Miksi tarvitset lämpimän suhteen rahaan

Jos olet opiskellut manifestointia jonkun aikaa, olet varmasti kuullut sanottavan jotakin sellaista kuin:

“Manifestoidaksesi rahaa (tai taloudellista runsautta) sinun pitää värähdellä samalla taajuudella rahan (tai taloudellisen runsauden) kanssa.”

“Tee itsestäsi rahamagneetti.”

“Vedät puoleesi rahaa ajattelemalla rahasta positiivisesti.”

“Sinun pitää uskoa taloudellisen unelmasi toteutumiseen, muuten se ei toteudu.”

“Sinun pitää visualisoida itsesi rikkaana/rahakasan keskellä.”

Vaikka nämä ohjeet saattavat kuulostaa sinusta ihan hyviltä, sinulla on niiden suhteen yksi pieni ongelma.

Miten tehdä se.

Miten värähdellä samalla taajuudella rahan (tai taloudellisen runsauden) kanssa?

Miten tehdä itsestään rahamagneetti?

Miten ajatella rahasta positiivisesti, kun maksamattomat laskut kasaantuvat, olet kaulaasi myöten veloissa, ja autokin hajosi (tai voi hajota) aiheuttaen valtavan lisälaskun?

Entä mitä tapahtuu, jos et pysty uskomaan taloudellisen unelmasi toteutumiseen, vaikka kuinka haluat ja yrität?

Ja miten pystyt visualisoimaan itsesi rahakasan keskellä, kun se on niin kaukana todellisuudestasi ja tuntuu täysin epäuskottavalta ja jopa hölmöltä?

Vastaus on kaksiosainen.

Ensinnäkin tarvitset oikeat välineet tehdäksesi manifestointityöskentelyä tavalla, joka toimii.

Manifestointityöskentely saattaa olla jotain yllä mainitun kaltaista, tai se saattaa näyttää suunnilleen tältä:

Näet ja tunnet mielessäsi ja kehossasi, että elät jo kaipaamasi ja tarvitsemasi taloudellisen runsauden keskellä, että se on jo tapahtunut, ja tunnet syvää helpotusta, keveyttä, onnellisuutta ja kiitollisuutta, että saat elää todeksi taloudellisen unelmasi, sen, josta syvällä sisälläsi haaveilit.

(Jälkimmäinen on minun tapani manifestoida, mutta olet vapaa käyttämään itsellesi parhaiten sopivaa tai yhdistellä eri tapoja.)

Oikeilla välineillä sinäkin pystyt tekemään sellaista manifestointityöskentelyä, joka ihan oikeasti toimii.

Sitä ennen sinun on kuitenkin ratkaistava erä asia.

Rajoittavat uskomuksesi.

Olet omaksunut kulttuurista ja omien ja ympärilläsi olevien ihmisten kokemusten kautta uskomuksia, jotka sanovat:

 • Raha on pinnallista ja ei-henkistä
 • Rikkaat ovat ahneita ja itsekkäitä, ja jos sinulla olisi paljon rahaa, sinustakin tulisi ahne ja itsekäs
 • Raha on pakollinen paha
 • Rahan ansaitseminen vaatii kovaa työtä ja ponnistelua
 • Taloudellisen tilanteen muuttaminen voi olla mahdollista joillekin, mutta ei sinulle
 • Raha ei ole tärkeää
 • Henkisestä työstä ei saa pyytää rahaa
 • Rahat ovat tiukassa, niitä ei riitä kaikille
Jos alitajuntasi – ja ehkä myös tietoinen mielesi – on täynnä tällaisia uskomuksia, niin onko ihme, jos sinun on vaikea manifestoida taloudellista runsautta?

Ratkaisu on poistaa nuo rajoittavat uskomukset ja luoda tilalle uusia, jotka tukevat taloudellisen runsauden luomista. Toisin sanoen luoda lämmin suhde rahaan.

Ajattele, miten elämäsi muuttuisi, jos alitajunnassasi olisi sellaisia uskomuksia kuin:

 • Rahan ansaitseminen on helppoa, kevyttä ja kivaa
 • Voin saada runsaat tulot ihanalla työllä
 • Raha on hyvää ja sillä voi tehdä valtavasti hyvää
 • Elän jo runsaudessa, ja koko ajan runsaus vain kasvaa
 • Luotan sataprosenttisesti taloudellisen unelmani toteutumiseen
 • Saan ja voin iloita kaikesta rahasta, jota minulla on
 • Ansaitsen elää taloudellisessa runsaudessa
 • Luotan ja tukeudun rahaan kuin ystävään ja tiedän, että raha ei jätä minua pulaan
Tällä hetkellä suhteesi rahaan vähintään torjuva. Rajoittavat uskomuksesi estävät sinua manifestoimasta kaipaamaasi taloudellista runsautta.

Käytännössä se ilmenee elämässäsi jotenkin näin:

Elämä on jatkuvaa kituuttamista. Rahat riittävät juuri ja juuri perustarpeisiin ja ehkä joskus harvoin pieneen ekstraan. Suuret haaveet kuten lomamatkat, unelmien koti tai töiden vähentäminen tuntuvat kaukaisilta, jopa mahdottomilta.

Sinulla on velkaa, ja iso osa rahoista menee joka kuukausi sen lyhentämiseen, mikä tarkoittaa, että rahaa jää vähemmän elämiseen. Sitäkin enemmän sinua kuitenkin vaivaa häpeä tai syyllisyys jonka velka sinussa synnyttää.

Rahasta stressaaminen vie voimasi ja elämänilosi. Haluaisit tilanteen muuttuvan, mutta et jaksa etkä osaa tehdä asialle mitään (kun kerran rahan manifestointikaan ei tunnu toimivan). Tilanne on jatkunut samana vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Olisiko nyt aika muuttaa asioita ja luoda lämmin suhden rahaan, niin että avaudut näkemään lukemattomat mahdollisuudet, joita elämässäsi jo on ja uskallat tarttua niihin? Loppujen lopuksi suuri osa manifestointia on lakata olemasta itse esteenä omalla tielläsi, ja loppu tapahtuu aika helposti.

Jos ajattelet, että sinun pitää vain alkaa istuttaa alitajuntaasi uusia, positiivisia rahaan liittyviä uskomuksia, olet oikeassa.

Positiivisten ja taloudellista unelmaasi tukevien uskomusten istuttaminen alitajuntaasi on prosessi, jonka voit aloittaa itse, koska tahansa.

Sinun on kuitenkin hyvä tietää, että kaikki uskomusten parissa tehty työskentely ei auta sinua viemään positiivisia uskomuksia alitajuntaan asti. Sinun on siis syytä tietää, mitä teet, tai muuten tuhlaat vain aikaasi saamatta aikaan toivomiasi tuloksia.

Jos esimerkiksi vain toistat positiivisia uskomuksia ajatuksen tasolla, se ei riitä viemään uskomuksia syvällä alitajuntaan.

10 askelta runsauteen 1 -verkkokurssilla opetan uusimpaan aivotutkimukseen perustuvan HELPON tavan, jolla saat istutettua rahaan liittyvät positiiviset uskomukset alitajuntaasi niin, että alat automaattisesti kulkea taloudellista unelmaasi kohti.

Tämä menetelmä ei perustu arvailuihin, vaan tutkittuun tietoon siitä, millä tavalla aivot kaikkein parhaiten rekisteröivät uudet, positiiviset uskomukset ja tallentavat ne alitajuntaan.

Mahtavaa tässä menetelmässä on myös se, että se ei vaadi paljoa aikaa eikä tietoa. Opit sen nopeasti ja voit ottaa sen käyttöösi välittömästi. Tämän menetelmän avulla voit jo muutamassa päivässä tuntea eron aikaisempaan olotilaasi nähden ja vahvistaa uusia, taloudellisen unelmasi toteutumista tukevia uskomuksia yllättävän nopeasti.

Opi tämä uusimpaan aivotutkimukseen perustuva, helppo ja tehokas menetelmä tulemalla 10 askelta runsauteen 1 -verkkokurssille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *