Rakasta itsesi onnelliseksi

Jos saisit toivoa elämältä vain yhtä asiaa, haluaisit luultavasti olla onnellinen.

Onnellisuus pitää sisällään niin paljon, ja onnellinen elämä koetaan hyväksi ja merkitykselliseksi.

Syvän ja aidon onnellisuuden saavuttaminen ei silti ole ihan helppoa. On niin monia asioita, jotka estävät sinua olemasta onnellinen:

  • Menneisyyden aiheuttamat haavat, pelot ja rajoittavat uskomukset
  • Olosuhteet, joissa sinun ei ole hyvä olla, mutta joita et koe pystyväsi muuttamaan
  • Tukala taloudellinen tilanne
  • Hankala puoliso tai pomo tai anoppi
  • Sairaus
  • Työ joka ahdistaa tai uuvuttaa, tai joka ei muuten vain tuo kaipaamaasi iloa ja täyttymystä
  • Se että et vain tunnu löytävän rinnallesi oikeaa ihmistä, jonka kanssa viettää loppuelämä

Jollain tasolla totta kai tiedät, että aito ja kestävä onnellisuus tulee sisältä. Siitäkin huolimatta, että tiedät tämän, yllä kuvatun kaltaiset asiat estävät sinua olemasta niin onnellinen kuin haluaisit.

Tiedät, että onnenlähde on sisälläsi, mutta et ole ihan täysin löytänyt sitä vielä.

Anna minun auttaa sinua.

Tiedän, miltä tuntuu olla syvästi onneton, ja myös sen, miltä tuntuu olla aidosti ja kokonaisvaltaisesti onnellinen. Tiedän jopa, millaista on, kun onnellisuus jatkuvasti vain syvenee.

Sairastuin 15-vuotiaana vaikeaan masennukseen, mikä vaikutti paljon maailmankuvaani ja ajatuksiini elämästä. Kuvittelin olevani kohtalon armoilla, ja että jostain omituisesta syystä kaikki kiva tapahtui aina toisille, ei koskaan minulle.

Jälkeenpäin ymmärsin, että estin itse alitajuisesti itseäni kokemasta mitään kivaa ja ihanaa, KOSKA EN USKONUT OLEVANI SEN ARVOINEN. Syvällä sisälläni en vain uskonut, että minulla on oikeus olla syvästi ja aidosti onnellinen.

Ja sen seurauksena loin tiedostamattani elämän, jossa olin onneton. Elämän, johon ei kuulunut mitään mielenkiintoista ja innostavaa, ja jossa koin olevani yksin.

Onneksi ymmärsin, että en ole kohtalon armoilla, vaan jos olen tiedostamattani pystynyt luomaan onnettoman elämän, pystyn aivan yhtä hyvin luomaan tietoisesti elämän, jossa olen onnellinen.

Ja tässä sitä ollaan: Teen työstä jossa saan olla oma itseni ja tehdä juuri sitä mitä eniten haluan. Asun ja olen kihloissa upean ja rakastavan miehen kanssa, joka saa minut nauramaan ja ylittämään itseni ja löytämään itsestäni uusia ulottuvuuksia. Minulla on mahtavia, viisaita ja sydämellisiä ystäviä ja koti, jossa viihdyn, ja jossa minun on hyvä olla.

Onnellisuuteni ei riipu näistä asioista. Se tulee sisältäni. Kuitenkin kaikki yllämainitut ja monet muut asiat tekevät minut vieläkin onnellisemmaksi kuin olisin ilman niitä. Olen löytänyt yhdistelmän, joka saa aikaan koko ajan entisestään syvenevän onnellisuuden kierteen.

Tämän onnellisuuskierteen luomista haluaisin alkaa opettaa sinulle ilmaisessa Rakasta itsesi onnelliseksi -webinaarissa. Mitä sanot, oletko mukana?Ilmoittautuessasi webinaariin saat myös Oman elämäni luoja -uutiskirjeen, jonka voit perua koska tahansa. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin.