7 askelta unelman toteutumiseen

Haluatko tietää, miksi et ole saanut manifestointia/vetovoiman lakia toimimaan, ja miten muuttaa manifestointiasi saadaksesi unelmasi toteutumaan?

 

Manifestoinnista ja vetovoiman laista on puhuttu ja kirjoitettu paljon jo ennen Salaisuus-elokuvaa ja -kirjaa, mutta Salaisuus nosti manifestoinnin todella pinnalle. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat alkaneet ymmärtää, että jokaisella meistä on sisäsyntyinen kyky luoda elämästä sellaista kuin haluaa.

Olet lukenut paljon etenkin amerikkalaisten gurujen kertomuksia siitä, miten ihmeellisillä tavoilla unelma toisensa jälkeen putkahtaa olevaksi “kuin itsestään”. Saatat myös lukea sosiaalisessa mediassa tavallisten ihmisten kertomuksia onnistuneista manifestoinneista, ja jopa omassa lähipiirissäsi saattaa olla ihmisiä, jotka hehkuttelevat manifestoinnin ihanuutta ja sitä, miten asiat vain loksahtavat paikoilleen ihmeellisellä tavalla.

Eikä kyse ole välttämättä siitä, että et olisi iloinen heidän puolestaan. Kyllähän sinä olet, ja jokainen uusi kertomus on vahvistus sille, että manifestointi todella toimii.

Olisi silti kivaa saada manifestointi toimimaan myös omalla kohdallasi.

Olet kuunnellut toisten neuvoja jo vuosia ja mietit, mitä teet väärin, kun mitään (ainakaan kovin suurta) ei silti tapahdu.

Saatat myös tietää, että et tee tarpeeksi manifestointisi eteen, mutta kun manifestointi tuntuu vaikealta, niin on helpompi antaa olla ja jäädä harmittelemaan, että manifestointi ei onnistu.

Olitpa kummassa tahansa edellä mainituista tilanteista, ymmärrän sinua, ja haluan sinun tietävän, että vika ei ole sinun!

Manifestoinnista liikkuu paljon harhaanjohtavaa tietoa, ja kyse saattaa yksinkertaisesti olla siitä, että et ole vielä löytänyt oikeita välineitä.

 

Manifestointiopetusten ongelmat

Informaatiota manifestoinnista on nykyään tarjolla aivan valtavasti, ja suuri osa siitä on ilmaista eli siihen on hyvin helppo päästä käsiksi. Suuri osa tästä informaatiosta on hyödyllistä, osa jopa loistavaa. Mukana on kuitenkin myös paljon uskomuksia ja opetuksia, jotka eivät yksinkertaisesti ole totta, ja aiheuttavat sinulle ainoastaan haittaa sen sijaan, että kuljettaisivat sinua kohti unelmiesi elämää.

Manifestointiopetuksissa olevat ongelmat voi lajitella kolmeen luokkaan, joista ensimmäinen on yksipuolisuus, toinen yksinkertaistaminen ja kolmas liian suuret vaatimukset. Haluatko kuulla niistä lisää?

1) Yksipuolisuus

Manifestoinnista puhutaan usein hyvin esoteerisella tasolla, mikä ei sinänsä haittaa, jos ymmärrät, mistä puhutaan. Jos et, putoat heti kärryiltä, ja valtava potentiaalisi oman elämäsi tietoisena luojana saattaa jäädä käyttämättä vain siksi, että opettajat eivät puhu manifestoinnista sinun kielelläsi.

Esoteerisella puheella tarkoitan esimerkiksi sitä, että sinun pitäisi värähdellä samalla taajuudella toiveesi kanssa. Joillekin ihmisille tässä on järkeä, ja he ymmärtävät mitä se tarkoittaa, mutta sinun ei tarvitse oppia ymmärtämään sitä tai tekemään niin saadaksesi manifestointisi onnistumaan.

Esoteerisessa manifestointiopetuksessa on se hyvä puoli, että se avaa meitä kaikille niille mahdollisuuksille, joita on olemassa, ja joita kulttuurimme ei opeta meitä näkemään. Esoteerisen manifestointiopetuksen huono puoli on, että se jää usein pelkästään henkiselle/sisäiselle tasolle. Kun käytännön taso jätetään manifestoinnista pois, monen ihmisen manifestointi yksinkertaisesti epäonnistuu.

2) Yksinkertaistaminen

Toinen manifestointiopetuksissa näkemäni ongelma on, että monitasoista prosessia yksinkertaistetaan liikaa, jolloin koko kuva itse asiassa vääristyy. Esimerkkinä yksinkertaistamisesta haluan mainita uskomuksen, että loisimme elämäämme ajatuksillamme.

Jos olet yhtään tutkinut manifestointia, olet varmasti törmännyt kerran jos toisenkin sanontaan, että luomme elämäämme ajatuksillamme. Vaikka tämä on sinällään totta, se on kuitenkin suuri yksinkertaistus, joka johtaa monia ihmisiä manifestoinnin tiellä pahasti harhaan ja jättää heidät tilaan, jossa he kuvittelevat manifestoivansa unelmaansa todeksi, mutta eivät oikeasti manifestoi.

On totta, että me luomme elämäämme ajatuksillamme, mutta ajatuksen taso on vain yksi luomisen tasoista ja manifestoinnin onnistumisen kannalta yleensä täysin riittämätön.

3) Liian kovat vaatimukset

On jo riittävän paha, että sinulle uskotellaan, että pelkkä ajatusten muuttaminen positiivisiksi riittää saamaan manifestoinnin toimimaan. Sen lisäksi sinulle kuitenkin syötetään myös uskomus, että sinun pitäisi pystyä ajattelemaan ja tuntemaan positiivisesti 24/7, tai muuten manifestointi ei onnistu. Kun arvostetut ja kansainvälisesti tunnetut manifestoinnin opettajat sanovat, että ”ei vaan saa olla negatiivisia ajatuksia ja tunteita”, uskot heitä, ja teet parhaasi vapautuaksesi kaikista negatiivisista ajatuksista ja tunteista. Se saa sinut tuntemaan itsesi huonoksi ja riittämättömäksi, koska negatiivisia ajatuksia ja tunteita on niin paljon. Ajattelet, että sinun täytyy odottaa manifestoinnin onnistumista siihen asti, että saat kitkettyä ne kaikki pois.

Saanen kertoa oman manifestointikokemukseni pohjalta, että se ei yksinkertaisesti ole totta. Monet unelmistani ovat toteutuneet, vaikka minulla on ollut PALJON negatiivisia ajatuksia ja tunteita.

Sataprosenttista positiivisuutta ei siis vaadita manifestoinnin. Riittää, että keskittää ajatuksensa, tunteensa ja tekonsa unelman toteutumiseen ja välttää toimimasta negatiivisten ajatusten ja tunteiden johdattelemana.

Toiseksi ihmisen aivot ovat rakentuneet niin, että ne keskittyvät luontaisesti negatiiviseen. Kaikkien mahdollisten vaarojen ja uhkien huomaaminen on auttanut ihmistä selviämään hengissä tuhansia vuosia sitten, kun ihminen eli vielä luonnon armoilla. Sama selviytymismekanismi toimii aivoissamme edelleen ja saa aivot huomaamaan kaiken vähänkin uhkaavan ja ikävän.

Omia aivojaan pystyy muokkaamaan positiivisemmiksi, mutta on silti liian kova vaatimus odottaa, että negatiivisia ajatuksia ja tunteita ei olisi ollenkaan. Varsinkin, kun ne eivät edes estä manifestointia onnistumasta.

Toinen liian kova vaatimus monelle on intuition varaan heittäytyminen. Intuition eli oman sisäisen viisauden kuunteleminen on tärkeä työkalu elämän tietoisessa luomisessa eli manifestoinnissa, mutta monia pelottaa heittäytyä intuition varaan kokonaan. Itse olen oman kokemukseni kautta oppinut, että järki ja intuitio voivat tehdä yhteistyötä, ja että intuitio toimii jopa paremmin, kun asioita miettii myös järjen kautta.

Miten opin siirtämään manifestoinnin ihanasta ja kiehtovasta teoriasta käytännöksi

Minä olen Inna Thil, ja olin aikaisemmin hyvin samankaltaisessa tilanteessa kuin sinä nyt. Tiesin manifestoinnista paljon teoriassa ja tunsin sisälläni, että se on totta, mutta minulla ei ollut keinoa siirtää tätä ihanaa ja kiehtovaa teoriaa käytännöksi. Oli mahtavaa kuulla, että toiset onnistuivat muuttamaan manifestoinnin avulla elämänsä, mutta se ei auttanut minua tekemään sitä itse omassa elämässäni.

Ajatusten voiman ymmärtäminen oli auttanut minua toipumaan masennuksesta, johon ”sairastuin” 15-vuotiaana. Olin ymmärtänyt, että keskittymällä positiiviseen luon lisää positiivisia asioita elämääni. Masennuksesta monta vuotta kärsineelle se oli suuri oivallus. Unelmiani en silti pystynyt sen avulla toteuttamaan.

Olin myös kulkenut 10 vuoden uupumuksen läpi pisteeseen, jossa syvällä sisälläni syntyi lopultakin päätös lähteä seuraamaan sydäntäni ja luoda itselleni toimeentulo ihanalla työllä, SAMALLA kun toivun uupumuksesta.

Olin 31-vuotias, enkä ollut vielä päässyt työelämään. Toimintakykyni oli lähes olematon. Minulla ei ollut koulutusta, joka olisi auttanut luomaan haluamani laisen työn, eikä rahaa kouluttautua. Minulla ei myöskään ollut minkäänlaisia verkostoja, jotka olisivat auttaneet minut alkuun. Enkä edes tiennyt, mitä se ihana työ olisi.

Pari viikkoa päätöksen tehtyäni törmäsin Summer McStravickin kehittämään Flowdreaming-manifestointitekniikkaan, joka osoittautui yhdeksi manifestoinnistani puuttuvista palasista.

Flowdreamit ovat noin 15 minuutin pituisia manifestointiäänitteitä, jotka saivat minut lopultakin näkemään ja tuntemaan mielessäni, että unelmani on jo totta. Unelman näkeminen ja tunteminen sisällään elävänä ja voimakkaana on yksi manifestoinnin peruspilareista. Ilman sitä ei synny kunnollista rakennelmaa. Ilman kirkasta mielikuvaa ja tunnetta unelma vain yksinkertaisesti manifestoidu.

Aloin manifestoida, että herään joka aamu iloisena ja innoissani pääsemään käsiksi työhön, josta nautin koko olemuksellani. Manifestoinnin tuloksena aloin saada aivan uudenlaisia ideoita, ja niitä toteuttamalla päädyin siihen missä olen nyt: elättämään itseni opettamalla manifestointia toisille.

Työn lisäksi olen manifestoinut paljon muutakin ihanaa elämääni: kestävän ja onnellisen parisuhteen, ihania koteja aina kun olen tarvinnut ja enemmän taloudellista runsautta kuin olen kokenut koskaan aikaisemmin, muutamia suurimpia mainitakseni.

Miksi minun kehittämäni manifestointiprosessi toimii

Vaikka sain Flowdreaming-äänitteiltä paljon ja aloin tehdä omia, suomenkielisiä manifestointiäänitteitä tukemaan manifestointiani, huomasin, että unelman visualisointi äänitteiden avulla ei yksin riittänyt, vaan tiellä unelmien toteutumiseksi oli vielä paljon muutakin ratkaistavaa.

Nyt olen tiivistänyt vuosien opin seitsemäksi selkeäksi unelman toteutumiseen johtavaksi askeleeksi, jotka seuraavat johdonmukaisesti toisiaan ja rakentuvat toistensa päälle.

Manifestointiprosessini toimii, koska:
 • Prosessissa on ajatusten lisäksi mukana manifestoinnin muutkin neljä tasoa: sanat, tunteet, toiminta ja energiat (energioista en puhu paljoa, mutta ne ovat mukana työskentelyssä)
 • Autan sinua näkemään mitä sinun kannattaa manifestoida luodaksesi ihanimman ja onnellisimman mahdollisen elämän
 • Autan sinua ymmärtämään miksi sinun on hyvä keskittyä unelmaasi joka päivä ja tarjoan helpon, ihanan ja voimakkaan välineen, jonka avulla päivittäinen hetki manifestoinnin parissa on helppo ja kiva toteuttaa. Vinkki: Toimii napin painalluksella
 • Manifestointiäänitteideni avulla et pelkästään suuntaa ajatuksesi ja tunteesi unelmaasi, vaan kuunnellessasi äänitteitä riittävästi negatiiviset ajatuksesi ja tunteesi alkavat vähentyä
 • Ymmärrän, toisin kuin kaikki, että manifestointi tuntuu välillä vaikealta ja autan sinuakin ymmärtämään, mistä se johtuu ja miten erottaa, milloin se johtuu eräästä manifestointiprosessin luonnollisesta vaiheesta ja milloin siitä, että et itse tee tarpeeksi saadaksesi manifestointisi toimimaan
 • Opetan sinulle helpon prosessin, jonka avulla alat uskoa enemmän unelmasi toteutumiseen
 • Kehittämässäni manifestointiprosessissa sinun ei tarvitse heittäytyä elämään täysin intuition varassa, vaan näytän miten voit hyödyntää sekä intuitiota että järkeä
 • Opetan sinua kesyttämään unelman toteutumiseen väistämättä liittyvän pelon
 • Autan sinua rakastamaan ja arvostamaan itseäsi niin paljon, että alat syvällä alitajunnassasi uskoa olevasi unelmiesi arvoinen

Olen luonut manifestoinnin askeleiden pohjalta 7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssin, joka on seitsemän viikon sukellus manifestoinnin taianomaiseen maailmaan. 7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssilla käydään läpi koko manifestointiprosessi. Ei kuitenkaan liian teoreettisesti, vaan tavalla joka tekee sinulle mahdollisimman helpoksi siirtää oppimasi käytäntöön.

Opeteltuasi unelman toteuttamisen seitsemän askelta hyvin ja soveltaessasi niitä käytäntöön pystyt manifestoimaan todeksi syvimmät ja aidoimmat unelmasi. Tämä ei välttämättä tapahdu verkkokurssin aikana, vaikka jotkut kurssilaiset ovat sellaistakin kokeneet.

”Kiitos kurssista. Olit jälleen tehnyt timanttisen kokonaisuuden. Tämän kurssin aikana koin isoja asioita. Ymmärrys itseäni kohtaan kasvoi. Tajusin pelkoni ja uskalsin myöntää sen itselleni. Istuin iltaisin kokoomassa palapeliä ja kuuntelin manifestointiäänitteitä. Samalla kun palapelin palaset loksahtelivat paikoilleen, loksahtivat myös elämäni palat paikoilleen. Ymmärsin, että se missä nyt olen elämässäni, on ollut välttämätöntä, mutta nyt on oikea aika päästää irti siitä. Jos aion päästä kiinni unelmaani, minun on astuttava mukavuusalueeni ulkopuolelle. Niinpä otin rohkeasti yhteyttä erääseen työnantajaan ja tarjosin itseäni töihin. Jo seuraavana päivänä teimme työsopimuksen! Ja saatoin irtisanoa itseni työstä, joka ei enää palvellut tavoitteitani.”– Kaisa

”Olet kannustava ja tartutat sen kauniisti kuuntelijaan eli tunteesi välittyy… …samaan aikaan toivoa, uskoa ja halua elää. Omalta kohdaltani minulla on ihan oikeasti ulkoapäin tulevaa estettä jokapäiväisessä elämässäni, joka rajoittaa elämääni hurjasti ja olen ollut ahdistunut, kun olen ollut keksimättä ratkaisua asiaan. Oli ihanaa huomata sisäisiä esteitä, jolloin voin alkaa työstää niitä.” -Susanna

“Parasta 7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssilla saamassani “Unelmasi on jo totta”-manifestointiäänitteessä on se, että sen jälkeen tosiaan on energinen ja valmis tarttumaan kaikkeen! Ennen tätä olen meditoinut aamuisin kaksikymmentä minuuttia hiljaisuudessa – mutta vaikka koin, että siitäkin oli hyötyä, Sinun kuuntelemisesi on niin paljon palkitsevampaa kaikessa.” – Tarja Kaarina

Oletko sinä valmis ottamaan ison askeleen kohti unelmaasi ja oppimaan manifestoimaan tavalla, joka todella toimii? Tilaa 7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssi, niin pääset ottamaan ensimmäisen askeleen vaikka heti!

7 askelta unelman toteutumiseen -verkkokurssi sisältää:

 • 7 voimakasta, n. 30-60 minuutin pituista videomentorointia, joista jokainen käsittelee yhtä unelman toteutumiseen johtavaa askelta
 • Tehokkaan Unelmasi on jo totta -manifestointiäänitteen, joka auttaa sinua visualisoimaan selkeästi unelmasi toteutumisen ja tuntemaan sisälläsi, että se toteutuu
 • Äänitteet kaikista mentoroinneista
 • Sähköposti aina uuden mentoroinnin ilmestyessä
 • Uutta materiaalia joka viikko kurssin ajan
 • Mahdollisuus jakaa ajatuksia, oivalluksia ja fiiliksiä toisten kurssilaisten kanssa
 • Mahdollisuus esittää ja saada vastauksia manifestointiin liittyviin kysymyksiin

Verkkokurssin aikana käydään joka viikko läpi yksi unelman toteutumiseen johtava askel. Videomentoroinnit sisältävät ohjausta ja näkökulmia sekä harjoituksia, joista osa tehdään mentorointien aikana ja osa mentorointien välissä. Tärkein harjoituksista on kuunnella päivittäin (tai niin usein kuin pystyy) 15 minuutin pituista Unelmasi on jo totta -manifestointiäänitettä, jonka saat käyttöösi kurssin toisella viikolla.

Hinta 84,40€