Taustaa

Kuva: Minna Kaitajärvi

Minun nimeni on Inna Thil, ja valmennan erityisesti naisia rakastamaan ja arvostamaan itseään ja luomaan aidosti onnellisen unelmiensa elämän.

Olen aina uskonut unelmiin, silloinkin kun en vielä osannut ja uskaltanut toteuttaa omiani.

Olen myös aina pyrkinyt auttamaan toisia ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan, silloinkin kun en vielä toiminut valmentajana.

Aihealueitani ovat itsensä rakastamisen ja arvostamisen lisäksi syvä ja kestävä onnellisuus, unelmien toteuttaminen, onnellinen parisuhde ja taloudellinen hyvinvointi.

Työkaluina käytän erityisesti tunnetyöskentelyä ja visualisointia.

 

Uskon, että syvät ja aidot unelmasi kertovat sinulle, kuka sinä olet.

Olen omakohtaisesti kokenut, että unelmien toteuttaminen tekee syvästi onnelliseksi.

Se johtuu siitä, että toteuttaessasi unelmiasi elät itsellesi oikeaa elämää. Toimit niiden asioiden eteen, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä.

Silloin et koe, että haluaisit tai sinun pitäisi olla jossain muualla, vaan nautit elämästä aidosti tässä ja nyt. Nautit elämästä samalla kun toteutat unelmiasi, etkä vasta sitten, kun unelmasi ovat toteutuneet.

Oma tieni onnellisuuteen kulki masennuksen, paniikkihäiriön, pitkään jatkuneen uupumuksen, työttömyyden ja yksinäisyyden kautta.

Oma matkani ja kaikki mitä olen oppinut ihmismielestä vuosien varrella, on opettanut minulle, että unelmien toteuttaminen tulee mahdolliseksi vasta silloin, kun rakastamme ja arvostamme itseämme syvästi ja kokonaisvaltaisesti.

Tämän vuoksi kaiken työskentelyn pohjana toimii Itsensä rakastamisen taika -prosessi, jonka aikana luot päivä päivältä ja vuosi vuodelta syvenevän itsesi rakastamisen positiivisen kierteen.

Kun rakastat ja arvosta itseäsi syvästi, kaikesta muusta tulee yksinkertaisesti niin paljon helpompaa.

Olen toiminut valmentajana 2013 asti. Olen valmentajana lähestulkoon itseoppinut. Olen yksinkertaisesti alkanut opettaa toisille asioita, jotka olen todennut toimiviksi omassa elämässäni.

Ainoa virallinen valmentajan työhön liittyvä koulutukseni on neuropsykologi Rick Hansonin Positive Neuroplasticity Professional Training, jonka kävin syksyllä 2017. Koulutus käsitteli aivojen muokkautuvuutta ja sitä, miten saa aivot rekisteröimään ja tallentamaan hyvät kokemukset pitkäkestoiseen muistiin.

Voit lukea aiheesta lisää blogipostauksistani 8 tapaa joilla aivoissasi vallitseva kielteinen vinouma estää sinua olemasta onnellinen ja Hyviin kokemuksiin uppoutuminen tekee aivoistasi positiivisemmat.

Taustalla on myös yhteiskuntatieteiden kandin tutkinto, pääaineena sosiologia. Sosiologia on laajentanut ajatteluani opettamalla minua katsomaan asioita monesta eri näkökulmasta.

Lue myös

– 12 itsensä rakastamisen osa-aluetta
– 5 syytä miksi itsensä rakastaminen parantaa elämänlaatua enemmän kuin mikään muu
– Et pysty luomaan unelmiesi elämää, jos et rakasta ja arvosta itseäsi
– Mikä laukaisee sinun riittämättömyyden tunteesi?
– Itsemyötätunto voi muuttaa elämäsi täysin

Inna Thil
Onnellisen elämän valmentaja

 

Asiakkaiden palautteita

“Uskon, että sun valmennuksessa moni muukin löytää oman säteilevän ja onnellisen olemuksensa. Olet valmentajana kannustava, lämmin, selkeä ja perustelet hyvin näkökantasi. Sulla on myös erittäin konkreettisia harjoituksia hyvin mietityn teoriapohjan tukena. Tykkään 🙂 – Liisi Pettersson

“Inna on inspiroiva ja säteilevä valmentaja. Innalla vaikka kuinka ihania ja kantavia valmennuksia. 💚☀️💜”

“Olet loistava valmentaja.” – Valon Tuuli

“Kiitos sinulle❤ Olen kuin eri ihminen, “parempi” Sari kuin ennen. Aamulla kuuntelin Unelmista totta ja tuntuu mukavammalta aloittaa työpäivä. Sekin, että olen yksin töissä, ei hirvitä. – Rakkaudella, Sari”

“Innan ohjaus on parasta, mitä elämässäni on tapahtunut pitkään aikaan. Hän antaa juuri sellaista sparrausta, jota olen vuosikausia kovasti kaivannut ja tarvinnut.”

– Timo

“Kiitos ihan valtavasti tästä kurssista. Olen niin tyytyväinen että tulin lähteneeksi mukaan. Olen jo nyt saanut todella paljon, ja matkannut aika syviinkin syövereihin omien lannistajien, menneisyyden kompleksien ja muun sellaisen kanssa, mikä on painanut ja haitannut elämää. Olo on niin paljon kevyempi jo nyt, tämä on todella upea työskentelymetodi itsen kanssa. Ja tuot asiaa esiin ihanasti, lempeästi ja niin että harjoituksiin on turvallista hypätä mukaan.

Kiitos!!! ” – Anu

“Olen kovin tykännyt Riittävä sellaisena kuin olet valmennuksesta. Jatkuva tuki on arvokasta. Vaikka näitä valmennuksessa olevia sisältöjä olisikin tiedostanut, niin niiden ääressä oleminen sinun tuen ja peustelujen kanssa on todella tärkeää. Kuunteluvideot ovat hyviä ja ovat antaneet minulle paljon työkaluja oman menneisyyteni uudelleen eheyttämiseksi ja sitä kautta yhä onnellisemman ja kaikinpuolin hyvinvoivemman tulevaisuuden avautumiseksi.

Lisäksi pidän äänestäsi, joka kuvastaa hymyilevää värähtelyä. Osaat myös selkeästi kertoa asioita, joka on tärkeää.

Valmennus on herättänyt sisälläni uinuvan myötätunnon, myötätunnon itseäni kohtaan, joka oli apposen auki aiemmin muille helpommin kuin itselle.

Iloinen kiitos! “

Heli-Liliah

Kiitos niin paljon koko kurssista – tällä menetelmällä olen painamassa läpi sen harmaan kiven, jonka vuoksi alun perin mukaan lähdinkin. Kaikesta on ollut koko ajan apua ja nyt ainakin tuntuu siltä, että isoja asioita on loksahtelemassa paikoilleen. – Anu

“Suureksi osaksi sinun ansiostasi olen saanyt talouden kuntoon. Laskut maksettu, rahaa tileillä ja vähän rahastoissakin (alle 100€). Tämä on erittäin harvinainen tilanne meidän taloudessa. Vain sinun maksusi ovat välillä laahanneet jälkijunassa, pahoittelut siitä. Välillä siis unohdin maksaa, syystä että sinun laskusi on ollut laskukansiossa maksettujen puolella “jemmassa” avomieheltäni, joka aluksi jaksoi “höpöhöpö-kursseista” natista. No eipä ole hänkään enää viimeaikoina valittanut, vaikka on kyllä nähnyt maksusi tilitapahtumissa. Ilmeisesti on ollut tyytyväinen kurssin tuloksiin tässä taloudessa 😀 ” – Terhi

“…tuntuu että aimo harppaus on menty eteenpäin <3 — Ja edelleen täytyy sanoa, että teet upeaa työtä ja tuot asioita niin lempeällä ja selkeällä tavalla esiin, että aina jaksaa vain hämmästellä sitä, miten paljon tärkeää asiaa sitä itsestään hoksaakaan <3” – Marika

“Kiitos 7 askelta unelman toteutumiseen – nettikurssin ensimmäisestä osasta. Kuuntelin sitä välillä kyyneleet valuen. Unelmani tulivat puheesi aikana hyvin selkeästi ja lempeästi esille.” – Ulla

“Kiitos kurssista. Olit jälleen tehnyt timanttisen kokonaisuuden. Parasta kurssissa oli, että äänitteet eivät olleet liian pitkiä. Olen joskus osallistunut kurssille, jossa videoiden kuunteluun / katseluun olisi pitänyt olla jopa kaksi tuntia aikaa. Se kurssi jäi kesken. Sinua on miellyttävä kuunnella. Kerrot asiat rauhallisesti ja ymmärrettävästi.

Tämän kurssin aikana koin isoja asioita. Ymmärrys itseäni kohtaan kasvoi. Tajusin pelkoni ja uskalsin myöntää sen itselleni. Istuin iltaisin kokoomassa palapeliä ja kuuntelin manifestointi äänitteitä. Samalla kun palapelin palaset loksahtelivat paikoilleen, loksahtivat myös elämäni palat paikoilleen. Ymmärsin, että se missä nyt olen elämässäni, on ollut välttämätöntä, mutta nyt on oikea aika päästää irti siitä. Jos aion päästä kiinni unelmaani, minun on astuttava mukavuusalueeni ulkopuolelle. Niinpä otin rohkeasti yhteyttä erääseen työnantajaan ja tarjosin itseäni töihin. Jo seuraavana päivänä teimme työsopimuksen! Ja saatoin irtisanoa itseni työstä, joka ei enää palvellut tavoitteitani.” – Kaisa

“Pidän rauhallisesta tyylistäsi, se sopii meille suomalaisille. Joskus vähä kuuntelin sitä jenkkiä jolta olet itse sanonut saaneesi paljon, enkä yhtään pystynyt kuunnella kun hän puhui niin voimalla ja intensiivisesti, että minua alkoi ahdistaa :D” – Jaana

“Osaat kyllä niin hyvin asiat tuoda esille ja tuo ihana energiasi ja arvomaailmani täsmää sinun kanssa (eli juuri noita henkisissä piireissä olevia ei niin hyviä puolia kohtaan olen kriittinen).” – Minna

“Ihanaa, aivan loistavan energisen koulutuksen olut tehnyt ja erityisen ihana on tuo meditaatio.” – Katja

“Kiitos Inna Unelmasi on jo totta -äänitteestä. Tosi vaikuttava Kiitos. Olet ihana. – Pekka

“Rakastan sitä kuinka selkeästi tuot asiat esille ja käytännönläheisesti. – Minna

“Parasta Sinun “Unelmasi on jo totta”-meditaatiossa on se, että sen jälkeen tosiaan on energinen ja valmis tarttumaan kaikkeen! Ennen tätä olen meditoinut aamuisin kaksikymmentä minuuttia hiljaisuudessa – mutta vaikka koin, että siitäkin oli hyötyä, Sinun kuuntelemisesi on niin paljon palkitsevampaa kaikessa.” – Tarja Kaarina

“”Mä tein sen, olen omillani:), sain myytyä sen pienen peltoplantin ja sillä maksettua jokaikisen laskun! Talosta sain velattoman, opintolaina jäi, mutta murehdin sitä sitten kun se on ajankohtaista.” -Sanna

“Sinulla on niin realistinen ote aiheeseen mutta samalla niin lämminhenkinen. ” – Kaisa

“Olipas ihana Unelmasi on jo totta -äänite, sulla on niin kaunis,onnellinen ääni,kauniita unia terv. Merja🙂

“Olipas hyvä webinaari! Todella innostava ja ajatuksia herättävä. Itsekin kärsin uupumuksesta ja olen jo vuosia miettinyt etsinyt tietä ulos siitä, työhön, joka inspiroi ja parantaa hyvinvointiani, eikä tee minua kuoleman väsyneeksi raadoksi.. kiitos, sain taas uskoa tulevaan ja luottoa siihen, että myös minä löydän sen oman elantoni ja elintapani, jotta pärjään kaikinpuolin ja voin hyvin :)” – Elisa

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *