Tuotteet

Tunnetyöskentelyäänitteet

Positiivisiin tunteisiin kannattaa keskittyä tietoisesti, koska ne avaavat mieltä, laajentavat tietoisuutta ja auttavat rakentamaan voimavaroja kuten tietoa, taitoja, kykyjä ja ihmissuhteita (Positiivinen  psykologia, Barbara Fredrickson.)

Kun haluat tulla positiivisemmaksi, älä pelkästään ajattele positiivisesti, vaan luo tietoisesti positiivisia tunteita! Positiiviset tunteet muuttavat alitajuntaasi nopeammin kuin positiiviset ajatukset.

Luota elämään

Milloin tahansa tarvitset lisää luottamusta elämään, tämä äänite auttaa! Äänite auttaa sinua tuntemaan syvää ja kokonaisvaltaista luottamusta ja vahvistamaan sitä..

Onnellinen olosuhteista riippumatta
Vaikka tietäisit, että onnenlähde on sisälläsi, ja että voit olla onnellinen olosuhteista riippumatta, se ei tapahdu aina itsestään.
Onnellinen olosuhteista riippumatta -äänite auttaa sinua muistuttamaan itseäsi siitä, miltä onnellisuus tuntuu.

Verkkovalmennukset

Itsensä rakastamisen taika -valmennukset

1) Itsemyötätunto-kurssit

Itsemyötätunto-kurssitItsemyötätunto on itsensä rakastamisen taika -menetelmän ensimmäinen askel, koska
1) se on suhteellisen helppo oppia
2) sitä on tutkittu paljon tieteellisesti
3) tieteellisissä tutkimuksissa saadut tulokset ovat niin merkittäviä, että ei ole liioiteltua kutsua itsemyötätuntoa supervoimaksi.

2) Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus

Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus auttaa sinua tuntemaan olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet.

Valmennus perustuu aivojen muovautuvuuteen ja sen hyödyntämiseen aivan erityisellä tavalla.