7 askelta unelman toteutumiseen

42,20  sis. alv.

Käytännönläheisen manifestoinnin 7 askelta. Juuri sopivasti teoriaa, ja harjoituksia, joiden avulla viet oppimasi heti käytöntöön ja otat konkreettisia askeleita unelmaasi kohti. Tuotteella on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin perumalla tilauksen 30 päivän sisällä.

Osasto:

Kuvaus

Kaipaatko sitä itseäsi, joka osaa ja uskaltaa unelmoida?
Vaikka tiedät manifestoinnista ja vetovoiman laista paljon teoriassa, onko sinulle unohdettu kertoa, miten laittaa ihana ja innostava teoria käytäntöön?
Onko sinulla unelma, mutta et vain saa tehtyä mitään sen toteuttamiseksi?
Tuntuuko unelman toteuttaminen raskaalta ja vaikealta?
Onko sinun vaikea nähdä mielikuvissasi, että unelmasi on jo totta?

 

Syvällä sisälläsi tiedät, tai ainakin toivot, että elämä voi tarjota sinulle enemmän. Asiat voivat olla tosi huonosti, ihan hyvin tai jopa loistavasti, mutta silti tunnet sisälläsi, että elämä voi tarjota sinulle enemmän. Sisälläsi on jotain mitä haluat elää, kokea, toteuttaa.

Saatat tietää selkeästi mitä se jokin on, tai sinulla on vain epämääräinen tunne siitä. Saatat kaivata sitä itseäsi, joka osaa ja uskaltaa unelmoida, tai saatat uskaltaa unelmoida, mutta et silti tiedä, miten päästä eteenpäin unelmasi kanssa.

Uskon, että unelmat kumpuavat syvimmästä ja aidoimmasta olemuksestasi. Siksi ne ovat niin tärkeitä, ja siksi unelmien toteuttaminen tekee syvästi ja aidosti onnelliseksi. Toteuttaessasi unelmiasi elät todeksi aidoimman itsesi, ja silloin elät juuri sinulle optimaalisen ja onnellisimman mahdollisen elämän. Elämän, joka tuo syvää täyttymystä, ja joka ei valu hukkaan päivä päivältä ja vuosi vuodelta. Toteuttaessasi unelmiasi elät täydesti. Annat itsestäsi paljon, ja elämä antaa samalla mitalla takaisin.

Nykyään puhutaan paljon manifestoinnin ja vetovoiman lain taiasta ja siitä, miten voit luoda elämääsi juuri niitä asioita, joita haluat. Vaikka näissä opeissa on paljon hyvää, ja ne avaavat näkemään, miten upeaa elämä voi olla, niissä unohdetaan usein kertoa, miten viedä ne käytäntöön.  Harmittavan monelle manifestointi jää ihanaksi teoriaksi, joka näyttää toimivan joillain ihmisillä, mutta jota ei saa itse toimimaan omassa elämässään.

Lukiessasi ja katsoessasi manifestointia käsitteleviä videoita sieltä täältä sinun voi olla vaikea saada kokonaiskuvaa siitä, mitä unelman todeksi manifestointi todella vaatii. Saatat jäädä paitsi tärkeistä askelista.

Lisäksi, koska ihmiset ovat erilaisia, toisille manifestointi on helpompaa kuin toisille. Joillekin se on luontaista, kun taas toiset, kuten minä, joutuvat paneutumaan siihen enemmän.

Manifestointi on meissä jokaisessa oleva sisäsyntyinen kyky, mutta se on myös taito. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla on kyky manifestoida, et silti välttämättä osaa sitä luonnostaan, vaan sinun pitää opetella ja harjoitella, ihan niin kuin mitä tahansa taitoa.

Manifestointia opetetaan usein joko hyvin esoteerisesti tyyliin ”sinun pitää värähdellä samalla taajuudella unelmasi kanssa”, tai hyvin pinnallisesti unohtaen sisäinen työskentely kokonaan.

7 askelta unelman toteutumiseen (Manifestointi 1) -nettikurssilla yhdistyy syvä sisäinen työskentely ja maanläheinen selkeys ja käytännöllisyys.

Näillä opeilla sinä, joka et ole koskaan pystynyt tekemään mitään konkreettista unelmiesi eteen, pystyt ottamaan ihania askeleita unelmaasi kohti ja nauttimaan ja iloitsemaan itsestäsi niin tehdessäsi. Toisaalta sinä, joka olet tähän asti keskittynyt pelkkään toimintaan (lue puskemiseen, suorittamiseen), opit hengähtämään ja sallimaan elämän tukea itseäsi unelmiesi toteuttamisessa. Ja jos olet jotain siltä väliltä, ja toisaalta et aina tee tarpeeksi unelmasi suhteen, ja joskus ehkä ponnistelet liikaakin, kurssi auttaa sinua löytämään tasapainon tekemisen ja luottamisen välillä.

7 askelta unelman toteutumiseen -nettikurssilla käydään läpi kaikki unelman toteutumiseen vaadittavat askeleet. En siis opeta sinua kurssilla pelkästään visualisoimaan unelmaasi ja tuntemaan syvällä sisälläsi ja koko kehossasi, miten onnellinen olet eläessäsi unelmaasi, vaan autan sinua myös kokemaan olevasi unelmasi arvoinen ja kohtaamaan unelmien toteuttamiseen väistämättä liittyvän pelon.

7 askelta unelman toteutumiseen ei myöskään ole pelkkää teoriaa, vaan teet seitsemän viikon pituisen kurssin aikana tehtäviä, jotka auttavat sinua viemään saamasi opit käytäntöön.

Kuka minä sitten olen ja miksi juuri minun oppini auttavat sinua oppimaan manifestoinnin käytännössä ja tulemaan aidosti ja syvästi onnelliseksi?

Olen Inna Thil, ja olen toiminut manifestointimentorina vuodesta 2013. Ensimmäisen kerran luin manifestoinnista parikymppisenä, mutta monen vuoden ajan manifestointi oli minulle vain kaunis ja mielenkiintoinen teoria, jota en osannut laittaa käytäntöön, vaikka tunsin sisälläni sen olevan totta.

Kävin teini-iässä läpi vaikean masennuksen. Olen myös kokenut 10 vuoden uupumuksen, viisi vuotta kestäneen paniikkihäiriön, työttömyyttä ja syvää yksinäisyyttä.

Keväällä 2010 olin toipumassa vaikeasta uupumusjaksosta, ja minulla oli hirveä huoli siitä, miten pystyisin elättämään itseni. OIin 31-vuotias, mutta en ollut vielä päässyt työelämään. Sosiologian opinnot olivat keskeytyneet 9 kuukauden sairaslomaan, enkä niitä enää jatkanut, koska tiesin, että en pystyisi asiantuntijatyöhön, johon tutkinto valmisti.

Toisaalta en myöskään halunnut lähteä siihen suuntaan. Sisälläni oli jotain, mikä kutsui minua syvempään ja aidompaan elämään, kuin mitä maisterintutkinnon tuoma asiantuntijatyö olisi mielestäni tarjonnut.

Samasta syystä kieltäydyin myös virallisen tahon tarjoamasta kuntoutusmahdollisuudesta ja päätin luoda sellaisen työn, jota pystyn varmasti tekemään uupumatta enää koskaan uudelleen, ja jota tehdessäni pystyisin toipumaan silloisesta uupumuksestani.

En tiennyt, miten se olisi mahdollista, mutta päätin niin. Päätökseni oli voimakas, ja pian sen tehtyäni tapahtui kaksi asiaa: Löysin netistä uudelleen Summer McStravickin kehittämän Flowdreaming-manifestointitekniikan, ja törmäsin ilmaisiin webinaareihin, joissa kerrottiin miten voi luoda yrityksen omista lähtökohdista tukemaan omannäköistä elämää. Tunnistin tämän heti omaksi tiekseni.

Flowdreamingin avulla olin saanut manifestoinnin toimimaan ensimmäistä kertaa käytännössä muutamaa vuotta aikaisemmin, kun tapasin silloisen poikaystäväni, mutta sittemmin se oli jäänyt, koska kaikki palaset eivät olleet vielä loksahtaneet paikoilleen.

Flowdreaming tarjosi selkeän ja yksinkertaisen tekniikan unelman visualisoimiseksi. Olin nimittäin huomannut, että minun oli vaikea, suorastaan mahdoton visualisoida asiaa, jota en ollut koskaan kokenut. En vain yksinkertaisesti pystynyt näkemään mielessäni, että unelmani on totta. Summer McStravick tarjosi ohjattuja manifestointiäänitteitä, jotka tekivät visualisoinnin helpoksi. Ei tarvinnut kuin laittaa manifestointi pyörimään ja antaa Summerin ohjata ajatuksiani ja mielikuviani oikeaan suuntaan. Sittemmin opin tekemään manifestointiäänitteitä itse, ja olen saanut valtavasti palautetta siitä, miten voimakkaita ja tehokkaita äänitteeni ovat.

Flowdreaming opetti minulle myös tunteiden merkityksen manifestoinnissa. Usein sanotaan, että luomme elämäämme ajatuksillamme, mutta todellisuudessa tunteilla on paljon enemmän luovaa voimaa kuin ajatuksilla.

Flowdreaming ei kuitenkaan opettanut minulle kaikkea tarvitsemaani, ja seuraavien vuosien aikana opin käytännössä oman kokemuksen kautta, mitä unelmien toteuttamiseen todella vaaditaan. Tänä aikana manifestoin muun muassa kolme kaunista kotia (asuin niissä kuitenkin yhdessä kerrallaan), onnellisen ja kestävän parisuhteen, työn jossa saan olla oma itseni ja jota rakastan, sekä toimeentulon ja enemmän taloudellista runsautta kuin olen kokenut koskaan aikaisemmin.

7 askelta unelman toteutumiseen -nettikurssiin olen koonnut kaikki oppimani askeleet. Paketti on tiivis ennemmin kuin kokonaisvaltainen, mikä tarkoittaa sitä, että en pyri antamaan kurssilla kaikkea mahdollista informaatiota vaan sen verran, että pystyt saamasi tiedon ja kurssin harjoitusten avulla viemään jokaisen seitsemän askeleen käytäntöön ja saadaksesi manifestoinnin toimimaan omalla kohdallasi.

Joidenkin unelma on toteutunut jo kurssin aikana. Toisille tämä kurssi on vasta alku, ja heidän pitää syventyä enemmän yhteen tai useampaan askeleeseen saadakseen unelmansa toteutumaan.

”Kiitos kurssista. Olit jälleen tehnyt timanttisen kokonaisuuden. Tämän kurssin aikana koin isoja asioita. Ymmärrys itseäni kohtaan kasvoi. Tajusin pelkoni ja uskalsin myöntää sen itselleni. Istuin iltaisin kokoomassa palapeliä ja kuuntelin manifestointi äänitteitä. Samalla kun palapelin palaset loksahtelivat paikoilleen, loksahtivat myös elämäni palat paikoilleen. Ymmärsin, että se missä nyt olen elämässäni, on ollut välttämätöntä, mutta nyt on oikea aika päästää irti siitä. Jos aion päästä kiinni unelmaani, minun on astuttava mukavuusalueeni ulkopuolelle. Niinpä otin rohkeasti yhteyttä erääseen työnantajaan ja tarjosin itseäni töihin. Jo seuraavana päivänä teimme työsopimuksen! Ja saatoin irtisanoa itseni työstä, joka ei enää palvellut tavoitteitani.”– Kaisa

”Olet kannustava ja tartutat sen kauniisti kuuntelijaan eli tunteesi välittyy… …samaan aikaan toivoa, uskoa ja halua elää. Omalta kohdaltani minulla on ihan oikeasti ulkoapäin tulevaa estettä jokapäiväisessä elämässäni, joka rajoittaa elämääni hurjasti ja olen ollut ahdistunut, kun olen ollut keksimättä ratkaisua asiaan. Oli ihanaa huomata sisäisiä esteitä, jolloin voin alkaa työstää niitä.”

7 askelta unelman toteutumiseen -nettikurssi koostuu seitsemästä noin 30-60 minuutin pituisesta mentoroinnista, jotka voit katsoa videoina tai kuunnella äänitteinä. Jokaisesta mentoroinnista on myös tulostettava tiivistelmä. Voit kuunnella oppitunteja kurssisivulla tai tallentaa ne omalle tietokoneellesi. Videot ovat katsottavissa ainoastaan kurssisivulla. Lisäksi kurssi sisältää noin 15 minuutin pituisen Unelmasi on jo totta -manifestointiäänitteen, joka auttaa näkemään ja tuntemaan, että unelmasi on jo totta.

Kurssimateriaalilla ei ole rajoitettua voimassaoloaikaa, vaan koko materiaali jää käyttöösi myös kurssin jälkeen.

Tilaa 7 askelta unelman toteutumiseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.