tulen kipeäksi, kun ilmaisen itseäni. Minun ei kannata olla oma itseni, minun ei kannata maalata niin kuin itse tahdon. Minä en ole tarpeeksi hyvä ja taitava.

Merja Vidgren tekee tasapainotusta Suvi Lähteenkorvalle

Merja Vidgren tekee tasapainotusta Suvi Lähteenkorvalle

Varhaislapsuudessa syntyvät ajatusmallit ja ohjelmoinnit tapahtuvat monilla eri tavoilla. Edellä kuvaamani tapahtumat tytön elämässä ovat verbaalisia ja non-verbaalisia ohjelmointeja, joilla hän tehostaa eloonjäämismahdollisuuksiaan. Äidin sanat sekä ilmeet ja eleet kertovat lapselle, miten tämän tulee toimia. Lisäksi erilaiset traumaattiset kokemukset, media ja tapahtumat kohdussa vaikuttavat ajatusmalliemme syntyyn.

Lapsena voimme oppia myös, miten saamme toiset toimimaan oman mielemme mukaan. Lapsi raivostuu kaupassa, kun hän ei saa jotakin haluamaansa lelua. Hän huutaa ja raivoaa kaupan lattialla. Vanhemmat ostavat lapselle lelun, jotta häiritsevä tilanne saadaan nopeasti ohi. Lapsi oppii, että näin toimimalla saan sen mitä tahdon, kannattaa siis seuraavalla kerralla myös toimia niin. Tilanteen toistuessa tarpeeksi usein, lapselle kehittyy ohjelmointi; raivoamalla, itkemällä, huutamalla saan tahtoni läpi.

Miksi tuntuu niin vaikealta tehdä asioita loppuun, miksi en uskalla kirjoittaa tarvittavaa sisältöä yritykseni nettisivuille? Tiedän kyllä, että pitäisi kirjoittaa vapaammin, mutta jotenkin se tuntuu kovin vaikealta. Mielessä pyörii koko ajan mitä muut ajattelevat, miten saan tekstistä sellaista, että kaikki ymmärtävät mitä tarkoitan. 

Tarinan tyttö on kasvanut aikuiseksi. Hän alkaa toimia vastoin lapsuudessa syntynyttä ajatusmallia, ettei saa eikä osaa ilmaista itseään. Hän kokee itseilmaisun raskaana ja aikaa vievänä asiana. Pienenkin asian kirjoittaminen julkisesti tuntuu lähes mahdottomalta. Lapsuudessa hyvin toiminut ajatusmalli on kääntynyt itseään vastaan ja rajoittaa tytön elämää. Hän tahtoisi edetä polullaan ja menestyä, mutta jokin häntä siinä estää.

”Se mitä uskomme itsestämme, tekee meistä sen, mitä olemme; ne ovat osa persoonallisuuttamme; ne pitävät meidät käynnissä. Se, mikä pitää meidät käynnissä, tekee meistä sairaita!” Nämä Wayne Toppingin sanat kiteyttävät hyvin sen, mitä tarina tytöstä kertoo. Hän on oppinut, että itsensä ilmaisu on vaarallista. Se on auttanut häntä lapsuudessa ja nuoruudessa, mutta aikuisena se alkaa rajoittaa tytön elämää. Joka kerta kun hän ilmaisee jollakin tavalla itseään, kehossa syntyy jonkin asteinen stressireaktio. Tyttö tuntee tämän epämääräisenä vastustuksena ja vaikeutena edetä omalla polullaan.

En enää luule, että en halua ilmaista itseäni… Sanat takeltelevat, mutta jatkan lauseen sanomista koskettaen otsaani ja pyörittäen silmiäni.

En enää tunne itseäni velvoitetuksi, kun en enää luule, että en halua ilmaista itseäni…Miten yhden lauseen sanominen voi olla näin vaikeaa?!

Tunnen olevani kiinnostunut ilmaistessa itseäni… Tämän sanominen sujuu jo helpommin.

Toiset tuntevat hyvyyttä suhteessa minuun… Tunnen hyvyyttä suhteessa itseeni… Ei ihme, että on ollut raskasta edetä. Olen vaatinut itseltäni liikaa ja kuvitellut, että muut vaativat minulta täydellisyyttä.

Rajoittavista ajatusmalleista vapautumisen kurssilla opimme miten kinesiologian keinoin voi yksinkertaisten menetelmien avulla auttaa aikuisia ohjelmoimaan uudelleen lapsuudessa opittuja ja myöhemmin rajoittaviksi uskomuksiksi muodostuneita ajatusmalleja. Kurssi on jatkoa vapaaksi stressistä ja touch for health -kursseille. Kolmen päivän kurssi oli todella antoisa ja vapauttava. Yhdyn täysin ohjaajamme Anne Hiitola-Pedersenin sanoihin, kurssi oli: ”Avain siihen, että ihan eri tavalla pääsee auttamaan ihmisiä.”

Ja mitä tarinan tyttöön tulee? Hän istuu tietokoneen ääressä, kirjoittaa tätä artikkelia ja ihmettelee, miten kirjoittaminen voi olla näin mielenkiintoista ja mukaansa tempaavaa. Sydämellinen kiitos kaikille kurssilla mukana olleille! Kiitos, että sain olla mukana, oppia paljon sekä vapautua monista rajoittavista uskomuksista. Kiitos!

Lisätietoja aiheesta SateenkaariSydämen nettisivuilta www.sateenkaarisydan.fi. Teen kinesiologisia tasapainotuksia Lempäälässä. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan itse, miten yksinkertaisilla menetelmillä on suuri vaikutus omaan jaksamiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Tutustumistarjouksena kinesiologinen tasapainotus 31.5.2016 asti 50€ (norm.62€)

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

_________________________________________________________
Tallennettu kategorioihin Luomisen välineitä | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Erilainen vinkki elämänkumppanin etsimiseen

dreamstimefreeOlet varmasti kuullut, että silloin (tai ennen) kuin alat etsiä elämänkumppania, sinun tulee tehdä Lista.

Lista kaikista niistä ominaisuuksista, joita haluat tulevalla kumppanillasi olevan.

Ymmärrän, miksi tällainen lista on tärkeä, ja miksi meitä kehotetaan tekemään se. Niin moni rakkaudenetsijä tekee aivan vääränlaisia valintoja kumppanin suhteen esimerkiksi seksuaalisen vetovoiman tai rakkaudennälän takia.

Kun sinulla on Lista, osaat tehdä helpommin selkeitä havaintoja siitä, onko kiinnostuksesi kohde oikeasti sellainen, jonka haluat elämääsi pitkällä tähtäimellä.

Silti Listan tekemisessä on jotain, joka on vaivannut minua pitkään. En vain ymmärtänyt, mitä se on, ennen kuin kuulin Annie Lallan, Jennifer Russellin ja Bryan Franklinin keskustelun suuren rakkauden puoleensa vetämisestä.

Listan ongelmia

1) Jos pelkäät rakkautta, läheisyyttä, torjutuksi tulemista, kukaan ei tule koskaan täyttämään listallasi olevia kriteerejä. Et näe ketään riittävän avoimena tai luotettavana tai huomaavaisena, tai mitä ikinä haluatkin. Jos taas toisaalta olet päättänyt löytää rakkautta hinnalla millä hyvänsä, saatat olla liiankin joustava ja pitää yhtä ovenavausta merkkinä toisten huomioonottamisesta ja kohteliaisuudesta (jos ne ovat tärkeitä asiota Listallasi).

2) Kun sinua kehotetaan tekemään Lista, sinulle ei välttämättä kerrota, millaisia asioita listalle olisi hyvä laittaa. Sinulla on monen tasoisia toiveita tulevasta kumppanistasi. Osa niistä kumpuaa sisäisistä haavoistasi, osa egosta, osa syvemmästä olemuksestasi, sydämestäsi, osa aikaisemmista kokemuksistasi, osa kulttuurin antamista malleista ja ihanteista. Eri tasoiset toiveet eivät ole keskenään samanarvoisia. Toiset toiveet ovat onnellisen parisuhteen kannalta tärkeämpiä kuin toiset.

3) Lista saattaa saada sinut suhtautumaan kumppaniehdokkaisiin pinnallisesti ja saatat alkaa tutkailla heitä kuin he olisivat tuotteita katalogissa. Oikeasti uuteen ihmiseen tutustuminen vie aikaa, eivätkä kaikki ominaisuudet tule esiin ensimmäisten tuntien, päivien, viikkojen tai edes kuukausien aikana.

Kumppanin ominaisuuksiin keskittyvän listan sijaan Annie, Jennifer ja Bryan kehottavat tekemään listan asioista, joiden haluat kehittyvän itsessäsi. Asioista, joita ilman olet mieluummin yksin kuin parisuhteessa.

Nämä asiat ovat sellaisia, jotka tunnet omassa itsessäsi ollessasi oikean kumppanin seurassa. Tällaisen listan tekeminen ei siis aseta sinua lähtökohtaisesti katsomaan toista ihmistä kriittisesti ja katalogimaisesti. Se auttaa sinua sen sijaan pysymään yhteydessä omaan itseesi ja kuuntelemaan itseäsi.

Tämän listan ei tulisi sisältää kymmeniä asioita. Riittää, että määrittelet 1-3 itsellesi kaikkein tärkeintä arvoa tai asiaa, joista et pysty joustamaan tekemättä väärin itseäsi kohtaan.

Jos haluat lisää näkökulmia, vinkkejä ja välineitä ihanimman mahdollisen parisuhteen luomiseen, tällä posituslistalla saat useammin aiheeseen liittyvää postia. Samalla saat ilmaisen Manifestoi ihanin mahdollinen parisuhde -nettiseminaarin.

Tallennettu kategorioihin Parisuhteen manifestointi, Uncategorized | Avainsanoina | 1 kommentti

Kuinka paljon ihmisen pitää oikeasti muuttua?

Useimpien ihmisten pitää muuttua pystyäkseen luomaan elämän, joka täyttää heidän syvimmät toiveensa.

Ajatellaanpa esimerkiksi minua. Sairastuin 15-vuotiaana vaikeaan masennukseen, ja sen ”ansiosta” maailmankuvastani tuli todella synkkä. Inhosin itseäni ja ajattelin, että kohtalo jostain syystä antaa kaikki hyvät ja ihanat asiat ja kokemukset toisille, ja minä jään paitsi kaikesta mitä haluan. Olin kateellinen toisille ja kuvittelin, että he vain ovat jollain tavalla parempia kuin minä.

Parikymppisenä tein löydön, joka muutti elämäni. Luin kirjan, joka kertoi ajatuksen voimasta ja siitä, että ihminen luo elämäänsä omilla ajatuksillaan. Jos ajattelee negatiivisesti, luo negatiivisia kokemuksia. Jos taas ajattelee positiivisesti, luo elämäänsä ihania asioita.

Sitä kautta minulle avautui itsensä kehittämisen maailma. Aloin lukea henkistä kirjallisuutta ja näin välähdyksiä aivan uudenlaisesta tavasta olla ja elää.

Sellaisen elämän saavuttaminen tuntui kuitenkin vaativan paljon. Piti kasvaa ihmisenä, vapautua egosta, pelosta, negatiivisista ajatuksista ja tunteista ja kaikista muistakin huonoista ominaisuuksista ja tavoista. Piti valaistua, tulla henkisesti täydelliseksi.

Kuitenkin valaistuminen oli kaukana. Siinä onnistuakseen piti pystyä nousemaan tavallisen ihmiselämän yläpuolelle ja jopa irtaantua siitä kokonaan. Se oli vaikeaa.

Silti halusin valaistua. Halusin kehittyä ihmisenä. Halusin tulla täydelliseksi. Jollain tasolla koin, että sitten kun olisin valaistunut, sitten kun en tuntisi enää pelkoa, sitten kun en menettäisi hermojani vaan pysyisin tyynenä ja rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, sitten olisin riittävän hyvä.

En tajunnut silloin, että kasvu on matka, jossa ei tule koskaan perille. Koskaan ei tule valmiiksi.

On raskasta ja uuvuttavaa elää ajatellen, että ei ole riittävän hyvä. Silloin on sisäinen pakko päästä pisteeseen, jossa riittää itselleen ja toisille. Silloin vasta voi antaa itsensä levätä.

Mutta koska matka on loputon, lepoa ei koskaan tule. Koskaan ei tule pisteeseen, jossa on valmis, jossa kehitettävää ei enää ole.

Minulla on ystävä, jolla on ollut tapana hypätä asioihin päätä pahkaa. Varsinkin parisuhteisiin. Hän heittäytyy täysillä ja on saanut jälkeenpäin huomata, että ei ole valintatilanteessa ymmärtänyt toisesta kaikkea oleellista. Takana on suhteita aggressiivisten, petollisten ja epärehellisten miesten kanssa.

Hiljattain ystäväni erosi miehestä, jonka kanssa hänellä ei ollut mitään yhteistä. Miehestä joka ei tiedosta ihmisen sisäisestä elämästä mitään, ja joka oli kovin äkkipikainen ja purki hermostumistaan lapsiin.

Melkein välittömästi eron jälkeen ystäväni tapasi uuden miehen ja rakastui. Nyt he ovat muuttamassa yhteen muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

Voisi ajatella, että ystäväni noudattaa taas kerran vanhaa kaavaansa, että hän ei vieläkään ole ottanut opikseen virheistään. Että hänen pitäisi pysähtyä miettimään ja edetä rauhallisesti.

Uusi mies on kuitenkin täysin erilainen kuin hänen aikaisemmat kumppaninsa. Hän on lämmin ja rakastava ja pitää huolta ystävästäni. Ystäväni pystyy puhumaan hänen kanssaan kaikesta.

Ystäväni oli tehnyt sisäistä työskentelyä. Olimme puhuneet monet kerrat siitä, millaisen miehen hän ansaitsee ja miten ihanan miehen hän voi saada. Hänellä oli hyvin vahva halu kokea rakastava ja toimiva parisuhde, jossa häntä tuetaan, ja jossa elämää oikeasti jaetaan ja koetaan yhdessä.

Eron jälkeen ystäväni teki asioita eri tavalla kuin ennen. Hän valitsi jo lähtökohtaisesti ihmisen, joka haluaa samoja asioita kuin hän.

Ystäväni ei kuitenkaan tarvinnut muuttaa sitä, kuka hän on. Hänen ei tarvinnut muuttua liian varovaiseksi ja pidättyväksi. Riitti, että hän alkoi kuunnella itseään ja sydäntään.

Ehkä suurin muutos, joka meidän tarvitsee tehdä itsessämme, ei olekaan persoonan muuttaminen joksikin aivan toisenlaiseksi, vaan ehkä meidän tarvitsee yksinkertaisesti opetella rakastamaan ja luottamaan itseemme niin paljon, että annamme itsellemme luvan tavoitella ja luoda sitä, mitä syvällä sisällämme ihan oikeasti haluamme. Ystäväni halusi rakastavan parisuhteen, ja hän loi sen asettamalla seurustelukumppanille erilaisia kriteereitä kuin aikaisemmin.

Ehkä meidän ei tarvitse lähestyä kasvua negatiivisen kautta keskittymällä heikkouksien ja huonojen puolten kitkemiseen, korjaamiseen, muuttamiseen ja pois repimiseen. Kuka edes määrittelee, mikä ominaisuus on hyvä ja mikä huono? Joku tietty ominaisuus on jossain tilanteessa avuksi ja jossain toisessa tilanteessa siitä voi olla haittaa.

Ehkä elämään, jossa sydämen ja sielun toiveet täyttyvät riittää, että olemme omia itsejämme ja kuuntelemme mitä syvällä sisällämme haluamme.

Ehkä meidän ei tarvitse olla täydellisiä tai valaistuneita tai valmiita ollaksemme riittäviä ja tunteaksemme täyttymystä.

Ehkä me vain riitämme sellaisina kuin olemme.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

_________________________________________________________
Tallennettu kategorioihin Itsensä rakastaminen | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Kuka SINÄ oikeasti olet?

Itsensä rakastamisen taika -kurssin teemoina helmi-maaliskuussa ovat itsensä täydellinen hyväksyminen, itsensä tiedostaminen ja rehellisyys itseä kohtaan.

Voisi olettaa, että meidän on kaikkein vaikeinta hyväksyä itsessämme huonot puolet ja heikkoudet. Kurssi on kuitenkin tuonut monelle suuren oivalluksen, että hyvien puolten ja ominaisuuksien hyväksyminen itsessä on vieläkin vaikeampaa, ja että kaikkein suurimmat sokeat pisteet liittyvät omaan ihanuuteemme ja upeuteemme.

Aina kaikkia puoliamme ja ominaisuuksiamme ei voi jaotella hyviksi tai huonoiksi. Ne vain ovat.

Muistan, kun kaksikymppisenä olin lähdössä vuodeksi vapaaehtoistyöhön pieneen saksalaiseen teatteriin. Vapaaehtoisia välittävän järjestön edustajat kysyivät minulta haastattelussa, olenko rivimies vai johtaja.

– Täytyy tunnustaa, että rivimies, vastasin häpeillen.

Ei ole sinänsä mitään huonoa siinä, että on rivimies. Minä kuitenkin tunnistin jo silloin itsessäni jotain, mitä en uskaltanut tuoda esiin tai uskoa edes todeksi, koska kukaan ei ollut nähnyt sitä minussa.

Olin ujo, arka, yliherkkä, syrjäänvetäytyvä, sisäänpäinkääntynyt, hiljainen, kiusattu, ulkopuolinen. Miten minä olisin voinut olla johtaja?

IMG_7096bJa kuitenkin vanhemmiten olen alkanut sisäistää, että olen. Minulle johtajuus ei tarkoita yrityksen tai organisaation johtamista, vaan sitä, että olen tiennäyttäjä. Johdan ja opastan toisia uuteen tapaan elää ja luoda elämäänsä.

Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia asioita sinusta paljastuu.

Millaisia voimakkaita, positiivisia, yllättäviä ominaisuuksia ja puolia sinä olet piilotellut ja ehkä vieläkin piilottelet itsessäsi?

Miten elämäsi ja onnellisuudentasosi muuttuisivat, jos antaisit niiden päästä esiin?

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

_________________________________________________________

Tallennettu kategorioihin Inspiraatio, Itsensä rakastaminen | Jätä kommentti

Miksi päivittäinen manifestointi on niin tärkeää

Screenshot 2016-03-10 10.50.32Yksi isoimmista asioista, joka saattaa estää manifestointiasi onnistumasta on se, että et tällä hetkellä manifestoi tarpeeksi aktiivisesti.

____________________________________________

Tilaa Oman Elämäni Luoja -uutiskirje. Saat samalla ilmaisen 5 myyttiä manifestoinnista -nettikurssin.

_________________________________________________________
Tallennettu kategorioihin Manifestointi ja vetovoiman laki | Avainsanoina | Jätä kommentti