Taustaa

Inna Thil

Yhteiskuntatieteiden kandi
Oman elämäni luoja -sivuston perustaja
Manifestointimentori

Autan henkisesti suuntautuneita ihmisiä luomaan elämäänsä tietoisesti, syvimmistä toiveistaan käsin.

Syvimmät toiveesi ovat sydämesi ja sielusi ääni. Ne kertovat sinulle, kuka todella olet. Syvimmät toiveesi kutsuvat sinua kasvamaan suuremmaksi kuin olet koskaan ollut. Niiden toteuttaminen tuo elämääsi syvää ja puhdasta iloa, rakkautta ja täyttymystä.

Masennuksen ja uupumuksen kautta onneen ja tasapainoon

Suurimman osan siitä, mistä puhun työssäni, olen oppinut oman kokemukseni kautta. Sairastuin 15-vuotiaana vaikeaan masennukseen, ja siitä alkoi 15 vuoden ajanjakso, jonka aikana koin masennuksen lisäksi paniikkihäiriön, ahdistusta, uupumusta ja burnouteja. Jouduin keskeyttämään opinnot graduvaiheessa, ja jäin pitkän sairasloman jälkeen työttömäksi. Yritykseni päästä työelämään johti uuteen burnoutiin 2009, minkä jälkeen päätin alkaa kuunnella itseäni ja luoda elämääni vain niitä asioita, joita ihan oikeasti haluan.

Kesällä 2010 toimintakykyni oli hyvin heikko. Pystyin huolehtimaan ainostaan perusasioista. Työelämä tuntui pelottavalta. Olin sinkku, ja ystäväni asuivat kaukana. Taloudellinen tilanteeni oli heikko. Nykyään olen syvästi onnellinen. Työni on ihanampaa ja palkitsevampaa kuin osasin edes kuvitella mahdolliseksi. Minulla on ihania ja läheisiä ihmissuhteita, ja asun juuri sillä komeiden lehtipuiden reunustamalla vanhalla puutaloalueella, josta haaveilin. Asiat loksahtavat paikoilleen ihmeellisellä tavalla, ja enimmäkseen koen iloa, inspiraatiota ja rakkautta elämää ja itseäni kohtaan.

Elämä muuttuu sisältä ulospäin

Jos olet kuullut sanottavan, että sinun pitää muuttua ensin sisäisesti, ennen kuin ulkoiset olosuhteesi voivat muuttua, minun kokemukseni mukaan se on totta. Kuitenkin sisäinen ja ulkoinen muutos kulkevat käsi kädessä. Ei tarvitse olla sisäisesti valmis, ennen kuin elämä muuttuu myös ulkoisella tasolla.

Henkisen ja fyysisen yhdistäminen

Työssäni – niin kuin elämässäni yleensä – yhdistyy syvästi henkinen ja hyvin käytännöllinen. Haluan omassa elämäsäni tuoda henkisyyden kaikkeen mitä teen. Henkisyydestä on itsessään tullut minulle hyvin käytännöllistä. Sen vuoksi myös lähestymistapani on monessa kohtaa erilainen kuin perinteisessä henkisyydessä.

Tuotteeni ja palveluni vaikuttavat hyvin syvällä tasolla, ja siksi jotkut asiakkaani ovat kokeneet suuria ja konkreettisia muutoksia hyvin nopeasti. Yksi asiakas, joka ei ollut pystynyt käymään vuosiin yksin ulkona, pystyi yhden 15-minuutin pituisen oppitunnin kuunneltuaan käymään yksin kaupassa ja terveyskeskuksessa.

Toinen asiakas manifestoi itselleen kolmessa viikossa ylennyksen ja kolmen päivän matkan Lontooseen. Yksi asiakas puolestaan kertoi saaneensa kursseista niin paljon iloa ja inspiraatiota, että tuntee nyt keski-ikäisenä itsensä parikymppiseksi.