Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssi

 • Oletko jatkuvasti huolissasi rahasta?
 • Tuntuuko sinusta inhottavalta joutua ajattelemaan ja järjestelemään raha-asioita?
 • Pelkäätkö syvällä sisälläsi, että vaikka sinulla on tällä hetkellä riittävästi rahaa, jonain päivänä rahat kuitenkin loppuvat kesken?
 • Oletko muuttanut ajatuksesi rahasta positiivisiksi, mutta et ole silti nähnyt muutosta rahatilanteessasi?

Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssi auttaa sinua muuttamaan suhdettasi rahaan niin, että voit oikeasti tuntea helpotusta ja iloa rahatilannettasi ajatellessasi.

Millainen on sinun suhteesi rahaan?

Raha on monille henkisesti suuntautuneille ihmisille yksi vaikeimmin ratkaistavista asioista.

Yhtäältä syvälle alitajuntaamme on juurtunut käsitys, että henkisyys ja taloudellinen hyvinvointi ovat toisilleen vastakkaisia asioita. Vuosituhansien ajan ajateltiin, että raha ja taloudellinen hyvinvointi eivät kuulu henkiseen elämään, ja että henkisen ihmisen tulee luopua maallisesta omaisuudesta ja sen tavoittelusta. Niukkuus ja askeettisuus olivat henkisessä elämässä hyve ja päämäärä.

Toisaalta uuden ajan henkiset opettajat kertovat meille, että synnyinoikeutemme on elää runsaudessa. He sanovat, että raha ei olekaan pahaa, että se on osa elämää, ja että meillä on oikeus haluta sitä itsellemme. He sanovat lisäksi, että me voimme muuttaa rahatilanteemme muuttamalla ajatuksemme rahasta positiivisiksi. Positiiviset ajatukset alkavat vetää rahaa puoleemme, ja seurauksena saamme kokea runsautta.

Millaisen rahatilanteen sinä haluaisit?

Olet saattanut kokeilla positiivista suhtautumista rahaan, mutta rahatilanteessasi ei siitä huolimatta näy minkäänlaista muutosta ja mietit, onko vika sinussa, vai eikö vetovoiman laki sittenkään toimi.

Tai sitten kuulut vanhaan koulukuntaan ja ajattelet, että rahaan keskittyminen on väärin, että se on lähtöisin egosta, ja että sinun pitäisi pyrkiä tyytymään niin vähään kuin mahdollista. Kuitenkin syvällä sisälläsi toivot aina välillä, että sinulla olisi enemmän rahaa ja rahan mukanaan tuomia mahdollisuuksia ja mukavuuksia ja olet salaa katkera siitä, että sinun täytyy tulla toimeen niin vähällä.

Millaista elämäsi olisi, jos

 • Ansaitsisit runsaasti rahaa ihanalla työllä ilman, että työnteko uuvuttaisi tai ahdistaisi sinua?
 • Voisit tuntea helpotusta ja iloa ajatellessasi rahatilannettasi?
 • Tietäisit vuorenvarmasti, että sinulla tulee aina olemaan riittävästi rahaa yleisestä taloustilanteesta riippumatta?
 • Luottaisit siihen, että muuttuvista ulkoisista olosuhteista kuten työpaikan menetyksestä huolimatta keksisit aina ihanan keinon saada riittävästi rahaa?
 • Sinulla olisi rahaa enemmän kuin tarvitset, niin että voisit hyvillä mielin antaa sitä hyväntekeväisyyteen, lähteä unelmiesi matkalle paikkaan, josta olet aina haaveillut tai tukea läheistä ihmistä tärkeässä asiassa tai vaikeassa tilanteessa?

Avaimet ovat sinun käsissäsi

Uskon, että runsaudessa eläminen todellakin on synnyinoikeutemme, ja positiivinen rahatilanne on yksi runsauden kokemuksista, jonka voit luoda itsellesi.

Valitettavasti se ei kuitenkaan ole niin helppoa, että pelkkä ajatusten muuttaminen positiivisiksi riittäisi saamaan aikaan muutoksen taloudellisessa tilanteessasi.

Rahaan liittyvät negatiiviset uskomukset ovat olemassa paljon syvemmällä kuin ajatusten tasolla, ja ne täytyy muuttaa sillä tasolla jolla ne ovat, eli emotionaalisella, alitajuisella ja energiatasolla.

Tämä prosessi vaatii aikaa ja tietoista työskentelyä, mutta kun olet käynyt prosessin läpi, rahatilanteesi voi ihan oikeasti muuttua tavalla, jota sinun on vaikea edes kuvitella tällä hetkellä.


Raha voi tulla luoksesi lukemattomia eri teitä. 
Saatat saada (paremman) työpaikan, voittaa rahaa tai saada sitä. Saatat myös saada uskomattoman edullisia tarjouksia ja alennuksia tai saada tavaroita tai asioita kuten ulkomaanmatkoja ilmaiseksi – kuten yksi asiakkaani, joka
sai ylennyksen ja kolmen päivän matkan Lontooseen. Saatat keksiä ja luoda uusia tapoja ansaita rahaa esimerkiksi harrastuksen kautta. Sisäisen työn tehtyäsi et enää rajoita itseäsi ja omia mahdollisuuksiasi.

Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssi auttaa sinut alkuun tässä prosessissa.

 

Kurssin aikana käsittelemme

 • 10 rahaan liittyvää myyttiä
 • 10 rahaan liittyvää totuutta
 • 10 askelta ystävyyteen rahan kanssa

Opettele suhtautumaan rahaan niin, kuin se olisi elävä olento. Jos suhtaudut siihen torjuvasti, se pakenee luotasi, mutta jos suhtaudut siihen lämpimästi ja vaalit suhdettasi siihen, se ottaa kutsun vastaan.

Mitä kurssi sisältää?

Joka päivä 30 päivän ajan saat sähköpostiisi linkin päivän oppituntiin. Lyhyet, tekstimuotoiset oppitunnit auttavat sinua tunnustelemaan omaa suhdettasi rahaan ja tiedostamaan, missä kohtaa sinulla on töitä tehtävänä. Monet kurssilaiset ovat tehneet elintärkeitä oivalluksia kurssin aikana, ja toisinaan rahaa tai taloudellista runsautta on tullut ihan konkreettisesti.

”Kiitos ihan mielettömän hyvästä Ystäviksi rahan kanssa kurssista, se lähti avaamaan mulle ihan uuden suhtautumistavan rahaan. Teet tärkeää työtä! T. Katja”

”Kiitoksia valtavasti tästä kurssista. Se on tuonut paljon uusia ajatuksia ja näkemyksiä, kuten myös suuren muutoksen elämääni!”

”Eiköpähän mielen päällä olleet uudet patjat vaan meille tulleet! Rahallisesti ”uusia” ei ollut mahdollista ostaa, niistä kuitenkin haaveilin yli 20 v. vanhan jousipatjahirvityksen tilalle. Kuinka ollakaan, ystäväni oli hankkinut puolisonsa kanssa arvokkaat uudet patjat ja oli luopumassa kirpputorille vanhoista (muutaman vuoden vanhoista laatupatjoista) ja tarjosi niitä kesäaittaan tms. käyttöön meille! Muutamalla kympillä sain kotiinkuljetettuna aivan loistavat patjat!”

Hinta €7,90

Tilaa Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssi
Toimitusehdot: Tuote toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä. Tuotteessa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit perua tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inna[ät]omanelamaniluoja.fi.