Tuotteet

Äänitteet

Tunnetyöskentelyäänitteet

Positiivisiin tunteisiin kannattaa keskittyä tietoisesti, koska ne avaavat mieltä, laajentavat tietoisuutta ja auttavat rakentamaan voimavaroja kuten tietoa, taitoja, kykyjä ja ihmissuhteita (Positiivinen  psykologia, Barbara Fredrickson.)

Kun haluat tulla positiivisemmaksi, älä pelkästään ajattele positiivisesti, vaan luo tietoisesti positiivisia tunteita! Positiiviset tunteet muuttavat alitajuntaasi nopeammin kuin positiiviset ajatukset.

Luota elämään

Milloin tahansa tarvitset lisää luottamusta elämään, tämä äänite auttaa! Äänite auttaa sinua tuntemaan syvää ja kokonaisvaltaista luottamusta ja vahvistamaan sitä..

 

Onnellinen olosuhteista riippumatta
Vaikka tietäisit, että onnenlähde on sisälläsi, ja että voit olla onnellinen olosuhteista riippumatta, se ei tapahdu aina itsestään.
Onnellinen olosuhteista riippumatta -äänite auttaa sinua muistuttamaan itseäsi siitä, miltä onnellisuus tuntuu.

 

Visualisointiäänitteet

Visualisointiäänitteet auttavat sinua keskittämään ajatuksesi ja tunteesi unelmaasi niin, että alat vapautua epäilyksistä ja uskoa, että unelmasi todella toteutuu. Kun uskot unelmaasi, sinun on helpompi ottaa tarvittavat askeleet unelman toteutumiseksi.

Unelmien taloudellinen tilanne

Täyttymyksen tuova työ

 

Verkkokurssit

Itsensä rakastamisen taika

Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus

Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus auttaa sinua tuntemaan olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet.