Tuotteet

Äänitteet

Tunnetyöskentelyäänitteet

Positiivisiin tunteisiin kannattaa keskittyä tietoisesti, koska ne avaavat mieltä, laajentavat tietoisuutta ja auttavat rakentamaan voimavaroja kuten tietoa, taitoja, kykyjä ja ihmissuhteita (Positiivinen  psykologia, Barbara Fredrickson.)

Luota elämään

Milloin tahansa tarvitset lisää luottamusta elämään, tämä äänite auttaa! Äänite auttaa sinua tuntemaan syvää ja kokonaisvaltaista luottamusta ja vahvistamaan sitä..

 

Onnellinen olosuhteista riippumatta
Vaikka tietäisit, että onnenlähde on sisälläsi, ja että voit olla onnellinen olosuhteista riippumatta, se ei tapahdu aina itsestään.
Onnellinen olosuhteista riippumatta -äänite auttaa sinua muistuttamaan itseäsi siitä, miltä onnellisuus tuntuu.

 

Visualisointiäänitteet

Visualisointiäänitteet auttavat sinua keskittämään ajatuksesi ja tunteesi unelmaasi niin, että alat vapautua epäilyksistä ja uskoa, että unelmasi todella toteutuu.

Kukoistava yritys
Tämä on sinulle, joka haaveilet yrityksen perustamisesta, mutta pelkäät epäonnistuvasi. Syötä alitajuntaasi jo ennakkoon usko onnistumiseesi Kukoistava yritys -visualisointiäänitteen avulla!

 

 

Verkkokurssit

Itsensä rakastaminen

Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus
Itsensä rakastamisen taika 1
Ensimmäinen neljästä itsensä rakastamisen kurssista
Riittävä sellaisena kuin olet -verkkovalmennus auttaa sinua tuntemaan olevasi riittävä, hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin olet.

 

7 askelta unelman toteutumiseen
Vaikka tiedät manifestoinnista ja vetovoiman laista paljon teoriassa, onko sinulle unohdettu kertoa, miten laittaa ihana ja innostava teoria käytäntöön?
Onko sinun vaikea nähdä mielikuvissasi, että unelmasi on jo totta?
Onko sinulla unelma, mutta et vain saa tehtyä mitään sen toteuttamiseksi?

 

Taloudellinen hyvinvointi

 

Manifestoi taloudellista runsautta
Oletko kyllästynyt stressaamaan rahasta ja ahdistumaan siitä, että rahat eivät riitä? Manifestoi taloudellista runsautta -verkkokurssi antaa tehostartin tilanteen korjaamiseksi!

 

Lämmin suhde rahaan -verkkokurssi
(Entinen 10 askelta runsauteen 1 -verkkokurssi)
Millaisen taloudellisen ihmeen sinä tarvitset?
Täytyykö sinun saada yritys pyörimään ansaitaksesi toimeentulo itsellesi ja perheellesi? Oletko kurkkuasi myöten täynnä velkoja ja haluat saada ne maksetuiksi niin pian kuin mahdollista? Haluatko lopultakin nauttia siitä, että rahaa jää muuhunkin kuin perustarpeisiin?