Myyteistä mahdollisuuksiin

  • Tuntuuko sinusta vaikealta tai vastenmieliseltä ajatella rahaa ja hoitaa raha-asioita?
  • Onko rahan ansaitseminen raskasta ja ikävää ponnistelua?
  • Tunnetko sisäisen ristiriidan, koska henkisenä ihmisenä sinun ei kuuluisi pitää rahaa tärkeänä?
  • Oletko yrittänyt manifestoida rahaa, mutta laihoin tuloksin?
  • Haluaisitko, että sinun ei tarvitsisi ajatella rahaa, vaan raha-asiat hoituisivat itsestään?

Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssilla käsiteltiin kymmentä rahaan liittyvää myyttiä, kymmentä rahaan liittyvää totuutta ja kymmentä askelta ystävyyteen rahan kanssa. Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssilla otetaan erityiskäsittelyyn rahaan liittyvät myytit, jotka ovat rajoittavia kulttuurisia uskomuksia rahasta.

Ihminen omaksuu kulttuurin käsitykset tärkeistä asioista jo pienenä lapsena. Kun olet kerran omaksunut rahaan liittyviä rajoittavia myyttejä, elät niiden mukaan, niin kuin ne olisivat totuus.

Kuitenkin ne ovat vain yksi näkökulma, ja oppimalla katsomaan maailmaa näkökulmasta, jossa rahaan liittyvät myytit eivät vaikuta tai niiden vaikutus on merkittävästi heikentynyt, pystyt luomaan erilaisen taloudellisen tilanteen kuin tähän asti.

Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi tarjoaa tilaisuuden tutkailla, miten paljon ja millä tavoin Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssilla käsitellyt myytit vaikuttavat sinussa ja elämässäsi tällä hetkellä. Mitä paremmin tiedostat, missä menet, sitä helpompi sinun on luoda tilalle jotain parempaa.

Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi tarjoaa myös tilaisuuden alkaa luoda itsellesi myyteistä vapaata tulevaisuutta. Nettikurssin aikana alat tutkailla, millaista elämäsi voisi olla, jos et enää loisi elämääsi rahaan liittyvien rajoittavien uskomusten pohjalta.

Miten elämäsi muuttuisi esimerkiksi, jos uskoisit syvällä sisälläsi, että raskaan raadannan sijaan rahan ansaitseminen on helppoa, kevyttä ja kivaa?

Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi on tutkimusmatka siihen, mitä sisäinen viisautesi tietää mahdollisuuksistasi luoda haluamaasi taloudellista turvaa, helpotusta ja keveyttä.

Rajoittavista uskomuksista vapautuminen vie aikansa, mutta jokainen askel eteenpäin on palkitseva. Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssin aikana astut monia pieniä ja ehkä isompiakin askeleita kohti taloudellista turvaa ja runsautta. Nettikurssin tavoitteena on, että saat kokea yhä enemmän iloa suhteessa rahaan, joka kuitenkin on merkittävä osa elämääsi.

10 viikon pituisen kurssin aikana saat joka viikko sähköpostiisi yhtä rahaan liittyvää myyttiä käsitteleviä voimaannuttavia kysymyksiä.

Voimaannuttavat kysymykset auttavat sinua näkemään myyttien vaikutuksen itseesi entistä selkeämmin ja luomaan askel kerrallaan myyteistä vapaata tulevaisuutta.

Voit vastata kysymyksiin omalla tavallasi. Voit ottaa kynän ja paperia ja antaa sisäisen viisautesi kertoa vastaukset kirjoittaessasi. Tai voit mietiskellä kysymyksiä meditoidessasi tai puhua niistä samalla aaltopituudella olevien ystävien kanssa tai nettikurssin omassa Facebook-ryhmässä. Tyyli on vapaa, ja voit rauhassa käyttää itsellesi parasta tapaa käydä sisäisen viisautesi lähteillä.

Nettikurssi sisältää myös pieniä, toimintaan kannustavia haasteita. Haasteisiin vastaaminen ei ole pakollista, mutta se syventää prosessia ja tuo siihen lisää voimaa.

Lisäksi nettikurssi sisältää n. 20 minuutin pituisen manifestointiäänitteen, joka auttaa sinua tuntemaan, että raha on lämmin ja ystävällinen ja haluaa auttaa ja tukea sinua.

Voit käyttää nettikurssiin aikaa ja energiaa juuri niin paljon kuin haluat ja voit. Pienelläkin panostuksella viet prosessiasi eteenpäin. Jos toisaalta haluat panostaa taloudellisen tilanteesi parantamiseen kunnolla, sekin on nettikurssin avulla mahdollista.

Hinta €44.

Myyteistä mahdollisuuksiin nettikurssin tavoite on saada sinut tuntemaan enemmän iloa rahasta, rahan käyttämisestä ja saamisesta. Syvempi, pidemmän tähtäimen tavoite on alkaa vapauttaa sinua rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi sisältää:

  • 7 voimaannuttavaa kysymystä jokaisesta 10 rahaan liittyvästä myytistä
  • Kurssikirjeen kerran viikossa koko nettikurssin ajan
  • Jokaiseen myyttiin liittyvä kiva haaste
  • Tulostettava pdf jokaisen viikon tehtävistä
  • Noin 15 min. pituinen manifestointiäänite, joka auttaa sinua suhtautumaan rahaan positiivisesti

Nettikurssilla on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos et sittenkään koe kurssia omaksesi, voit perua osallistumisesi 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta ilman, että sinun tarvitsee maksaa kurssista.

Tilaa Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi, €44
Toimitusehdot: Tuote toimitetaan sähköpostiisi mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä. Tuotteessa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit perua tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inna[ät]omanelamaniluoja.fi.