Oikea mies

27,00  sis. alv.

Oikea mies -manifestointiäänite auttaa sinua uskomaan ja tuntemaaan, että voit tavata  ja tapaat itsellesi oikean miehen – kiltin, voimakkaan, rakastavan. Miehen joka pitää sinua hyvänä ja suojelee sinua. Kun uskot syvällä sisälläsi, että tapaat Oikean miehen, alat kulkea sitä kohti koko olemuksellasi, sen sijaan että epäilyksesi ja pelkosi estäisivät sinua toteuttamasta unelmaasi kestävästä ja onnellisesta parisuhteesta.

tuotetunnus (SKU) 0008 Osasto:

Kuvaus

  • Oletko ollut parisuhteessa, jossa sinua on satutettu fyysisesti tai henkisesti?
  • Onko sinun vaikea uskoa, että voit tavata miehen, jollaisen ihan oikeasti syvällä sisälläsi haluat?

Parisuhteissa koetut haavat painuvat syvälle alitajuntaan ja alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja tunteisiisi niin, että luot vahingossa ja tahtomattasi juuri sitä mitä ET halua. Joko tapaat aina vain uudelleen ja uudelleen vääränlaisia miehiä, tai sitten luovutat kokonaan, etkä enää uskalla antaa itsesi ottaa rakastumisen riskiä.

Ja kuitenkin syvällä sisälläsi haluat rakastua. Haluat rakastaa ja olla rakastettu. Haluat tavata miehen, jonka kanssa saat jakaa kaiken.

Mutta vain jos mies on oikea. Sellainen joka on samaan aikaan sekä vahva että lempeä. Joka ei ikinä satuttaisi sinua. Jonka kanssa koet syvää ja puhdasta rakkautta.

’Oikea mies’ on voimakas manifestointi, joka auttaa sinua muuttamaan ajatuksesi, tunteesi ja energiasi niin, että tunnet oikean miehen läsnäolon elämässäsi ja tiedät tapaavasi hänet.

Oikea mies -manifestointi on otettu eräästä mentoroinnista. Sitä ei ollut tarkoitettu erikseen myytäväksi, mutta manifestointi on yksinkertaisesti niin kaunis ja voimakas, että tekisin sinulle karhunpalveluksen, jos en kertoisi siitä. Kuuntele pätkä ja päättele itse, hyödytkö tästä manifestoinnista.

Kuuntele näyte

 

En voi luvata, että tapaat äänitettä kuuntelemalla Sen Oikean, mutta sen lupaan, että kuuntelemalla äänitettä riittävän paljon sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet tavata hänet, kuin jos jatkat elämääsi uskoen, että et voi tavata sellaista miestä kuin oikeasti syvällä sisälläsi haluat.

Oikea mies -manifestointi on ladattava äänite.