Selkeytä unelmaasi 22.10 Helsingissä

57,00  sis. alv.

Kuvaus alla.

Osasto:

Kuvaus

Kun unelma on mielessäsi selkeänä ja kirkkaana ja tunnet sen sisälläsi, unelmaa kohti on helppo kulkea. Unelma tuo päiviisi iloa ja innostusta, olet tavallista energisempi ja motivoituneempi. Olet toiveikkaampi, spontaanimpi, avoimempi elämälle. Silloin sinun on helppo kuunnella itseäsi ja tunnistaa, mikä vie sinua kohti unelmaasi, ja mikä ei. Sinun on myös suhteellisen helppo kohdata esiin nouseva pelko ja muut eteen tulevat haasteet.

Toisaalta, jos unelma on mielessäsi hyvin epämääräisenä, tilanne on täysin päinvastainen. Jos osaat määritellä unelmasi vain suunnilleen, sinulla ei ole selkeää kuvaa siitä, mihin suuntaan olet menossa. Silloin et myöskään osaa tehdä yhtä helposti oikeita valintoja. Unelma pysyy kaukana tulevaisuudessa sen sijaan, että se muuttuisi koko ajan yhä enemmän todellisuudeksi.

Voit olla myös tilanteessa, jossa et edes tiedä, mistä unelmoit. Silloin sinulla on ehkä tunne siitä, mitä et halua, mutta et oikeastaan tiedä, mitä todella haluat, ja se estää sinua nauttimasta elämästä niin paljon kuin voisit.

Voit tehdä työn unelman selkeyttämiseksi yksin. Se on aivan täysin mahdollista, ja voit vaikka heti päättää, koska annat itsellesi aikaa miettiä unelmaasi.

Jos kuitenkin olet sellainen, että vaikka tietäisit, mitä pitää tehdä, et tee sitä – ja sitten harmittelet omaa saamattomuuttasi – tai jos et tiedä, MITEN voit luoda selkeämmän kuvan unelmastasi, tule mukaan Selkeytä unelmaasi -workshopiin.

Workshopin aikana luot erilaisten tehtävien kautta pala palalta selkeämmän kuvan unelmasta, joka on sinulle tärkein juuri nyt. Sinun ei välttämättä tarvitse edes tietää, mikä unelmasi on. Workshopin aikana saat selkeyttä siihen, mitä haluat luoda elämääsi juuri nyt. Saat unelman selkeyttämiseksi ja vaalimiseksi välineitä, joita sinulla ei nyt ole.

“Ajatuksia, rohkeutta, varmuutta, suuntaa oman elämäni ja unelmieni tiellä. Inna on kannustava, lempeä ja rohkea. Kiitos!!! Tuntui niin ihanalta tämä hetki, että kurssista voisi rakentaa pidemmänkin.” – Henna Laitinen

“Parasta oli ryhmässä keskittyminen – on helpompi fokusoida muussa ympäristössä kuin tutussa ja turvallisessa kotiympäristössä. Unelma on selkeytynyt jonkin verran ja kyllä, unelma putkahti esiin täysin odottamatta, kiitos monipuolisten menetelmien. Rauhallinen ja kannustava ote plussaa workshopissa.” – Nina

“Unelmani sai siivet workshopin aikana. Sain selkeitä työkaluja työstää unelmaani eteenpäin. Hyvät materiaalit, sopivan kokoinen ryhmä. Suosittelen. Unelmani selkeytyi. Tavoite täyttyi.” – Heini Eräsalo

“Sain selkeyttä unelman toteuttamiseen. Unelma itse pysyi samana ja vahvistui juuri tärkeimmäksi. Olet kyllä innostava tyyppi, ja läsnäolosi säteilee selkeyttä ja rauhaa<3” – Annaleea

Workshop sisältää:

  • Ohjatun prosessin unelman selkeyttämiseksi
  • Monisteet, joiden avulla voit selkeyttää muutkin unelmat
  • Ladattavan Unelmointimanifestointi-äänitteen, joka auttaa luomaan tunteen unelmien elämästä
  • Ihanan ryhmän, jonka kanssa jakaa ajatuksia ja oivalluksia
  • Ymmärryksen seuraavista askeleista
  • Inspiraatiota unelman toteuttamiseen

Voit maksaa laskulla ennen kurssipäivää tai käteisellä paikan päällä.

Workshop pidetään 22.10 Helsingissä Malminkartanossa klo 13.15-17.45. Ilmoittaudu workshoppiin. Ilmoittautuminen on sitova.