3 tapaa tehdä mahdottomasta mahdollista

Yksi asia, joka estää sinua todella tehokkaasti toteuttamasta unelmaasi on tunne siitä, että unelmasi on mahdoton tulla todeksi.

Kun unelma tuntuu mahdottomalta, hylkäät sen kokonaan tai kutistat sen sellaiseen muotoon, joka tuntuu sinusta mahdolliselta.

Tämä on suuri sääli, koska unelmasi kertoo, kuka olet.

Jos hylkäät unelmasi, hylkäät itsesi.

Jos kutistat unelmaasi, saat kokea pienen osan itseäsi, mutta sinulta jää kokematta suuri osa siitä kuka voisit olla, jos kulkisit koko matka unelman täydelliseen toteutumiseen.

On upeaa kasvaa niihin mittoihin, joihin unelma kutsuu sinua kasvamaan.

Jos unelmasi kuitenkin tuntuu täysin mahdottomalta, mitä voit tehdä?

3 tapaa tehdä mahdottomasta mahdollista

1) Vahvista uskoa tietoisesti

Yksi tapa tehdä mahdottomasta mahdotonta on vahvistaa tietoisesti uskoasi unelman toteutumiseen.

Voit vahvistaa uskoa kahdella tavalla.

Ensinnäkin voit miettiä, miltä sinusta tuntuu silloin, kun uskot lujasti johonkin. Kun alat ajatella, miltä tuntuu uskoa, kehosi reagoi siihen. Ajattelemalla sitä miltä tuntuu uskoa, tuot sen tunteen kehoosi.

Tämän jälkeen voit suunnata saman tunteen unelmaasi. Sillä tavoin linkität uskon tunteen unelmaasi. Mitä enemmän teet tätä työskentelyä, sitä automaattisemmaksi se tulee.

Jossain kohtaa voit huomata, että ajatellessasi unelmaasi uskot siihen automaattisesti.

Toinen tapa vahvistaa uskoa on keksiä mahdollisimman monta syytä, miksi unelmasi on mahdollista toteutua.

2) Jaa unelma välietappeihin

Toinen tapa tehdä mahdottomasta mahdollista on jakaa mahdottomalta tuntuva unelma välietappeihin.

Sitten alat kulkea unelmaasi kohti välietappien kautta.

Jos unelmasi on esimerkiksi taloudellinen riippumattomuus, mutta se tuntuu sinusta täysin mahdottomalta, voit jakaa unelmasi esimerkiksi seuraaviin välietappeihin:

1. Taloudellinen tasapaino

2. Taloudellinen turva ja tyytyväisyys
3. Taloudellinen kasvu
4. Taloudellinen riippumattomuus

Vaikka lopullisen unelman toteutuminen tuntuisi vielä mahdottomalta, sinusta saattaa kuitenkin tuntua mahdolliselta saada luottokorttilainat ja kulutusluotot maksettua ja suunnitella talouttasi niin, että lisää huonoa lainaa ei tule.

Ideana välietapeissa on, että kuljet koko ajan kohti jotain, minkä koet mahdolliseksi, vaikka pidät katseen samalla mahdottomalta tuntuvassa unelmassa.

Kun olet saavuttanut välietappejasi, uskosi taloudellisen riippumattomuuden mahdollisuuteen kasvaa.

Huomaat esimerkiksi pystyväsi säätelemään talouttasi, rahataitosi paranevat, pääset koko ajan lähemmäksi aikaisemmin mahdottomalta tuntunutta tavoitetta.

Välietapeista lisää 7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssilla.

3) Valitse tietoisesti mahdoton

Tämä on minulle uusi lähestymistapa, jota vasta kokeilen. Törmäsin tähän Annukka Pesosen webinaarissa muutama viikko sitten.

Annukka sanoo, että mahdoton unelma on helpompi toteuttaa kuin realistinen unelma, koska silloin on lähtökohtaisesti luovuttava mielen rajoituksista ja luotettava siihen, että elämä tukee mahdotonta unelmaa.

Minulta on aina puuttunut perusturvallisuuden tunne, ja ehkäpä siitä  syystä kaikkien näiden vuosin jälkeen elämään luottaminen ei ole minulle luontaista.

Palaan aina uudestaan siihen, että alan suorittaa ja yritän kontrolloida kaikkea, sen sijaan että rentoutuisin ja luottaisin.

Annukka sai kaiken kuulostamaan niin helpolta, että se a) ärsytti minua ja b) innosti minut lähtemään mukaan hänen Ihmeprojektiinsa, jonka tavoitteena on luoda todeksi jotain mahdotonta.

Kerron myöhemmin mitä opin, koin ja loin Ihmeprojektin aikana.

Ihmeprojektiin ei enää pääse mukaan, mutta jos haluat helppoutta ja yksinkertaisuutta elämän tietoiseen luomiseen, kannattaa kuunnella Annukan Löytöretkellä itseen -podcastia.

Pohjimmiltaan Annukan ja minun lähestymistavoissa elämän tietoiseen luomiseen on paljon samaa, vaikka puhumme asioista eri näkökulmista ja eri tavoilla.

Tutustu Löytöretkellä itseen -podcastiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *