Tuotteet

Äänitteet

Unelmien parisuhde

Avaudu rakkaudelle
Pelkäätkö, että et ikinä löydä ihmistä, jonka kanssa viettää loppuelämän?
Mietitkö, onko nykyinen kumppanisi Se Oikea?
Haluatko tuntea kumppaniisi syvää yhteyttä ja rakkautta, jota tunsit alkuaikoina, mutta joka on hautautunut jonnekin arjen ja velvollisuuksien jalkoihin?

Oikea mies
Parisuhteissa koetut haavat painuvat syvälle alitajuntaan ja alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja tunteisiisi niin, että luot vahingossa ja tahtomattasi juuri sitä mitä ET halua. Joko tapaat aina vain  uudelleen vääränlaisia miehiä, tai sitten luovutat kokonaan, etkä enää uskalla ottaa rakastumisen riskiä. Ja kuitenkin syvällä sisälläsi haluat  rakastaa ja olla rakastettu. Haluat tavata miehen, jonka kanssa saat jakaa kaiken.

 

 

Kurssit

Manifestointitaito

7 askelta unelman toteutumiseen
Vaikka tiedät manifestoinnista ja vetovoiman laista paljon teoriassa, onko sinulle unohdettu kertoa, miten laittaa ihana ja innostava teoria käytäntöön?
Onko sinun vaikea nähdä mielikuvissasi, että unelmasi on jo totta?
Onko sinulla unelma, mutta et vain saa tehtyä mitään sen toteuttamiseksi?

Selkeytä unelmaasi -workshop
Kun unelma on mielessäsi selkeänä ja kirkkaana, unelmaa kohti on helppo kulkea. Unelma tuo päiviisi iloa ja innostusta, olet tavallista energisempi ja motivoituneempi. Olet toiveikkaampi, spontaanimpi, avoimempi elämälle. Silloin sinun on helppo kuunnella itseäsi ja tunnistaa, mikä vie sinua kohti unelmaasi. Sinun on myös suhteellisen helppo kohdata esiin nouseva pelko ja muut eteen tulevat haasteet.

Itsensä rakastamisen taika -nettikurssi
Oletko alkanut toteuttaa unelmaasi, mutta se on ihan jumissa, etkä tiedä, miten päästä eteenpäin?
Torjutko hyviä tilaisuuksia, koska sinua pelottaa, tai et vain jostain muusta syystä koe voivasi tarttua niihin?
Usein se, että ei rakasta itseään riittävästi, muodostuu suurimmaksi esteeksi unelmien toteutumiselle.

 

Taloudellinen runsaus

Ystäviksi rahan kanssa -nettikurssi
Oletko jatkuvasti huolissasi rahasta? Tuntuuko sinusta inhottavalta joutua ajattelemaan ja järjestelemään raha-asioita?
Pelkäätkö syvällä sisälläsi, että vaikka sinulla on tällä hetkellä riittävästi rahaa, jonain päivänä rahat kuitenkin loppuvat kesken?
Oletko muuttanut ajatuksesi rahasta positiivisiksi, mutta et ole silti nähnyt muutosta rahatilanteessasi?

Myyteistä mahdollisuuksiin -nettikurssi
Tuntuuko sinusta vaikealta tai vastenmieliseltä ajatella rahaa ja hoitaa raha-asioita? Onko rahan ansaitseminen raskasta ja ikävää ponnistelua? Tunnetko sisäisen ristiriidan, koska henkisenä ihmisenä sinun ei kuuluisi pitää rahaa tärkeänä? Oletko yrittänyt manifestoida rahaa, mutta laihoin tuloksin? Haluaisitko, että sinun ei tarvitsisi ajatella rahaa, vaan raha-asiat hoituisivat itsestään?

10 askelta runsauteen 1 -verkkokurssi
Millaisen taloudellisen ihmeen sinä tarvitset?
Täytyykö sinun saada yritys pyörimään ansaitaksesi toimeentulo itsellesi ja perheellesi? Oletko kurkkuasi myöten täynnä velkoja ja haluat saada ne maksetuiksi niin pian kuin mahdollista? Haluatko lopultakin nauttia siitä, että rahaa jää muuhunkin kuin perustarpeisiin?