Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.omanelamaniluoja.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron ja tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Laskun, jos olet valinnut maksutavaksi laskun

Maksutavat

Maksutapoina on lasku 14 päivän maksuajalla ja PayPal (lue lisää). Osan tuotteista voi maksaa osamaksulla. Tällöin maksat ensimmäisen erän 14 päivän sisällä, ja saat sähköpostiisi laskun loppueristä. Eräpäivät ovat 28 päivän välein.

Toimitustavat ja -aika

Digitaaliset äänitteet toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen.  Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen! Huomaa, että jos maksat digitaalisen äänitteen laskulla, joudut odottamaan 2-3 päivää, että maksusi näkyy tilillämme. PayPalilla maksaessasi saat äänitteen heti tilauksen jälkeen.

Tilattuasi digitaalisen kurssin tai valmennuksen saat pääsyn tilaamaasi tuotteeseen Oman elämäni luojan verkkokurssialustalla. Linkki verkkokurssialustalle tulee näkyviin heti tilauksesi jälkeen. Sama linkki toimitetaan myös sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä.

Löydät tilaamasi digitaaliset kurssit aina kirjautumalla sisään osoitteessa www.omanelamaniluoja.fi. Kirjautumisen jälkeen näet listan tilaamistasi kursseista ja voit klikata linkistä haluamasi kurssin materiaaliin.

Jos olet jo kirjautunut sisään, löydät kurssilinkit valikon Omat tiedot -kohdasta.

Monelle verkkokursseistamme materiaalia avautuu sinulle viikottain. Kerromme jokaisen verkkokurssin kohdalla tarkemmin, mitä materiaalia sinulle avautuu ja milloin.

Ei-digitaaliselle kurssille voit osallistua ilmoittautuessasi ajankohtana, joka näkyy tilausta tehdessäsi ja tilausvahvistuksessa.

Toimituskulut

Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa, joten toimittamisesta ei synny toimituskuluja.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: inna@omanelamaniluoja.fi.

Emme vastaanota peruutuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun peruutus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä vahvistuksen peruutuksesta ja laskun mitätöimisestä. Jos olet ehtinyt jo maksaa, pyydämme sinua lähettämään meille tilinumeron, johon maksu voidaan palauttaa.

Kuluttajan peruutusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkoseminaarien, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla 14 vuorokauden peruutusoikeuden sisällä, ja asiakas on vahvistanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Verkkokurssien tyytyväisyystakuu

Annamme  joillekin digitaalisille kursseillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli olet sitä mieltä, ettet ole saanut verkkokurssistamme mitään hyötyä, on sinulla oikeus peruuttaa tilauksesi 7, 14  tai 30 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Jokaisen verkkokurssin tilaussivulla on erikseen kerrottu, onko verkkokurssilla tyytyväisyystakuuta, ja jos on, miten pitkä se kyseisen verkkokurssin kohdalla on.

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: inna@omanelamaniluoja.fi.

Kun peruutus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä vahvistuksen peruutuksesta ja laskun mitätöimisestä. Jos olet ehtinyt jo maksaa, pyydämme sinua lähettämään meille tilinumeron, johon maksu voidaan palauttaa.

Tekijänoikeudet

Kaikkien myymiemme tuotteiden ja palvelujen materiaali on tekijänoikeuden alaista, eikä sitä saa kopioida eikä jakaa eteenpäin missään muodossa, ilman kirjallista lupaa tekijältä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen inna@omanelamaniluoja.fi. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tapahtumat ja valmennukset

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan lunastamalla tapahtuma verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja infokirjeen sähköpostiisi.

Peruutusehdot

Osallistuminen perutaan kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen inna@omanelamaniluoja.fi.

Jos peruutus tehdään viimeistään

  • 15 vrk ennen tapahtumaa, peruutus on maksuton
  • 14–8 vrk ennen tapahtumaa, pidätetään 50 % osallistumismaksusta
  • 7–0 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko osallistumismaksu

Sairastapaukset

Ilmoita sairastumisesta mahdollisimman pian osoitteeseen inna@omanelamaniluoja.fi. Saat osallistumismaksun takaisin, kun esität lääkärintodistuksen 7 vrk:n kuluessa tapahtumasta. Vähennämme osallistumismaksun palautuksesta 20 euron toimistokulut.

Oman elämäni luoja pidättää oikeuden tapahtuman sisältömuutoksiin, tapahtumapaikan muutokseen sekä tapahtuman peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai esiintyjän sairastumisen vuoksi. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Oman elämäni luoja ei korvaa osallistujalle jo syntyneitä muita kuluja, kuten matkakuluja.

Yksityisvalmennukset

Yksityisvalmennukset toimitetaan sovittuna ajankohtana puhelimitse tai netin kautta esimerkiksi Skypellä. Jos erikseen sovitaan, yksityisvalmennus voidaan pitää myös  kasvotusten. Tällöin hintaan lisätään mahdolliset matkakulut ja valmentajan matkoihin käyttämä aika.

Asiakas saa yksityisvalmennuksesta ladattavan äänitteen. Äänite on tarkoitettu asiakkaan omaan käyttöön, eikä sitä saa kopioida eikä jakaa eteenpäin.

Laskutus

Yksityisvalmennus maksetaan etukäteen laskulla tai PayPalilla.

Peruutusehdot

Yksityisvalmennus tulee perua viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Jos peruutus tulee alle 24 tuntia sovitusta valmennusajasta, veloitamme koko maksun.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Oman elämäni luoja käsittelee asiakastiedot luottamuksellisesti.

Rekisteriseloste

Tutustu rekisteriselosteeseen.

Ehtoja on päivitetty 14.10.2019.