Tunnetyöskentelyäänitteet

Tunnetyöskentelyäänitteet

 

Luota elämään

Milloin tahansa tarvitset lisää luottamusta elämään, tämä äänite auttaa! Äänite auttaa sinua tuntemaan syvää ja kokonaisvaltaista luottamusta ja vahvistamaan sitä..

 

Onnellinen olosuhteista riippumatta
Vaikka tietäisit, että onnenlähde on sisälläsi, ja että voit olla onnellinen olosuhteista riippumatta, se ei tapahdu aina itsestään.
Onnellinen olosuhteista riippumatta -äänite auttaa sinua muistuttamaan itseäsi siitä, miltä onnellisuus tuntuu.

 

Positiivisiin tunteisiin kannattaa keskittyä tietoisesti, koska ne avaavat mieltä, laajentavat tietoisuutta ja auttavat rakentamaan voimavaroja kuten tietoa, taitoja, kykyjä ja ihmissuhteita. Tutkimusten mukaan positiiviset tunteet vahvistavat myös terveyttä esimerkiksi alentamalla verenpainetta ja vahvistamalla immuunijärjestelmää. Positiiviset tunteet pidentävät myös ikää.

Lisäksi positiiviset tunteet vain yksinkertaisesti tuntuvat hyvältä!

Tunnetyöskentelyäänitteet ovat loistava tapa opetella luomaan ja syventämään positiivisia tunteita tietoisesti. Äänitteet auttavat sinua luomaan syviä ja kokonaisvaltaisia positiivisia tunteita. Luomalla haluamasi positiivisen tunteen päivittäin muutaman kuukauden ajan pystyt istuttamaan tämän tunteen alitajuntaasi niin, että alat luonnostaan tuntea sitä enemmän.

Ja vaikka pysyvien tulosten saaminen vie aikansa, joka kerta kun kuuntelet tunnetyöskentelyäänitettä ja luot syvän positiivisen tunteen, luot ihanan hetken päivääsi ja vahvistat kykyäsi kokea kyseistä tunnetta.