Itsensä rakastamisen taika -nettikurssi

 • Onko sinulla unelma, mutta et vain tunnu pystyvän tekemään mitään konkreettista unelmasi toteuttamiseksi?
 • Oletko alkanut toteuttaa unelmaasi, mutta se on ihan jumissa, etkä tiedä, miten päästä eteenpäin?
 • Torjutko hyviä tilaisuuksia, koska sinua pelottaa, tai et vain jostain muusta syystä koe voivasi tarttua niihin?
 • Kaipaatko elämältä enemmän, mutta et vain tiedä, miten saada se tapahtumaan?
 • Onko unelmasi toteutunut, mutta et ole onnellinen, koska pelkäät menettäväsi jotain ihanaa?

Alkaessani toteuttaa unelmiani joitakin vuosia sitten huomasin, että unelmien toteuttaminen on vaikeaa silloin, kun ei rakasta itseään aidosti, syvästi ja kokonaisvaltaisesti. Huomasin, että silloin kuin ei rakasta itseään:

 • Ei uskalla unelmoida, koska kokee alitajuisesti, että ei voi saada sitä mitä oikeasti syvällä sisällään haluaa
 • Jos uskaltaakin unelmoida, ei uskalla ottaa konkreettisia askeleita toteuttaakseen unelmansa, koska edelleen ei usko, että unelman on mahdollista toteutua
 • Ja jos uskaltaakin ottaa konkreettisia askeleita unelmaansa kohti, lannistuu liian helposti, jos asiat eivät heti suju suunnitelmien ja toiveiden mukaan
 • Torjuu konkreettisia tilaisuuksia unelman toteutumiselle, koska alitajuisesti uskoo, että ei ansaitse unelmaansa
 • Jos unelma kuitenkin toteutuu, ei huomaa sitä, koska edelleen uskoo, että ei voi saada sitä mitä haluaa (esim. näkee kumppanissaan suuria vikoja eikä tajua, että hän on juuri se oikea)
 • Vaikka huomaisi unelman toteutuneen, ei ole onnellinen, koska pelkää menettävänsä sen
 • Ei pysty avaamaan itseään vieläkin ihanammille lahjoille, joita elämä tarjoaa

Silloin kun ei rakasta itseään, ei ymmärrä, että juuri se on suurin este unelmien elämälle. Usko omaan riittämättömyyteen on niin itsestäänselvä, että sille on tullut sokeaksi. Sen sijaan että näkisi, että kyse on vain näkökulmasta, rajoittavasta uskomuksesta, jonka voi muuttaa, ihminen keksii selityksiä sille, miksi ei voi toteuttaa unelmiaan.

Ei ole aikaa. Ei ole rahaa. Muutkaan eivät tee niin. Ei talouden ollessa tällaisessa kunnossa. Ei enää tässä iässä. Ei vielä tässä iässä. Ei ole koulutusta. Sitten eläkkeellä.

Tähän voi mennä helposti loppuelämä, ja monilla meneekin.

Sillä välin unelmat jäävät toteutumatta, ja sisällä on tyhjyys, joka kertoo, että elämässä olisi voinut olla enemmän. Enemmän rakkautta, enemmän runsautta, enemmän vapautta, enemmän ystäviä, enemmän iloa, taikaa, seikkailua.

Sinä olet oman elämäsi luoja ja korkein auktoriteetti.

Sinä itse päätät, elätkö onnellisen vai onnettoman elämän.

Sinä päätät, teetkö niitä asioita, joita oikeasti haluat, ja elätkö elämän, joka tuntuu syvällä ytimessä asti oikealta ja omalta.

Ai niin, et pysty tekemään tätä päätöstä kovin helposti, ainakaan käytännön tasolla, koska et vielä rakasta itseäsi aidosti, syvästi ja kokonaisvaltaisesti.

Ei hätää, minulla on täydellinen ratkaisu: Itsensä rakastamisen taika -nettikurssi. Tämän nettikurssin aikana luot aina vain syvenevän itsensä rakastamisen kierteen, niin että unelmien toteuttamisesta tulee koko ajan helpompaa ja helpompaa.

Miksi unelmat ovat niin tärkeitä? Toteuttaessasi syvimpiä ja aidoimpia unelmiasi, joita sanon sydämen ja sielun unelmiksi, elät todeksi aidoimman itsesi. Silloin olet väistämättä onnellinen ja koet eläväsi elämää, jota oikeasti haluat elää, ja joka kuuluu sinulle.

Itsensä rakastamisen taika -nettikurssilla työskennellään itsensä rakastamisen parissa niin monesta näkökulmasta, että sinun on pakko alkaa rakastaa itseäsi syvästi ja aidosti, minkä seurauksena alat antaa unelmiasi lahjaksi ihanalle ja upealle itsellesi, sen sijaan että estät itseäsi saamasta asioita, joita syvällä sisälläsi haluat.

Itsensä rakastamisen taika -nettikurssi sisältää:

 • 4 puolentoista tunnin pituista videomentorointia, joista jokaisessa käsitellään yhtä itsensä rakastamisen osa-aluetta
 • Joka kuukausi 3 lyhyempää viikkomentorointivideota, jotka auttavat sinua pysymään suunnassa ja vievät syvemmälle kuukausimentorointien aiheisiin
 • Joka kuukausi voimakas manifestointi, joka auttaa sinua löytämään jo sisälläsi olevan rakkauden itseäsi kohtaan ja syventämään ja vaalimaan sitä niin paljon, että elämästäsi ja arjestasi tulee ihmeellistä ja taianomaista
 • äänitteet kaikista videomentoroinneista
 • Arkiston kaikista mentoroinneista ja manifestoinneista
 • Kurssin ohjaajan tuki sähköpostitse

1) Pitkät videomentoroinnit
Joka kuukausi otetaan käsittelyyn yksi itsensä rakastamisen osa-alue. Mentoroinnin aikana saat näkökulmia käsiteltävänä olevaan itsensä rakastamisen osa-alueeseen ja teet oivalluksia siitä, miten se on ilmennyt omassa elämässäsi ja mitä ehkä haluaisit muuttaa sen suhteen jatkossa. Mentoroinneissa tehtävien harjoitusten avulla voit tuoda oppimiasi asioita käytäntöön sen sijaan, että ne jäisivät vain kauniiksi mutta abstrakteiksi ajatuksiksi.

2) Lyhyet suunnassapysymismentoroinnit
Joka kuukausi saat lisäksi kolme lyhyempää mentorointivideota, jotka auttavat sinua pysymään oikeassa suunnassa. Lyhyet mentoroinnit syventävät pitkissä mentoroinneissa käsiteltyjä asioita ja muistuttavat sinua itsesi rakastamisesta arjen kiireiden keskellä. Viikkomentoroinnit ovat n. 5-15 min. pituisia.

3) Äänitteet mentoroinneista
Saat jokaisesta mentoroinnista videon lisäksi myös äänitteen, jota voit kuunnella joko kurssisivulla, tai jonka voit ladata omalle tietokoneellesi tai  mobiililaitteeseesi ja kuunnella koska ja missä tahansa.

4) Manifestoinnit
Jokaisen pitkän mentoroinnin lopussa teemme n. 15 minuutin pituisen intuitiivisesti ohjatun manifestoinnin. Manifestoinnit auttavat sinua suuntaamaan ajatuksesi, mielikuvasi ja tunteesi tavalla, joka laittaa asioita tapahtumaan näkymättömällä tasolla. Kun olet ladannut tarpeeksi tunnetta ja energiaa näkymättömälle tasolle, asioita alkaa tapahtua myös konkreettisesti. Tämä voi tapahtua oman toimintasi kautta tai yllättävinä tapahtumina, joita et olisi osannut itse suunnitella.

5) Arkisto
Kurssin sivulta löytyvät kaikki siihen asti julkaistut mentoroinnit ja manifestoinnit.

Hinta €45,50/kk, 4 kk (yht. €182)

Tyytyväisyystakuu: Voit perua ilmoittautumisesi kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ilman, että joudut maksamaan mitään. Laita vain sähköpostia inna[ät]omanelamaniluoja.fi, niin peruutus tulee voimaan ilman kyselyjä.

Tilaa Itsensä rakastamisen taika -nettikurssi

Toimitusehdot: Tuote toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä. Tuotteessa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit perua tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inna[ät]omanelamaniluoja.fi.